Miminko má málo mléka?

115
9.11.15 09:43

Miminko má málo mléka?

Máme 7 týdnů, kojení máme do čtvrt hodiny za sebou (počítám z obou prsou když chce), ale někdy se mi stane, že kojím, prvně tahá, pije a asi tak za necelejch 5 minut už jen tak lehce podudává, tak zkusím odtáhnout, ale začne se vztekat a brečet, tak zkusím druhý prso,..to pije a pak podudává a nepije… po odtáhnutí je v klidu.. teď ale to vypadá, je to tak půl hodina od krmení, že má zasr hlad,.. když si veme dudlík, tak ho jakoby honí, bez dudlíku si cucá ručku, i jako intenzivněji. Má snad malá hlad a já málo mléka? Jsem jinak po zánětu prsu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
977
9.11.15 09:47

Že by růstový spurt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
9.11.15 09:56

Začni víc přikládat v noci, jak v noci kojíš, po kolika hodinách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
9.11.15 09:58

@frgulka tak po třech hodinách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
9.11.15 10:06

Miminko si někdy dudlá ruce, aniž by mělo hlad. Ten rustový spurt je taky varianta. Pláče miminko? Přibírá? Doporučuji častěji přikládat a užívat Pískavice řecké seno: 3 kapsle 3-krát denně a Benedikt lékařský: 3 kapsle 3-krát denně
Stlačuješ při kojení prsa? Jestli ne, tak taky doporučuji.
Více zde: http://kojim.webnode.cz/…ici-laktaci/

• Citovat
  • Upravit
35438
9.11.15 10:10

7 - týdnů, to bude růstový spurt, který přejde. a některá mimina jsou holt cucavá, aniž by měla nedostatek mléka, ráda si podudlají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
9.11.15 10:31
@Monyszek píše:
@frgulka tak po třech hodinách

Tak začni přikládat po 2 v noci, kdy se tvoří mléko nejvíc a taky přikládej víc přes den, po 2,3 dnech se ti začne dělat mlíka víc a mělo by se to upravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lutonka
9.11.15 11:21

Může jít o spurt, jak píšou holky, přikládej klidně tak často, jak si řekne, ono si to zase brzy (snad do týdne) sedne. Ale jinak to může být taky bříško - malá takhle přesně 30 minut po kojení začala být neklidná, cucat si ruce, tahat dudlík jako divá, ale bylo to proto, že se jí „pohnula střívka“. Poznala jsem to tak, že když jsem v tu chvíli chovala a mačkala bříško, tak se uklidnila a do dalšího jídla vydržela i 3 hodiny a přibírala mi tak kilo za měsíc :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová