Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, přišel mi dopis že se mám dostavit na komisí, kvůli jednomu přestupků. Já jsem teď na nemocenské a navíc mám být v ten a přesně tu samou hodinu na jiném taky důležitém místě. Mám to zkusit nějak přeložit, nebo to nejde? Mám si sehnat právníka, nebo to je zbytečné? Jak to bude probíhat, když druhá strana nemá žádné důkazy ani svědky? Budu automaticky nevinná, nebo ne?
„Řízení o přestupku lze konat i bez přítomnosti obviněného, který je účastníkem, pokud s konáním ústního jednání bez jeho přítomnosti souhlasí, nebo pokud se nedostaví bez řádné omluvy.“
Pošli omluvenku a zazadej jiný termín, na tom není nic těžkého
@Anonymní píše:
Ahoj, přišel mi dopis že se mám dostavit na komisí, kvůli jednomu přestupků. Já jsem teď na nemocenské a navíc mám být v ten a přesně tu samou hodinu na jiném taky důležitém místě. Mám to zkusit nějak přeložit, nebo to nejde? Mám si sehnat právníka, nebo to je zbytečné? Jak to bude probíhat, když druhá strana nemá žádné důkazy ani svědky? Budu automaticky nevinná, nebo ne?
A není lepší kontaktovat tu méně důležitou návštěvu a vysvětlit.
A fakt nemáme věšteckou koulí aby jsme věděli zda potřebuješ právníka či ne. zda budeš nevinná či ne. Když nevíme oč jde a nejsme ani policie ani právníci