Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Praktikovaly jsme to takto s přítelem několik let a fungovalo to. Než jsme se rozhodly pro druhé dítě (7let).
Asi jo.taky jsem chvíli brala prášky, nálady děsný…takže kondom&ven ![]()
@Parfem_z_hadovky ano, ale jsem teprve v druháku a chci studovat aji vysokou tak bych ráda si splnila sen. Partner už má po škole a už pracuje takže už to má za sebou mně zbývá nejméně ještě 6 let studie. Tak chci nějakou dost spolehlivou ochranu pokud chápete
Popravdě řečeno…pokud to není sex 4× denně v plodné dny, tak bych byla v klidu.😁
Kondom je spolehlivý nástroj a přerušovaná soulož se uplatní jen v případě, kdyby se punčoška roztrhla. Ale neškodí, když se přítel naučí ovládat a přerušování si nacvičí. Mysli na to, že v prvních dnech menstruace a těsně předtím, je nebezpečí otěhotnění nepatrné a řada zkušených párů to pravidelně využívá. Nauč se to i Ty, může to být užitečné, pokud vás přerušování přestane bavit. Jiné zásadní řešení je zavedení nitroděložního tělíska. To by Tě mohlo spolehlivě chránit několik roků.
Dobrý večer jak myslíte, že bude spolehlivá tahle ochrana. Kondom + přerušku
Je mi za chvíli 17 let s přítelem jsme spolu 2 roky. Brala jsem hormonální antikoncepci rok a půl kvůli zdravotním problémům už ji neberu a ani nechci brečela jsem kvůli každé kravine a byla citlivá takže už prostě ne. Cyklus mi naskočil hned.
Děkuji a pěkný večer