Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Lejaa
Kdyz ja se v tom ockovani vubec neorientuju, dcera je porad nemocna, tak jsme vse mely s odkladem. 4. Hexu mela ted v srpnu a 3. V prosinci a to, myslim odpovida. Ale jinak me to taky trochu zarazi, mela by to hlidat ona, ja jsem na to, ze je nejaka 4. Davka prevenaru prisla az ted v nejakem jinem clanku tady. Abych vysvetlila, proc se radeji „nezajimam“-mam povahu, ze pokud bych to studovala moc, asi bych ji nedala zadne, vsude je tolik negat. Informaci. Tak jsem se pak rozhodla pro toto navic, ale jak vidno, mela jsem to vic prostudovat.
Nevite, kde by se to dalo zjistit, abych ev. Zrusila ty nausnice?
Diky!
@K82
Tak my měli hexu a prevenar vždy dohromady, takže také po tom měsíci až dvou. Ten rozestup prosinec-srpen moc nechápu, ale asi to nevadí.
Zjistit chceš co? Jestli má smysl ještě doočkovat? Určitě to smysl má. Doktorce v pondělí zavolej a normálně se objednejte. Na naušnice běžte, myslím, že když vás doktorka objedná za týden po naušnicích, tak se nic hrozného už neděje;)
@Lejaa
Ok, diky za tip. Volala jsem ted zastupujici doktorce a ta rikala, ze obcas dokonce ockuji zaroven s nastrelovanim. Sice vyjimecne, ale ano. Takze to rusit nebudu a v po tam cinknu.diky!
@K82
Ale bud uplne v klidu…
4. Davku dostane nejdrive za 6 mesicu od 3., nejpozdeji rok pote, ale pri vaznych duvodech, jako nemocnost apod lze i pozdeji. Takze to nespecha…
@BellinkaX
Diky moc!!! Necham ji tedy v po nausnicky nastrelit a cinknu MUDr., jak se tedy pak objednat. Jeste jednou diky,
K.