Přetažení předkožky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
109
21.6.11 22:41

momi - já jezdím k dětský 17km, protože jí stopro věřím a zastává novodobý názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
21.6.11 22:42
Megii píše:
momi - já jezdím k dětský 17km, protože jí stopro věřím a zastává novodobý názory

jj,taková je k nezaplacení-taky budem dojíždět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
21.6.11 22:43

Víte co je nejúžasnější? Že ani sami lékaři pořádně neví kdy se to má praktikovat. Jeden řekne od narození, další od roka, nejvíc zastávaný názor je kolem tří let a jsou i tací, co radí až v šesti letech.
Neměl by se v tom udělat pořádek???
Každopádně souhlasím s názorem, že čím dříve, tím lépe, neboť čím mladší dítě, tím lepší hojení a tím rychlejší zapomínání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
21.6.11 22:45
Miarei píše:
Víte co je nejúžasnější? Že ani sami lékaři pořádně neví kdy se to má praktikovat. Jeden řekne od narození, další od roka, nejvíc zastávaný názor je kolem tří let a jsou i tací, co radí až v šesti letech.
Neměl by se v tom udělat pořádek???
Každopádně souhlasím s názorem, že čím dříve, tím lépe, neboť čím mladší dítě, tím lepší hojení a tím rychlejší zapomínání

nech tomu 10-15 let a oni se sjednotí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
21.6.11 22:51

Megii já na ně prdím :mrgreen: Zatím mám dceru, druhé nevím co bude, každopádně (a prosím neřešit a nekamenovat) jsem pro obřízku, takže mi starost s dranděním pindíka svého potomka odpadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
21.6.11 22:52
Miarei píše:
Megii já na ně prdím :mrgreen: Zatím mám dceru, druhé nevím co bude, každopádně (a prosím neřešit a nekamenovat) jsem pro obřízku, takže mi starost s dranděním pindíka svého potomka odpadne

nekamenuju,jen se ptám:
obřízka u kluka nebo holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
21.6.11 22:53
momi33 píše:
Megii+lucineeccka-mám v plánu jít od ní,máme vyhlídlou jednu dr,ale je tam plno :-?
kamarádce napsala do katŕty,že matka odmítá léčit dítě,když jí odmítla ATB

K takový chodila moje kamarádka.Měla rýmu ATB, kašel ATB. :cert: Kamarádka teď chytne všechno co jde.
Dítěti od narození dávat černý čaj, ve 4.měsících může svíčkovou, v 6.měsících posazovat,…
Teď k ní chodí moje kamarádka s miminkem. Mimčo mělo evidentní růstovej spurt a ona místo toho aby jí poradila hodně přikládat nebo odsávat tak já poradila přikromovat, samozřejmě je chlapeček už na sunaru :roll: :cert:

• Citovat
  • Upravit
6263
21.6.11 22:56
Miarei píše:

Hele me treba prijde obrizka u kluka taky dobra. Ale pokud obrezano neni, tak podle me je proste nesmysl nasilne pretahovani.

Příspěvek upraven 21.06.11 v 22:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
21.6.11 22:57
lucineeccka píše:
momi33 píše:
Megii+lucineeccka-mám v plánu jít od ní,máme vyhlídlou jednu dr,ale je tam plno :-?
kamarádce napsala do katŕty,že matka odmítá léčit dítě,když jí odmítla ATB
K takový chodila moje kamarádka.Měla rýmu ATB, kašel ATB. :cert: Kamarádka teď chytne všechno co jde.
Dítěti od narození dávat černý čaj, ve 4.měsících může svíčkovou, v 6.měsících posazovat,…
Teď k ní chodí moje kamarádka s miminkem. Mimčo mělo evidentní růstovej spurt a ona místo toho aby jí poradila hodně přikládat nebo odsávat tak já poradila přikromovat, samozřejmě je chlapeček už na sunaru :roll: :cert:

jo,nás hnala v 8-mi měsících na neurologii,pač malej se jen přetáčel a plazil,já byla strašně vyděšená,že má poškozenej mozek,a ona se i tak tvářila.
pochopitelně mu nic není,sedl si a lezl předpisově,a od 14m sám chodí.
Nejhorší je,když je člověk nezkušenej,a bojí se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
21.6.11 22:58
teredes píše:
Miarei píše:

Hele me treba prijde obrizka u kluka taky dobra. Ale pokud obrezano neni, tak podle me je proste nesmysl nasilne pretahovani.

souhlasím,proti klučičí obřízce nic nenamítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
21.6.11 22:59

momi kluka samozřejmě :-)

teredes zrovna s jedním takovým případem přišel přítel nedávno z práce (je chirurg). Přišli k němu na ambulanci rodiče s šestiletým chlapečkem, který měl příšerně nateklý a rudý přirození, viditelný zánět. Jeho doktorka tvrdila, že je čas, že násilím se to dělat nemusí. No co, tak chlapeček musí pod kudlu, protože teď se to musí řešit operativně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
21.6.11 23:00
momi33 píše:
teredes píše:
Miarei píše:

souhlasím,proti klučičí obřízce nic nenamítám.

Já taky ne, ale praktikovat jí nebudu. :-)

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
21.6.11 23:03

Ahoj :lol:

Miarei píše:
momi kluka samozřejmě :-)teredes zrovna s jedním takovým případem přišel přítel nedávno z práce (je chirurg). Přišli k němu na ambulanci rodiče s šestiletým chlapečkem, který měl příšerně nateklý a rudý přirození, viditelný zánět. Jeho doktorka tvrdila, že je čas, že násilím se to dělat nemusí. No co, tak chlapeček musí pod kudlu, protože teď se to musí řešit operativně
  • Citovat
  • Upravit
109
21.6.11 23:04

Momi - tak to je síla s tou neurologií
Miarei - taky nekamenuju, ale já bych to svýmu chlapečkovi udělat nemohla, za prvý ho to pak musí hrozně bolet když se to hojí a za druhý mi to přijde pak vyšpulený jako kdyby měl mít furt vyplazenej jazyk :mrgreen: prostě podle mě to patří do futrálu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
21.6.11 23:04

luci kuk :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie