Přestala jsem chodit do práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.2.23 15:44

Přestala jsem chodit do práce

Dobry odpoledne.
Pred trema mesicema sem prestala chodit do prace posledni den zkusebky. Poslala sem jen SMS vedoucimu smeny.Od te doby mi neprisli zadne papiry od firmy.Na VZP sem stale jako jejich pracovnik a na socialnim pojisteni mne ani neprihlasili.Co mam ted delat? :nevim: Na pracaku se divili, ze to firma neukoncila sama, mohlo to byt i na paragraf protoze o acka se zkusebni doba neprodluzuje a zpetne to tedkon taky ukoncit nemuze a moje zkonceni SMSKOU je neplatny.jak mam ted postupovat mi ale nerekly. :,(
poradi nekdo prosim :oops: vkladam anonymne rodina o tom nevi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
851
28.2.23 15:49

Zavolej do práce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
28.2.23 15:51

To je tak, když někdo chce ukončit pracovní poměr zprávou na mobilu. Odepsal ti na ní někdo? Budeš muset asi do té firmy zajít na osobní oddělení a domluvit se. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7524
28.2.23 15:55

No, ukonči to sms, to není zrovna slušné.
A tři měsíce jsi to nechala být?
Ty musíš být fakt někdo, o koho se zaměstnavatelé poperou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
28.2.23 16:01
@AjaF píše:

Tak ono je i divné, že tam tři měsíce nechodí a firma za ní platí VZP? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7524
28.2.23 16:04
@boball píše:
Tak ono je i divné, že tam tři měsíce nechodí a firma za ní platí VZP? 8o

Kdo ví, jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
28.2.23 16:06
@Anonymní píše:
Dobry odpoledne.
Pred trema mesicema sem prestala chodit do prace posledni den zkusebky. Poslala sem jen SMS vedoucimu smeny.Od te doby mi neprisli zadne papiry od firmy.Na VZP sem stale jako jejich pracovnik a na socialnim pojisteni mne ani neprihlasili.Co mam ted delat? :nevim: Na pracaku se divili, ze to firma neukoncila sama, mohlo to byt i na paragraf protoze o acka se zkusebni doba neprodluzuje a zpetne to tedkon taky ukoncit nemuze a moje zkonceni SMSKOU je neplatny.jak mam ted postupovat mi ale nerekly. :,(
poradi nekdo prosim :oops: vkladam anonymne rodina o tom nevi.

No hlavně si ohlídej zdravotko ať nemáš dluh. Protože firma za tebe pojištění neplatí i když na VZP jsi stále jako jejich pracovník. ¨
Taky jsem měla na zdravotní pojišťovně ještě 2 měsíce po ukončení, napsanou firmu, ale to je proto že to nikdo pojišťovně nehlásil i když už za mě neplatili. Pojišťovna se vyjádřila, že mě musí odhlásit firma, jinak to tam bude napsáno stále i když jsem zdravotní v té době už platila sama

• Citovat
  • Upravit
15051
28.2.23 16:09

@smajlik345 Píše o pracovním úřadě, tak by to snad měla mít zaplacené, ale zajímat a zavolat by si tam měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
28.2.23 16:10

Proč by ti měli něco posílat? To není jejich povinnost. Koukej tam naklusat, dostaneš veškeré podklady k ukončení pracovního poměru. Pak na úp, kde tě zaregistrují a pak si půjdeš na pojišťovnu zaplatit dluh na pojistným, který ti vznikl. Teda holka, ty jsi dobrý dílo…..

• Citovat
  • Upravit
37121
28.2.23 16:14

Co se tak zeptat v te práci? Jako poslání smsky není zrušení pracovního poměru, tos měla napsat písemně a mít jednu kopii pro ne a jednu pro sebe. Jak se teď chceš hlasit na pracaku, když nemáš ukončení pracovního poměru? Jestli si nepřišla poslední den zkusebky a jen poslala sms, tak si toho nemuseli hned všimnout a druhy den ti jela práce dal a už ti nemohli jen tak ukončit smlouvu ve zkusebni lhůtě. Příště si holt práci res osobně a ne zbaběle přes zprávu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6170
28.2.23 16:28
@Anonymní píše:
Dobry odpoledne.
poradi nekdo prosim :oops: vkladam anonymne rodina o tom nevi.

Jako nevím co se stalo, žes tam poslala SMS, to snad tě někdo zneužil či co. Pokud jako jen tak, tak takové miluji. zrovna mám mladou kolegyni, pro kterou jsem fakt se snažila udělat vše co chtěla a nebylo toho málo a dnes mi napsala, jestli ji mohu ofotit smlouvu a tak nějak mám pocit, že i přes to vše mi skončí :roll: :,( jelikož ji podmínky nevyhovují ani tak asi. Nejhorší je ta bezohlednost, kdyby mi to aspoň řekla. Já tu pak budu za ní v práci, než se někdo najde. Jinak normální je zavolat, ale pokud jsi to doteď neudělala, tak se obávám, že máš černé svědomí, žes to udělala sms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42195
28.2.23 16:32

Já to nechápu, a ty 3 měsíce co??? Tos čekala, až zahřmí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.23 16:36

@boball Odepsal,ze bere na vedomi a posle ukonceni, ktere mam podepsat a nic.vim,ze to byla blbost, ale uz to zpatky nevemu :roll:

• Citovat
  • Upravit
24591
28.2.23 16:38

Jinde než v té práci to nevyřešíte. Ovšem ukončovat pracovní poměr SMS, to slyším prvně. :nevim:

Příspěvek upraven 28.02.23 v 16:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.23 16:41
@AjaF píše:

To vim, ze to byla chyba, ale uz s tim nic nenadelam.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat