Přetrvávající závratě

253
3.3.16 22:47

Přetrvávající závratě -

Zdravím vás všechny.

Ráda bych věděla jestli existuje někdo, kdo má stejný problém jako já.
Mam dlouhodobě závratě, které trvají denně, celý den.
Někdy je to lepší a někdy horší.
Jsem z toho už tak zoufalá, že už se jen modlím, ať to už zmizí a nikdy nevrátí.
Vše mam v pořádku, takže nevim v čem může být problém. Krční páteř sice jsem byla na rtg a mám mírnou kyfozu a skoliozu, ale to jsem měla ještě před tím, takže nevím. :nevim: A psychika by mi to nedělala už skoro 2 roky. Ze zoufalství jsem sama vyhledala vestibulární centrum v Praze, takže se tam chystám.
Byly dny kdy se mi to zastavilo na pár dnů a neskutečná úleva. Zrovna teď to mám opět a když zavřu oči jsem jak na kolotoči. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1109
4.3.16 05:37

Neni to mernierova nemoc? Tohle taky nekdy dela blokace tepny v pateri, jednou se mi to stalo, malem to se mnou seklo na ulici, ale pak to preslo… bylo to jednou, ne 2 roky. U neurologa jsi byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
4.3.16 07:52

@Samantha25
A piješ dostatečně? Ja jsem mívala taky takové zavratě. I s bolestma. Začala jsem pít ty čtyři litry vody denně. A je to pryč. Tak ať se brzy uleví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.3.16 07:58

@Samantha25 ušní taky dobrý? zažila jsem, pak jsem brala jakés pilule, stav se upravil.. u mě bylo cos s ušima, ale detaily si nevybavím, stalo se mi to už před pár lety :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.16 08:14

A co tetanie? Mivam to same, pro me je nejhorsi si lehnout, ale nekdy to pomaha, lehnout si na bok, kde se mota nejvic a tech par minut to pretrpet a ono to vetsinou polevi ;) U me teda i to, o cem jsem zadute tvrdila, ze to psychika byt nemuze, tak praveze byla. Je potreba se na to zamerit a zjistit kdy a co to zpusobuje ;) Anebo zkusit jeste nejakeho prirodniho lecitele… :think: Drzim moc palce, vim jake to je :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
4.3.16 09:47

@lear byla, ale neshledala nic. :nevim:
U ORL vyloučila maniera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
4.3.16 09:49

@Majklina piji 1,5l denně někdy 2l. Myslis, ze by to mohla být také příčina? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
4.3.16 09:51

@ThinkPositively Také mě to napadlo. Asi na tom něco bude, zkusím pátrat tady. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.3.16 09:55

A nemůže to být tlakem? Vím, že moje babička na to hodně trpěla, pokud byl nízký tlak tak taky měla závratě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
4.3.16 09:56

Holky děkuji Vám za reakce. :kytka:
Je to takové divné, je to jako bych se klimbala, houpala. A když stojím tak nevydržím stat rovně, mám pocit, ze se kolébám. Někdy je to OK, jindy je to už na nervy. :zed: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
4.3.16 09:59

@hakmorka TK mám dobrý, pořád stejný. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
4.3.16 10:05

Jo tvůj tlak může být normální, myslela jsem to tak, že tlak při změně počasí ti nemusí dělat dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
4.3.16 10:30

@hakmorka jo tak. :lol:
Nooo je to možné. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
4.3.16 12:26

@Samantha25
Záleží i kolik vážiš. Ale 1,5 litru je málo ještě jestli pijes kávu… Me bylo strašně zle. Teď je mi dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
4.3.16 14:41

@Majklina kávu nepiju. :lol:
Tak to je fajn, že už ti je dobře. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...