Co rikate na tuhle ochranu?

Anonymní
21.10.22 21:50

Co rikate na tuhle ochranu?

Dobrý večer jak myslíte, že bude spolehlivá tahle ochrana. Kondom + přerušku
Je mi za chvíli 17 let s přítelem jsme spolu 2 roky. Brala jsem hormonální antikoncepci rok a půl kvůli zdravotním problémům už ji neberu a ani nechci brečela jsem kvůli každé kravine a byla citlivá takže už prostě ne. Cyklus mi naskočil hned.
Děkuji a pěkný večer :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.10.22 21:56

Praktikovaly jsme to takto s přítelem několik let a fungovalo to. Než jsme se rozhodly pro druhé dítě (7let).

• Citovat
  • Upravit
106
21.10.22 22:51

Asi jo.taky jsem chvíli brala prášky, nálady děsný…takže kondom&ven :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.22 15:20

@Klemca myslíte že je to dost spolehlivé?

• Citovat
  • Upravit
22.10.22 15:23

Kondom stačí, přerušovat netřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.22 15:32

@Parfem_z_hadovky ano, ale jsem teprve v druháku a chci studovat aji vysokou tak bych ráda si splnila sen. Partner už má po škole a už pracuje takže už to má za sebou mně zbývá nejméně ještě 6 let studie. Tak chci nějakou dost spolehlivou ochranu pokud chápete

• Citovat
  • Upravit
106
24.10.22 05:33

Popravdě řečeno…pokud to není sex 4× denně v plodné dny, tak bych byla v klidu.😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
24.10.22 14:35

Kondom je spolehlivý nástroj a přerušovaná soulož se uplatní jen v případě, kdyby se punčoška roztrhla. Ale neškodí, když se přítel naučí ovládat a přerušování si nacvičí. Mysli na to, že v prvních dnech menstruace a těsně předtím, je nebezpečí otěhotnění nepatrné a řada zkušených párů to pravidelně využívá. Nauč se to i Ty, může to být užitečné, pokud vás přerušování přestane bavit. Jiné zásadní řešení je zavedení nitroděložního tělíska. To by Tě mohlo spolehlivě chránit několik roků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí