Přesun do USA

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kobliha51
30.9.13 10:52
@Anonymní píše:
@Angua Tohle je oblast Troy, Auburn Hills takova aglomerace ta mestecka jsou tam na sebe nalepena, je to blizko Detroitu… A kolik jste platili poplatky?

Když tam máš pár známých žijících v okolí, tak se zeptej jich. Vždyť určitě taky nějak musejí bydlet, platit energie a určitě by to byly údaje nejaktuálnější. Já bych to tak řešila. A údaje pár let staré ti budou k ničemu. Podívej se, jak rychle se mění ceny u nás. :pankac: A určitě jeďte. Každá zkušenost dobrá.

Příspěvek upraven 30.09.13 v 10:54

• Citovat
  • Upravit
50725
30.9.13 10:53
@Anonymní píše:
@Angua Tohle je oblast Troy, Auburn Hills takova aglomerace ta mestecka jsou tam na sebe nalepena, je to blizko Detroitu… A kolik jste platili poplatky?

My jsme byli na Floridě v St. Augustinu. Poplatky jsme žádné neplatili :nevim: Jako jaké myslíš? Internet a telefon akorát, to bylo dohromady asi za 11 dolarů na měsíc paušál, místní hovory jsou zdarma, dálkové jsme nepotřebovali. V bance je všecko zadarmo. Autobus stál dolar - to byl takový mikrobus a jezdil co hodinu. Jinak nic… Třeba odpad, to tam nebylo, nemovitost jsme nevlastnili, auto jsme neměli, tak to nevím. Ale jiní Češi auto měli a nikdo neříkal, že by to bylo nějak drahé… To by jinak neměli :mrgreen: Pojištění jsme měli z ČR, energie byly v nájmu. Na začátku se ještě většinou platí deposit - tak ve výši jednoho nájmu, kdybyste tam něco rozbili. Když bude vše OK, tak vám to pak vrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
30.9.13 10:54
@Kobliha51 píše:
Když tam máš pár známých žijících v okolí, tak se zeptej jich. Vždyť určitě taky nějak musejí bydlet, platit energie a určitě by to byly údaje nejaktuálnější. Já bych to tak řešila. :pankac: A určitě jeďte. Každá zkušenost dobrá.

To mi přijde taky nejrozumnější. Ale chápu to tak, že když o tom manžel nesmí mluvit, tak by se asi neměl ani ptát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9831
30.9.13 10:57

Ja bych urcite nevahala, ja jsem zila v NYC a platily jsme 1000 dolaru mesicne za tripokojovy byt a poplatky energie s internetem byly okolo 60 dolaru max. A ceny v NYC jsou hodne vyssi nez v okolnich statech. Pro malou to bude skvela prilezitost hlavne na anglictinu. A jidlo je tam levnejsi v obchodech, elektronika, obleceni atd taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.13 13:01

@Angua Presne, ti znamitotiz jsou vsichni od nej zbprace, takze ptat se jich na konkretni veci zatim nemuzeme :nevim:
@starnew Jo takze myslis, ze pokud je v realitce uvedena cena pronajmu je v tom i energie?

• Citovat
  • Upravit
9831
30.9.13 13:21
[ @starnew Jo takze myslis, ze pokud je v realitce uvedena cena pronajmu je v tom i energie?

Ne neni to si zarizuje kazdy sam stejne jako tady v cechach. Pokud pronajimas od primo od majitele, tak se vetsinou zalohy plati jemu aspon my jsme to tak mely a pak nam vzdy prinesl uctenky a na konci roku jsme se vyrovnaly, nam neco malo doplacely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9831
30.9.13 13:22
@starnew Jo takze myslis, ze pokud je v realitce uvedena cena pronajmu je v tom i energie?

staci se podivat jestli cena zahrnuje utilities nebo ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5082
30.9.13 13:29

Ahoj,
absolvovala jsem toto vloni ;). Bydleli jsme v Auburn Hills a rada ti zodpovim vse mozne, klidne napisi i pediatru a ruzne tipy na vylety atd. Oblibila jsem si to tam a klido bych se vratila.
Odletali jsme se 2detmi (mladsi na den presne 2mesice, starsi 22mesicu). Leteli jsme primym letem Frankfurt - Detroit, cesta probehla v pohode. Auto jsme meli sluzebni, pojisteni nam platila taky firma a dost dobry - vse bylo zahrnuto vcetne lekarskych prohlidek. Bydleli jsme v Beacon Hill apartmanech. Voda a elektrina je zahrnuta v najmu. Najem nam platila firma, takze nam zas tolik nevadilo kolik. Pokud bysme jeli znovu, tak volime asi Rochester. Zalezi, kde bude presne manzel pracovat. Pokud chce, tak mi napis SZ a ja rada zodpovim, co budu vedet.
Michigan je krasny a okoli Detroitu neni tak spatny, jak se rika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.13 14:27

@LenkaTho Ahooj :mavam: Teda to jsi mi udelala radost, to je presne tomisto i na ty apartmany jsem koukaala :) Az dite vecer usne sesmolim ti SZ a na par veci se poptam dekuju moc za ochotu :dance: :mavam: :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.9.16 16:42

Ahoj :mavam:
Potrebuji radu.
Muz dostal nabidku na praci v USA, jezdil by kamionem, na vikendy byval doma. Ja mam rodicak, mame dceru, cca 11mesicu.
Myslite, ze se vyplati jet? Ja bych jela hrooozne rada. Mist k bydleni je hodne, tak nevime kde co vybrat. Uz davno jsme se tam chteli podivat.
Co myslite?
Da se to utahnout? Chlap plat a zenska rp z cr? A pujde to vubec??

• Citovat
  • Upravit
21028
8.9.16 17:07
@Anonymní píše:
Ahoj :mavam:
Potrebuji radu.
Muz dostal nabidku na praci v USA, jezdil by kamionem, na vikendy byval doma. Ja mam rodicak, mame dceru, cca 11mesicu.
Myslite, ze se vyplati jet? Ja bych jela hrooozne rada. Mist k bydleni je hodne, tak nevime kde co vybrat. Uz davno jsme se tam chteli podivat.
Co myslite?
Da se to utahnout? Chlap plat a zenska rp z cr? A pujde to vubec??

Za mne spis nebrat, soferi tady jsou takova spodina, páč řídit umí každej. Hodně i o tom kde byste se usadili, možná dobrá zkušenost ale nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35766
8.9.16 17:30

No předně ty by jsi RP neměla. Dál si zjistěte jak s vízem, jelikož to není tak snadné dostat pracovní povolení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21028
9.9.16 13:01

Ze zacatku, myslim tak tri mesice, muze fungovat/ridit na mezinarodni ridicak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

O Budulínkovi

• (5) + 5 recenzí