Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Chtěla jsem se zeptat, kolik doplácíte za očkování Prevenar a kolik vás stál Rotarix? Synovi jsem dávala jen Prevenar a doktorka si řekla 530 Kč za jednu dávku, rotaviry jsem nedávala, ale u mé dr stojí 2100 Kč jedna dávka. Na stránkách prevenaru píší, že doplatek je max. 486 Kč. Bohužel na mé paragonu stojí prevenar + aplikace vakcíny + další náklady spojené s očkováním. Takže i tak se dr může do 486 Kč vejít, protože se jedná pouze jen o vakcínu za těch 486 Kč. Nedalo mi to a cenu jsem konzultovala se svou kamarádkou, která ale nebydlí v Praze a tam stojí prevenar 400 Kč a rotaviry pouze 1300 Kč!!! Proto by mě zajímalo, kolik doplácíte vy ostatní a když tak prosím napište odkud jste. Zajímalo by mě, jestli jinde v Praze je to taky tak předražené…
Díky za odpovědi ![]()
Ahoj, jsem z Kroměříže a za Prevenar 13 jsem platila 400 Kč. Rotaviry jsem nedávala.
My dáváme na Prevenar taky těch 530,– (+- nějaká koruna) a za Rotarix chtěla jednu dávku něco přes 1000,–. Jsme z Prahy 6
Prevenar 500, Rotarix 1250 jedna davka (jsou dve) + 50kc za kazdou aplikaci vakciny…
Dávali jsme pouze Prevenar 13, každá dávka 480 Kč (Trutnov).
@mizzi Prevenar 13 jedna dávka 500 Kč a Rotarix jedna dávka 1326 Kč i s aplikací (Praha)
Prevenar 450,– (Ostrava), jsem netušila, že můžou být v cenách rozdíly ![]()
Asi si pani dr z toho dela pekny byznys… Zavolej si na pojistovnu s tim, ze si chces overit castku.
Nicmene rotaviry bych nedavala a prevenar taky ne, ale jsem neocko. Takze jestli jsi pro to rozhodnuta, tak tu pojistovnu, abys neplatila mile dr dovolenou u more ![]()
Prevenar jsme nedavali, ale rotaviry za 1230,– jedna davka. Praha 9
Prevenar doplatek za každou dávku 500,–kc v praze. jestli ty ceny prevenaru nesouvisí s pojišťovnou? prevenar je částečně hrazeny, tak možná záleží jaká pojišťovna + cena za aplikaci
Když to čtu, tak si vážím naší doktorky ještě víc. Vypadá to, že si na tom nepřidává ani korunu.