Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
momi - já jezdím k dětský 17km, protože jí stopro věřím a zastává novodobý názory
Megii píše:
momi - já jezdím k dětský 17km, protože jí stopro věřím a zastává novodobý názory
jj,taková je k nezaplacení-taky budem dojíždět.
Víte co je nejúžasnější? Že ani sami lékaři pořádně neví kdy se to má praktikovat. Jeden řekne od narození, další od roka, nejvíc zastávaný názor je kolem tří let a jsou i tací, co radí až v šesti letech.
Neměl by se v tom udělat pořádek???
Každopádně souhlasím s názorem, že čím dříve, tím lépe, neboť čím mladší dítě, tím lepší hojení a tím rychlejší zapomínání
Miarei píše:
Víte co je nejúžasnější? Že ani sami lékaři pořádně neví kdy se to má praktikovat. Jeden řekne od narození, další od roka, nejvíc zastávaný názor je kolem tří let a jsou i tací, co radí až v šesti letech.
Neměl by se v tom udělat pořádek???
Každopádně souhlasím s názorem, že čím dříve, tím lépe, neboť čím mladší dítě, tím lepší hojení a tím rychlejší zapomínání
nech tomu 10-15 let a oni se sjednotí ![]()
Megii já na ně prdím
Zatím mám dceru, druhé nevím co bude, každopádně (a prosím neřešit a nekamenovat) jsem pro obřízku, takže mi starost s dranděním pindíka svého potomka odpadne
Miarei píše:
Megii já na ně prdímZatím mám dceru, druhé nevím co bude, každopádně (a prosím neřešit a nekamenovat) jsem pro obřízku, takže mi starost s dranděním pindíka svého potomka odpadne
nekamenuju,jen se ptám:
obřízka u kluka nebo holky?
momi33 píše:
Megii+lucineeccka-mám v plánu jít od ní,máme vyhlídlou jednu dr,ale je tam plno
kamarádce napsala do katŕty,že matka odmítá léčit dítě,když jí odmítla ATB
K takový chodila moje kamarádka.Měla rýmu ATB, kašel ATB.
Kamarádka teď chytne všechno co jde.
Dítěti od narození dávat černý čaj, ve 4.měsících může svíčkovou, v 6.měsících posazovat,…
Teď k ní chodí moje kamarádka s miminkem. Mimčo mělo evidentní růstovej spurt a ona místo toho aby jí poradila hodně přikládat nebo odsávat tak já poradila přikromovat, samozřejmě je chlapeček už na sunaru
![]()
Miarei píše:
Megii já na ně prdímZatím mám dceru, druhé nevím co bude, každopádně (a prosím neřešit a nekamenovat) jsem pro obřízku, takže mi starost s dranděním pindíka svého potomka odpadne
Hele me treba prijde obrizka u kluka taky dobra. Ale pokud obrezano neni, tak podle me je proste nesmysl nasilne pretahovani.
Příspěvek upraven 21.06.11 v 22:57
lucineeccka píše:momi33 píše:K takový chodila moje kamarádka.Měla rýmu ATB, kašel ATB.
Megii+lucineeccka-mám v plánu jít od ní,máme vyhlídlou jednu dr,ale je tam plno
kamarádce napsala do katŕty,že matka odmítá léčit dítě,když jí odmítla ATBKamarádka teď chytne všechno co jde.
Dítěti od narození dávat černý čaj, ve 4.měsících může svíčkovou, v 6.měsících posazovat,…
Teď k ní chodí moje kamarádka s miminkem. Mimčo mělo evidentní růstovej spurt a ona místo toho aby jí poradila hodně přikládat nebo odsávat tak já poradila přikromovat, samozřejmě je chlapeček už na sunaru![]()
jo,nás hnala v 8-mi měsících na neurologii,pač malej se jen přetáčel a plazil,já byla strašně vyděšená,že má poškozenej mozek,a ona se i tak tvářila.
pochopitelně mu nic není,sedl si a lezl předpisově,a od 14m sám chodí.
Nejhorší je,když je člověk nezkušenej,a bojí se.
teredes píše:Miarei píše:
Hele me treba prijde obrizka u kluka taky dobra. Ale pokud obrezano neni, tak podle me je proste nesmysl nasilne pretahovani.
souhlasím,proti klučičí obřízce nic nenamítám.
momi kluka samozřejmě ![]()
teredes zrovna s jedním takovým případem přišel přítel nedávno z práce (je chirurg). Přišli k němu na ambulanci rodiče s šestiletým chlapečkem, který měl příšerně nateklý a rudý přirození, viditelný zánět. Jeho doktorka tvrdila, že je čas, že násilím se to dělat nemusí. No co, tak chlapeček musí pod kudlu, protože teď se to musí řešit operativně
momi33 píše:teredes píše:souhlasím,proti klučičí obřízce nic nenamítám.Miarei píše:
Já taky ne, ale praktikovat jí nebudu. ![]()
Ahoj ![]()
Miarei píše:
momi kluka samozřejměteredes zrovna s jedním takovým případem přišel přítel nedávno z práce (je chirurg). Přišli k němu na ambulanci rodiče s šestiletým chlapečkem, který měl příšerně nateklý a rudý přirození, viditelný zánět. Jeho doktorka tvrdila, že je čas, že násilím se to dělat nemusí. No co, tak chlapeček musí pod kudlu, protože teď se to musí řešit operativně
Momi - tak to je síla s tou neurologií
Miarei - taky nekamenuju, ale já bych to svýmu chlapečkovi udělat nemohla, za prvý ho to pak musí hrozně bolet když se to hojí a za druhý mi to přijde pak vyšpulený jako kdyby měl mít furt vyplazenej jazyk
prostě podle mě to patří do futrálu ![]()