Převařené mateřské mléko?

Anonymní
10.11.15 18:00

Převařené mateřské mléko?

Ahoj, omlouvám se za anonym, ale trochu se stydím za asi hodně stupidní dotaz…

odstříkala jsem pro malou mm a dala do mikrovlnky trochu ohřát. Jenže jsem ji tam zapomněla a pustila mikrovlnku se šálkem čaje… vyndala jsem bublající mateřké mléko…zchladila ho..myslíte, že to malá může? nebo to mám raději vylít? vím, že se nemá mléo ohřívat v mikrovlnce, řekla jsem si, že pro jednou se to nezblázní..byla jsem v presu…no už to neudělám. Jinak jsou jí dva měsíce…

a ještě mám takovou otázku… u lékaře (ať jdu kamkoli, kam se mě ptají na kojení) říkám, že nekojím, protože z prsu nesaje(mám vpáčené bradavky) a tak že mléko jí dávám svoje, ale odstříkané ze savičky (většinu) a pokud se stane, že odstříkám málo, tak částečně dokrmím UM. Tak třičtvrtě svého a zbytek UM…

Já nevím, ale vždycky na mě tak divně koukají, a když se zeptám, jestli je to v pořádku, neřeknou nic, že dobrý… nevíte proč se na to tak divně tváří a nic neříkají? (nebo se mi to zdá?)

díky za poradu, holky…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lizzi
10.11.15 18:03

Převařené může, z banky mateřského mléka taky dostaneš mateřské mléko pasterované. a pokud dáváš svoje, i když nemůžeš kojit, tak jsi spíš na obdiv, než na blbé pohledy. Zkoušela jsi kojicí klobouček?

• Citovat
  • Upravit
3662
10.11.15 18:04
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se za anonym, ale trochu se stydím za asi hodně stupidní dotaz…

odstříkala jsem pro malou mm a dala do mikrovlnky trochu ohřát. Jenže jsem ji tam zapomněla a pustila mikrovlnku se šálkem čaje… vyndala jsem bublající mateřké mléko…zchladila ho..myslíte, že to malá může? nebo to mám raději vylít? vím, že se nemá mléo ohřívat v mikrovlnce, řekla jsem si, že pro jednou se to nezblázní..byla jsem v presu…no už to neudělám. Jinak jsou jí dva měsíce…

a ještě mám takovou otázku… u lékaře (ať jdu kamkoli, kam se mě ptají na kojení) říkám, že nekojím, protože z prsu nesaje(mám vpáčené bradavky) a tak že mléko jí dávám svoje, ale odstříkané ze savičky (většinu) a pokud se stane, že odstříkám málo, tak částečně dokrmím UM. Tak třičtvrtě svého a zbytek UM…

Já nevím, ale vždycky na mě tak divně koukají, a když se zeptám, jestli je to v pořádku, neřeknou nic, že dobrý… nevíte proč se na to tak divně tváří a nic neříkají? (nebo se mi to zdá?)

díky za poradu, holky…

Nejsi to ty, s tim skraloupem? :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4634
10.11.15 18:08

Je, nekdo tu psal o škraloupu?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
10.11.15 18:26
@Niemeyer píše:
Je, nekdo tu psal o škraloupu?? :lol:
https://www.emimino.cz/diskuse/skraloup-na-mlece-241828/ :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
10.11.15 18:37
@Dojcanis píše:
Nejsi to ty, s tim skraloupem? :D :lol:

Ne ne, ta bude kojit v dubnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
10.11.15 18:40

Tak převařenim jsi větší část prospěšných látek zničila. Ale škodlivé to není. Podle mne lepší než um. Ne myslím se ze i když jen částečného od stříkávás je to skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
10.11.15 19:12
@Anturie píše:
Ne ne, ta bude kojit v dubnu :D

Jo ajo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
10.11.15 19:25

A nekoukají se stylem „A to se vám chce?“ Víš jak, oni by se na to vykašlali a ty se snažíš, tak místo aby dali najevo obdiv, tak radši divně koukají. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová