Přestala jsem chodit do práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Já nechápu jak někdo může ukončí pracovní poměr smskou…víš vůbec zda byla doručena? Jako jinak to asi neukončíš než buď telefonátem nebo osobně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ukončila jsem taky práci ve zkušebce, protože jsem si našla práci v bydlišti. Jela jsem tam ale podepsat papíry, vrátit věci, co jsem měla zapůjčené a poštou mi pak pouze přišel zápočtový list, až byl ukončen měsíc, abych to mohla dát v nové práci. Ale byla jsem tam osobně, nenapadlo by mě to řešit na dálku a ještě další měsíce čekat. Když jsi skončila v práci, to ses nenahlásila na ÚP, nebo nenašla nic jiného? Nějak to nechápu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyresit v praci, ale nikdo nekomunikuje, pobocka v nasem meste byla zrusena a na doporuceny dopis nikdo nereagoval.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
To vim, ze to byla chyba, ale uz s tim nic nenadelam.
A co jste teda dělala ty tři měsíce?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Vyresit v praci, ale nikdo nekomunikuje, pobocka v nasem meste byla zrusena a na doporuceny dopis nikdo nereagoval.
Někde musí mít hlavní sídlo, vždyt potřebuješ zápočtový list.Na pracáku tě zaregistrovali i tak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobry odpoledne.
Pred trema mesicema sem prestala chodit do prace posledni den zkusebky. Poslala sem jen SMS vedoucimu smeny.Od te doby mi neprisli zadne papiry od firmy.Na VZP sem stale jako jejich pracovnik a na socialnim pojisteni mne ani neprihlasili.Co mam ted delat?Na pracaku se divili, ze to firma neukoncila sama, mohlo to byt i na paragraf protoze o acka se zkusebni doba neprodluzuje a zpetne to tedkon taky ukoncit nemuze a moje zkonceni SMSKOU je neplatny.jak mam ted postupovat mi ale nerekly.
poradi nekdo prosimvkladam anonymne rodina o tom nevi.
@Betty MacDonald píše:
Já to nechápu, a ty 3 měsíce co??? Tos čekala, až zahřmí?
Asi až zahřmí ![]()
Tři měsíce čeká, teď začíná shánět nějaké papíry, z čeho tedy ty 3 měsíce žila ![]()
A rodina to neví. Takže ne že to někdo proflákne na emiminu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na adresu sidla jsem zaslala doporuceny dopis, ale nikdo nereagoval.Na pracaku nejsem tan mne nezapisi protoze podle nich jsem porad zamestnana v te firme, kde nebyl pomer dobre ukoncen.3mesice byla brigada ale ted kvuli nove praci hori ten zapoctak kdyz nikdo na dopis nereagoval, tak nevim jak postupovat dál proto sem se zeptala
- Citovat
- Upravit
Ale proč sis to nevyřídila hned? Přece vědělas, že budeš potřebovat zápočťák. A co zdravotní pojištění, to si taky oběhej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Na adresu sidla jsem zaslala doporuceny dopis, ale nikdo nereagoval.Na pracaku nejsem tan mne nezapisi protoze podle nich jsem porad zamestnana v te firme, kde nebyl pomer dobre ukoncen.3mesice byla brigada ale ted kvuli nove praci hori ten zapoctak kdyz nikdo na dopis nereagoval, tak nevim jak postupovat dál proto sem se zeptala
Tak tam musíš osobně, já bych si tam zavolala a domluvila si schůzku, jiná cesta asi není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No, ale ty jsi nic nekončila, SMS není ukončení pracovního poměru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
A co to zdravotko?
Ale jinak ber to jako ponaučení - jak ty k nim, tak oni k tobě. Ukončila jsi jim prac. poměr sms, tak teď zase nekomunikuji oni.
To tě nenapadlo dřív, že někdy bude nějaká nová práce a budou chtít ukončení? ![]()
- Citovat
- Upravit