Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přijde Vám normální, že teď ve 12hod kdy můžou být dítka u TV se říkají slova jako šoust@T, atd!!!
ne že bych měla teď kluka u TV, ale mě to teda zaskočilo ![]()
Tak jak v čem… Mně teda nic konkrétně nenapadá, co by mohli dávat touhle dobou s takovýmhle scénářem a já bych to znala, ale zas je fakt, že na dětských kanálech to asi Méďa Béďa neříká a starší dítko to tutově zná ze školy (doufejme, že jen to slovo)…
Tím neobhajuju sprostá slova, někdy nějaké pořady uvedou do rozpaků i mě
Ale zas je dávaj večer nebo přes den v původním znění, takže je ten překlad o dost mírnější…
No, ono je toho víc, co by si asi měli hlídat
.
Odpoledne běží kriminálky, kde jsou vidět vraždy, mrtovly, střílečky, sex (nebo aspoň různý prsatice), mrtvoly rozpuštěný v sudech, pitvy, prostě všechno…
Mně se třeba ty kriminálky líbí, ale večer, ne odpoledne, když si to můžou pustit děti.
Dva a půl chlapa?
Jinak mi to taky přijde minimálně nevhodný.
Tak to vyjmenováváte novu nebo primu, ty mně obecně nepřijde jako ideální televizní stanice pro nikoho ![]()
A proto pouštím max. schválené pohádky
- medvídka pů a tak.
Nebo to vypnu úplně a je klid.
@Bublana dřív dávali všechny ty kriminálky večer po desáté a teď je dávají v pět odpoledne, taky mě to zaráží
Ale na tv koukám jen na zprávy na ct24, tak to moc neřeším.
Ve snídani s novou se dnes ráno „jebalo“
jinak bohužel, čím debilnější TV stanice, tím je dítě nadšenější ![]()
A slyselas nekdy mluvu v pohadkach?? Taky to neni nic extra slusneho nekdy…
@Bublana píše:
No, ono je toho víc, co by si asi měli hlídat.
Odpoledne běží kriminálky, kde jsou vidět vraždy, mrtovly, střílečky, sex (nebo aspoň různý prsatice), mrtvoly rozpuštěný v sudech, pitvy, prostě všechno…
Mně se třeba ty kriminálky líbí, ale večer, ne odpoledne, když si to můžou pustit děti.
Tak od toho snad jsou rodice, kde si deti sami pousti Tv???
@beruska2× jj teda myslím spíš starší děti, když jsou třeba rodiče na zahradě, tak za ním určitě neletí, jestli si náhodou nepustil nějakou krvárnu. Já nemám vlastní zkušenost, náš prcek se na telku ještě nedívá, ale mě to jen samotnou překvapilo, když jsem to náhdou měla puštěný. Synovec (9 let) se ale na to občas dívá, když jsou právě rodiče na zahradě nebo na nákupu ![]()
Tohle bylo před chvílí v Dva a půl chlapaa docela mě to škokovalo..
ale je fakt, že když střílečky dávají odpol tak by mě to nemělo překvapovat ![]()
Mě vadí hned po večerníčku upoutávka na zprávy, hlavně když tam dávali záběry na tu havárku busu v Chorvatsku. Jinak přes den tv nepouštíme.
A kriminálky dávali i dřív odpoledne. Si pamatuju jak jsem jako malá koukala na odpadlíka - mrtvoly, střílení, prsatice asi i sprostý slova. Ale žádný špatný vliv to na mě nemělo (kromě toho že se mi od tý doby líbí dlouhovlasý chlapi a tetování ![]()
@Bublana píše:
@beruska2× jj teda myslím spíš starší děti, když jsou třeba rodiče na zahradě, tak za ním určitě neletí, jestli si náhodou nepustil nějakou krvárnu. Já nemám vlastní zkušenost, náš prcek se na telku ještě nedívá, ale mě to jen samotnou překvapilo, když jsem to náhdou měla puštěný. Synovec (9 let) se ale na to občas dívá, když jsou právě rodiče na zahradě nebo na nákupu
jako ze necham dite doma a jdu ven a ono cuci na TV?? tak to bych ja treba nedovolila, nevidim duvod… to je pak jasny ze si pusti co chce, s tim musi pocitat…