Přestat kouřit = přibírání?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
57
25.6.21 20:53

prestat kourit = pribirani?

Zdravm, jsem kluk co vazi 60kg a meri 180cm, kourim cca 5 let (od 20ti) aktualne mi je 25 let, a zajimalo by me zda to ma vliv na moji vahu ze kourim.. Je tu nekdo z vas kdo byl hubeny, kurak, a kdyz prestal kourit tak i diky tomu pribral??? Diky :D

denne jim, asi 3 jidla, zadny stres a problemy nemam, stejne se drzim uz od 16cti let na 60kg, ted vek 25, obcas vaha stoupne na 61 ale jinak nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
25.6.21 20:55

Muj tata prestal kourit a pribral 20 kilo..je to proste potrebou mit neco v ruce a kdyz to neni cigo, clovek hleda neco jinyho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
500
25.6.21 20:58

Byla jsem kuřák 6 let. Když jsem ze dne na den přestala, tak jsem nepřibrala ani kilo, ale já si cigarety nikdy nenahrazovala jídlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
25.6.21 20:59

No tak to prestan kourit hned! Pokud se pribira pritom.. Bude ti to pak vic sluset a stane se z tebe chlapak ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
25.6.21 21:00

No přímou souvislost to asi nemá, ale kazdy kdo v mém okolí přestal kouřit přibral, ale je to spíš tím, že to kouření se nahrazuje jídlem, člověk pořád něco zobe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
25.6.21 21:09

To ja zobu i tak, zkouse jsem i 4× denne jist, maso, ryze, testoviny, vajicka, k tomu pritahy na hrazde + kliky, pribral jsem na 64kg, a po 2 mesicich to spadlo stejne na 60 kg :D takze uz fakt nevim :D, zadny stres a podobne nemam, takze… :oops:

Příspěvek upraven 25.06.21 v 21:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.6.21 21:09

@Michal558 to není o tom, přestat kouřit. To si jen zlepšís zdraví, ale neznamená to, že naberes.. Můj syn má 190 cm a váží 63 kg.. Žere asi nonstop.. Má dobre spalování po tátovi :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
25.6.21 21:11

Nikotin zrychluje metabolismus, cca o 5 až 10 %. K tomu připočti, že kdo přestává, často místo toho něco uzobává. Takže vliv to mít může, otázka je, jak významný. Jiná situace bude u někoho, kdo si dá denně 2 cigarety na chuť, a u člověka, co vykouří krabičku či dokonce víc.
Jak vypadají ta 3 jídla, co jíš teď? Sportuješ nějak?
Já bych ti s dovolením poradila přestat, za ušetřené prachy si kupovat více kvalitní stravy a začít posilovat. Ujišťuju tě, že líp bude vypadat, když nabereš 20 kilo svalů než 20 kilo špeku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
25.6.21 21:14
@Karamba2020 píše:
Nikotin zrychluje metabolismus, cca o 5 až 10 %. K tomu připočti, že kdo přestává, často místo toho něco uzobává. Takže vliv to mít může, otázka je, jak významný. Jiná situace bude u někoho, kdo si dá denně 2 cigarety na chuť, a u člověka, co vykouří krabičku či dokonce víc.
Jak vypadají ta 3 jídla, co jíš teď? Sportuješ nějak?
Já bych ti s dovolením poradila přestat, za ušetřené prachy si kupovat více kvalitní stravy a začít posilovat. Ujišťuju tě, že líp bude vypadat, když nabereš 20 kilo svalů než 20 kilo špeku.

priklad: vetsinou maso, ryze, testoviny, vecer vajicka..
doma si dam k tomu 60 kliku, vetsinou po 20ti (3serie)…
mam uzkou kostru, takze v tricku vypadam treba na 50kg :roll:
denne spim minimalne 8-10 hodin.
co se tyka rodicu, tak TATA: 75kg 175cm, Mama 162cm 52kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
25.6.21 21:22

Přihoď svačiny - ořechy, tučné tvarohy, sýry, ovoce. K snídani lepší ovesná kaše s ořechy, než chleba s paštikou třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
25.6.21 21:35
@Karamba2020 píše:
Přihoď svačiny - ořechy, tučné tvarohy, sýry, ovoce. K snídani lepší ovesná kaše s ořechy, než chleba s paštikou třeba.

