Přestala jsem chodit do práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše:
Dobry odpoledne.
Pred trema mesicema sem prestala chodit do prace posledni den zkusebky. Poslala sem jen SMS vedoucimu smeny.Od te doby mi neprisli zadne papiry od firmy.Na VZP sem stale jako jejich pracovnik a na socialnim pojisteni mne ani neprihlasili.Co mam ted delat?Na pracaku se divili, ze to firma neukoncila sama, mohlo to byt i na paragraf protoze o acka se zkusebni doba neprodluzuje a zpetne to tedkon taky ukoncit nemuze a moje zkonceni SMSKOU je neplatny.jak mam ted postupovat mi ale nerekly.
poradi nekdo prosimvkladam anonymne rodina o tom nevi.
Řešila jsi to už v listopadu, zítra začíná březen, a pořád to nemáš dořešený?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše: Řešila jsi to už v listopadu, zítra začíná březen, a pořád to nemáš dořešený?
Asi čeká, až naprší a uschne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejsem žádný expert, mám teprve druhou práci, ale v první firmě ve které jsem pracovala se muselo zajít na personální oddělení. Žádné ukončení smskou neprobíhalo. A nevím, co jsi za člověka, že skončíš v práci smskou. Pokud ti tam neházeli věci na hlavu, sexuálně neobtěžovali apod., tak si tam mohla aspoň zavolat a domluvit se co a jak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No jo chybama se clovek uci. Telefon na ne nikde neni, mela jsem jen na vedouciho provozu ktery zanikl a postu asi neprebiraji teda ani vypoved i kdyz dodatecnou na vedomi nevzali protoze nic neposlali.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
No jo chybama se clovek uci. Telefon na ne nikde neni, mela jsem jen na vedouciho provozu ktery zanikl a postu asi neprebiraji teda ani vypoved i kdyz dodatecnou na vedomi nevzali protoze nic neposlali.
Tak ale asi firma nezanikla hned po tvé „výpovědi“ že
Takže kdybys to řešila dřív (hned), řešilo by se to lépe ![]()
Kdo chce kam pomozme mu tam
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Tak snad byl ve smlouvě nějaký kontakt, kde mají minimálně sídlo a někde jsi musela přece smlouvu podepisovat. Jako se řeší osobně podpis smlouvy, řeší se osobně i ukončení
Ale jako sama se máš zajímat a ne čekat, až se vše vyřeší samo. Kdyby to byla otázka pár týdnů, ale tolik měsíců? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na adresu jsem zasilala dopis, nikdo nereagoval. smlouva se podepisovala s vedoucim smeny v provozu ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Na adresu jsem zasilala dopis, nikdo nereagoval. smlouva se podepisovala s vedoucim smeny v provozu
A zanikl kdo, ten vedoucí? Nebo provoz? Nebo co kdo vlastně zaniklo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Provoz v nasem meste skoncil.
No tak o co sis „zjednodušila“ odchod v poslední vteřinu zkušebky, o to budeš mít složitější vyřízení reálného ukončení pracovního poměru a získání zápočťáku.
Volej na ústředí (nebo jaxeto) firmy v jiném městě, než zanikne taky, případně tam zajeď, a dej si papíry do pořádku. Oni nemají problém, Ty máš problém. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Provoz v nasem meste skoncil.
Tak fungují provozy jinde. Firma jako taková viditelně neskončila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na adrese asi nikdo postu neprebira. Koukala jsem a je to nejaka adresa, kde je vedenych dalsich asi 200 firem
mluvila jsem s tim vedoucim a prej taky nema zadny zapoctak a dluzi mu dokonce penize ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Na adrese asi nikdo postu neprebira. Koukala jsem a je to nejaka adresa, kde je vedenych dalsich asi 200 firemmluvila jsem s tim vedoucim a prej taky nema zadny zapoctak a dluzi mu dokonce penize
No a úřadě na to nemají nějaké řešení? Když se prostě firma vypaří a zápočťák ti nikdo nedá? Nebo už nikdy nebudeš moct na pracák?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Na adrese asi nikdo postu neprebira. Koukala jsem a je to nejaka adresa, kde je vedenych dalsich asi 200 firemmluvila jsem s tim vedoucim a prej taky nema zadny zapoctak a dluzi mu dokonce penize
Kontaktuj inspektorát práce ve vašem kraji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit