Bolestivý dvorec po 10měsíčním kojení

1272
8.11.15 20:33

bolestivý dvorec

Ahojky, poprosim o radu. Malý ma deset měsíců a stále kojim. Dnes mě ale začal strašně bolet dvorec. teploty nemam.Jen to silene bolí. párkrát jsem už podobnou bolest prodělala, ale to me bolelo prso celé a malý to kojenim většinou rozehnal, nebo sprcha.Ale teď nic.co to může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
738
8.11.15 20:36

Koky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
8.11.15 20:37

Co to prosím je? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
8.11.15 20:49

Zatvrdliny mas? Nebo je prso po kojeni dokonale prazdne a mekke? Pouzivas vlozky do podprsenky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
8.11.15 21:00

Myslím ze zatvrdlinky ne. Prso taky prázdné nebude, měkké je mám pořád. Vložky nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
8.11.15 21:05

@Pajoš Streptokoky, stafylokoky. Právě už měsíc řeším u sebe. Nic nepomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
8.11.15 21:13

@Pajoš pokud tam nejsou zatvrdliny a boli fakt jen dvorec, muze to byt kvasinkami. Ani to nemusi byt nejak videt. Muzes na tom dvorci mit drobne prasklinky, ktere se kvuli kvasinkam nehoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
8.11.15 21:14

@Pajoš pokud tam nejsou zatvrdliny a boli fakt jen dvorec, muze to byt kvasinkami. Ani to nemusi byt nejak videt. Muzes na tom dvorci mit drobne prasklinky, ktere se kvuli kvasinkam nehoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
8.11.15 21:24

Holky moc děkuji za info
Zkusím ještě teplou sprchu. Prechazi me zima, ale leze na me ještě nějaká viróza. Tak ze těžko říct odkud

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
8.11.15 21:31

Teplá sprcha, na noc namazat bepanthenem a pro jistotu potřít borglycerinem.

Soucítím s tebou, když byla dcera malá, řešila jsem tohle měsíc v kuse a už mi z toho solidně hrabalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
8.11.15 22:53

A nerostou mu zuby? Mně vždycky, když malý rostou zuby je nějak podivně okousá ( vůbec o tom nevím nekousá vyloženě do bolesti), že mi je nějak pohmoždí a kolem dvorce mám modřiny (není to moc vidět…).. a za pár dní v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
9.11.15 12:53

@Samuše zuby mu rostou určitě. má už 7a teď začínají Stolicky.Ale nekouse me právě vůbec. Max tahá bradavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
9.11.15 23:11

@Pajoš mě taky právě nekouše, ale na prsou mam modřiny :nevim:…jako není to právě moc vidět až když jsem to zkoumala víc, tak sem říkala to vypadá jak kdybych tam měla modřinu a fakt asi jo..už se mi to takhle stalo 3× a vždycky v dob, ě když jí rosly zuby…no a mazu bepantemem..když dýl nekojím tak heparoidem…a před kojením ho smyji…;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1272
10.11.15 07:41

@Samuše zkusit to určitě taky muzu.
Děkuji všem za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...