ono hlavni problem vlastne je ten, ze jsem dokazal pribrat driv, chodil jsem do fitka, a fakt jsem jedl strasne moc, pribral jsem z 59kg na 77kg, jenze jak jsem prestal pak jist tolik, a cviceni me omrzelo, tak jsem postupne zacal padat i s vahou, nejdriv na 70kg, pak 65 a pak 60kg.. a vazne by jsem casove nezvladal chodit do fitka furt, a do toho tak moc jist.. to by ani neslo, mel jsem jen 4% podkozniho tuku na mereni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
25.6.21 21:50

Kouření nemá na váhu žádný vliv. Většinou kuřáci nemají potřebu moc jíst, tím pádem dosti kuřáků je hubených. Ovšem někdo zvládá kouřit i jíst. Tloušťku dělá jídlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.6.21 22:09

No vím jen to že když má člověk hlad tak si jde zapálit a rázem je hlad pryč takže něco málo třeba i přibereš, jestli chceš poradit jak přibrat tak to je velmi jednoduché a není třeba v tomhle hledat vědu a řešit nesmysly, výřad sladkosti, sladké nápoje, celkově cukr, mekáče, kebaby atd.. začni jíst pravidelně co 2-3 hodiny musíš něco sníst menší porce, když sníš za den velký oběd a večeři tak takhle s tvým metabolismem nikdy nepřibereš, je potřeba mít stejný příjem bílkovin abys neztrácel svalovou hmotu pokud budeš mít málo bílkovin budeš pálit tuk a potom i ty svaly, pokud budeš jíst moc bílkovin budeš mít prdíky celý den:D chce to najít střed a to si musíš už najít sám pokud budeš chtít… nekupovat žádné suplementy do začátku je potřeba si zvyknout na pravidelnou stravu, potom je důležitý spánek musíš spát minimálně 8 hodin, pít vodu a trénink do začátku ti bude stačit 2-3 týdně s vlastní váhou po 2-3 měsících klidně gym a 4-6× týdně trénink kde každý sval je potřeba procvičit 2× za ten týden, jist vločky, těstoviny, brambory, rýží, maso, vajíčka, sýry, tvaroh, ryby atd… teď je léto takže s nabíračkou to bude těžký ta se dělá v chladných měsících ale zkusit to můžeš… až tohle všechno budeš mít vyřešené pak můžeš dávat suplementaci ta nejdůležitější jsou vitamíny a minerály a pak já osobně ještě používám kreatin, protein a gainer.. nabíračka je fakt peklo a troufnu si i říct že hubnutí je hračka oproti nabíračce…pokud se ti tohle všechno nechce řešit můžeš si zaplatit kouče který ti složí jídelníček a trénink na míru takže do startu luxus a nějaký čas ti to ušetří..a hlavně je rozdíl 65kg a 65kg při stejné výšce - proto se posílají hlavně fotky kde jde vidět celá stavba těla(ekto, endo, mezo, mix, skinny fat) a jede se dál o fitness světě bych mohl psát hodiny a hodiny takže jestli to někdo dočetl až sem gratuluji:D a hlavní je vydržet a makat, je to cesta na měsíce roky která tě bude stát plno potu, úsilí ale stojí to za to… hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
25.6.21 22:39
@Michal558 píše:
ono hlavni problem vlastne je ten, ze jsem dokazal pribrat driv, chodil jsem do fitka, a fakt jsem jedl strasne moc, pribral jsem z 59kg na 77kg, jenze jak jsem prestal pak jist tolik, a cviceni me omrzelo, tak jsem postupne zacal padat i s vahou, nejdriv na 70kg, pak 65 a pak 60kg.. a vazne by jsem casove nezvladal chodit do fitka furt, a do toho tak moc jist.. to by ani neslo, mel jsem jen 4% podkozniho tuku na mereni.

No, to už je pak o prioritách. Ale sám na sobě vidíš, že to jde. Podle mě není nutné chodit vždy jen do fitka, posilovat se dá i doma. Na tom jídle přidej, jak jsem psala, tuky a bílkoviny. Zdravé věci.
Dle toho, co píšeš o rodičích, nemáš sklon k přibírání, což je teď k vzteku, ale časem myslím, že to oceníš :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
25.6.21 23:56

Metabolisbus se zpomali o maly fous, efekt marginalni. Horsi je to uzobavani. Koupila jsem si proti tomuhle takovou malou elektronickou cigaretu s naplni bez nikotinu, tak to muzes zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí