Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak antikoncepce na váhu teda vliv nemá…alespoň kolem mě nikdo nepřibral…šanci na otěhotnění teda nerozumím
vliv na plodnost? já jsem otěhotněla hned první měsíc po vysazení… ![]()
Jak šanci na otěhotnění? Předpokládám, že přítel ví, že antikoncepci neberes a chránite se jinak.
Pokud to myslíš tak, ze jsi měla sex a pak večer uz nevzala tabletku, tak chráněna nebudeš. Přečti si pribalak.
@Anonymní píše:
Ahoj,
Brala jsem antikoncepci ale v půlce jsem přestala- protože mi vždy bylo nevolno+ kvůli váze.![]()
![]()
Tak se chci zeptat jestli tam je nějaká šance na otěhotnění, když jsem přestala v půlce? A jak to vysazení má vliv na plodnost?
Omlouvám se ale takové věci jsem nikdy řešit nemusela, proto jsem taková zmatená
A proc jsi prestala v pulce? Kdybys nad tim vic premyslela, nemela bys ted problem ![]()
Tvůj dotaz je zmatečný. Měla jsi sex po vysazení? Samozřejmě můžeš být těhotná, měla jsi nechráněný sex.
Neznám nikoho, komu by HA hnula s váhou, ani u mě to tak nebylo.
HA jsem brala od 15 skoro do 29, otěhotněla jsme na první pokus. Pak jsem brala pár měsíců po porodu, po vysazení těhotenství opět na první pokus ![]()
Antikoncepce se může přestat brát kdykoliv. Otěhotnění hned není jen tak, natož po antikoncepci.
@Švédka87 já jo
…a vím, že se o říkalo, že když nemůžeš otěhotnět, tak ti na chvíli nasadili antikoncepci…
@Monchichik a není to nesmysl? Vždyť antikoncepce je proti otěhotnění. To mi hlava Teda nebere. Když někdo nemůže otěhotnět, dávat ještě antikoncepci
@Švédka87 Jasně, že je proti otěhotnění…ale když jí vysadíš, tak prý jde lépe pak otěhotnět…
Ahoj,

Brala jsem antikoncepci ale v půlce jsem přestala- protože mi vždy bylo nevolno+ kvůli váze.
Tak se chci zeptat jestli tam je nějaká šance na otěhotnění, když jsem přestala v půlce? A jak to vysazení má vliv na plodnost?
Omlouvám se ale takové věci jsem nikdy řešit nemusela, proto jsem taková zmatená