Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj holky, jaké je nejlepší UM pro novorozence? děkuji
@esmeralda44 píše:
Ahoj holky, jaké je nejlepší UM pro novorozence? děkuji
My davame jak MM tak UM -Hammi
Ono každému děcku vyhovuje něco jiného, my jsme byli na Sunaru. ![]()
@Dojcanis píše:
My davame jak MM tak UM -Hammi
A můžu se zeptat, jak přesně to kombinuješ? To prostě střídáš? A vyhovuje to miminku? Ptám se jen ze zvědavosti. ![]()
To je strašně individuální. My jsme na Sunaru a bez problémů. ![]()
@Ivetlu píše:
A můžu se zeptat, jak přesně to kombinuješ? To prostě střídáš? A vyhovuje to miminku? Ptám se jen ze zvědavosti.
Moje mliko ji nestaci.Moc papame. Proste kdyz uz se vzteka u prsa, ze uz netece.Tak sme byly u mudr.Ta navrhla, ze mame davat k tomu i UM. Proste pres den davam UM..a v noci MM. Protoze v noci ji staci, kdyz si parkrat cucne a spi..:)
Kazdemu diteti sedne neco jineho. Je to i o slozeni a tak trochu i o pocitovych preferencich matky. Pro mne je odpudive a lacine mleko Hami, preferuji jine znacky, nekdo to ma presne naopak.
My dáváme Nutrilon i MM, sice je dražší ale Sunar ani Hammi nám nesedělo tak jsme ani dál nezkoušeli.
Od prvního měsíce byla mala na Hipp a velká spokojenost do dneška. Je ji 2,5 roku. Ale tohle je strašně individuální..
@Dojcanis kolik je dítěti? Dávat um-proč? zkoušela jsi spíš zapracovat na zvýšení laktace? na lepším toku mléka? Pokud už máte na to věk, je lepší dat klasicky příkrm po kojení.
Je to tvá věc, ale nejspíš dáváš to um zbytečně.
@brko píše:
@Dojcanis kolik je dítěti? Dávat um-proč? zkoušela jsi spíš zapracovat na zvýšení laktace? na lepším toku mléka? Pokud už máte na to věk, je lepší dat klasicky příkrm po kojení.
Je to tvá věc, ale nejspíš dáváš to um zbytečně.
Jsou ji dva mesice.Na prikrmy je brzy. Zvysit laktaci jsem zkousela. Prikladala sem, a netvorilo se, tak jak melo. Proste pres den tam skoro nic neni..v noci tam neco je..tak ji davam alespoň tak. Chtela jsem jen kojit, to vis ze jo.Ale kdyz to proste nejde jak bych chtela, tak s tim nic nezmuzu..
Každemu miminku sedne neco jiného. Syna jsem měla na bebě a nutrilonu, ještě ze dceru kojim-o starost, méně.
Kazdymu diteti vyhovuje neco jinyho, me dceri vyhovoval Hipp. Predtim jsem ji davala Nutrilon a byla to katastrofa, uz to tady psalo vic holek, ze po Nutrilonu deti boli brisko. ![]()
@Dojcanis zkusila jsi ricinus comunis? mě moc pomohl kolem třetího měsíce na zvýšení laktace
a přikládat dál a dál, jinak dítě zleniví jakmile u dáš flašku