Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já právě jedině na netu s titulkama ![]()
Hlavně jsem zvědavá, co našli v tom kufru!
![]()
Myslím, že to někdo přeloží až odpoledne
už se těšim, jak malá ![]()
Tak kdo viděl 12. díl a byl ve velkém šoku jako já??? ![]()
Myslíte, že už je to fakt A? Nebo jen sledoval holky?
Myslím, že byl ten se kterym Alison otěhotněla ( omylem jsem předtím napsala jméno ) ![]()
@Termou
Já to právě taky nechtěla přímo napsat
Myslíš, teda, že ON je ten s kým otěhotněla a naháněl jí? A že by byl i A?
Ahoj sry že se přidávám… ale já si myslím že je to on jelikož tenkrát jak se na ty falešné občanky tam holky vecpali na tu párty tam byl i on
a byl na vejšce když ali zmizela takže to sedí na něj jelikož toho policajta vyloučili
jinak dost mě štve že musíme čekat až do října na další díl ikdyž se říká že ten speciální díl bude masakr ![]()
Já bych řekla, že v tom nějak prsty má a měl něco s Alison. Ale asi není A. Nesedí mi k tomu, že ze začátku A. posílala dopisy Ariinu otci, ať si zjistí, s kým chodí…
@Lishaa No producentka řekla, že v prvních dvou sériích byla Mona A sama za sebe a teď budou úplně nový A, ktery stim nemaji nic společneho
..
A včera se prý oficialne oznámilo, že Troian ( Spencer ) je ve skutečnosti těhotná, tak jsem zvědavá co bude se seriálem dál ![]()
@mekkinka Třeba A není a pronásleduje jenom holky, aby se dostal k Ali, ale je to celé zamotané ![]()
No já doufám, že není A
Je to moje láska… ![]()
Spíš jsem doufala, že je tam právě jen sledoval ![]()
@Termou píše:
Pak, ale jak třísknul tou skříni nevím, nevím
no právě… ![]()
No už se těšim, ale snad by měl být v říjnu jeden díl a pak až zas v únoru
![]()
Taky jsem koukala, že tam budou takové debilní pauzy
Stejně se bojím, že další díl klasicky dá víc otázek než odpovědí
Jsem si koupila knížky abych nebyla nedočkavá a mezi těma je taky pauza jako hrom ![]()
A ještě mě tak napadlo, že stím bude mít něco společného Caleb, protože tam byl docela promakaný pc systém v tom doupěti a navíc odchází do toho nového seriálu Ravenswood ![]()