Přestává chtít příkrmy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Přestává chtít příkrmy
Malá má 7 měsíců. V pohodě každý den na oběd jedla příkrmy, a to buď zeleninové nebo masozeleninové. Domácí i kupované. Na svačinku sladké, ale ty jí moc nejedou. Poslední tři dny je nechce. Začne se vztekat a nechce vůbec papat. Přitom jí to předtím nejen chutnalo, ale papání lžičkou i bavilo. U mléka a čaje to nedělá.
Dolní zoubky už má vyklubané. Může to být tím, že se jí už třeba klubou horní nebo prostě jen pár dní stávkuje? Máte s tím někdo ZKUŠENOSTI?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Malý (skoro 6m) mi začal dělat přesně to samé.. dva dny teď nejedl svačinku ovocnou, dneska snědl jen půlku oběda.. ![]()
Takže se tak trochu přiškvařím k otázce
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky, u nás jsou to vždy zuby nebo když jí přetáhnu a ona je pak protivná, ale jestli je to otázká dnů, tak buďte v klidu, to se zas spraví
(třeba u nás se momentálně u oběda nesedí, vydrží to tak na tři lžičky a zbytek se krmí ve stoje
)
- Citovat
- Upravit
sterezie píše:
holky, u nás jsou to vždy zuby nebo když jí přetáhnu a ona je pak protivná, ale jestli je to otázká dnů, tak buďte v klidu, to se zas spraví(třeba u nás se momentálně u oběda nesedí, vydrží to tak na tři lžičky a zbytek se krmí ve stoje
)
Dáda právě ještě zuby nemá.. tak jestli se tedy klubou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mi to dělá, když se jí chce spinkat, ale teď papala po spinkání a stejně to nechtěla. Tak jí mám dávat zase jen pár dní mléko nebo to pořád zkoušet? Nechci jí na jednu stranu dávat jen mléko, ale na druhou jí ty příkrmy zase nechci zprotivit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsme to tak meli a dokonce obcas mame i ted,par dni proste nechce,a pak zas hezky papa.
Nejdriv to byly zuby pak ryma a nekde proste jen nechce,jen si vypije svoje mlicko a na zbytek prdi.
Mela jsem z toho nervy,ale ted vim,ze jeden den je tak a druhy za jinak. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je jen takové období, Anežka jich měla několik, Bětka ho má teď. To přejde, nehroť to… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit