Převod neschopenky

Holma
20.9.11 10:44

Převod neschopenky

Ahoj maminy a těhulky,

mám neschopenku vydanou praktickým lékařem na virózu (prý rizikové těhu může napsat jen gynda). Nějakou chřipku jsem prodělala, teplota, nachlazení a k tomu těhu nevolnosti-zvracení. Pak se mi snížil tlak a já začala omdlévat. Stačí, když 15min. umývám nádobí a musím si sednout nebo lehnout. Najednou se mi zatmí před očima. Už jsem dokonce sletěla ze schodů, naštěstí jen posledních 5 a pěkně jsem je zdrncala po zadku. Nákupy obstarává manžel, ale na ty větší jedu raději s ním-po půl hodině v Tescu se ho musím držet-pocit jak na kolotoči na pouti. Praktická mi řekla, že bude chtít neschopenku převést na gyndu. Mě by zajímalo, zda to gyndařka může odmítnout. Ráda bych chodila do práce, peníze potřebujeme jako prase drbání, ale když zvracím v autě, při cestě trvající necelých 10 min, nevím, jak bych zvláda cestu do práce, kdy 3× přestupuju a jedu více jak hodinu.

Děkuju za odpovědi. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10017
20.9.11 11:03

Podle mne by te gyndarka odmitnout nemela, dle popisu situace mas na neschopenku prokazatelny narok, sama by ti to mela navrhnout.
Mne se taky v prnim tehotenstvi prevadela neschopenka od prakticke na gyndu, zadny problem to nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3620
20.9.11 11:03

gynekologie to neodmítne pokud to obvodní lékařka doporučí tak by si Tě měli převzít a budeš si muset vybrat jestli peníze a nebo Vaše zdraví nejde teď jen o Tebe, ale i toho maličkého tvorečka věř mi taky bych potřebovala chodit do práce jsem na mimi sama tatínek se na nás vykašlal a já jsem na rizikovém a beru asi tak 5000,– buď ráda že máš manžela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
20.9.11 11:09

Díky holky,

nevím, co se ještě považuje za rizikový těhu a co už ne. Někdo prostě řekne, že se to musí vydržet, ale ten pád ze schodů mě fakt totálně rozklepal! Kdybych se zřítila přímo od shora, tak nevím, jak by to dopadlo, máme takový debilní schody! Nekrvácela jsem, díky bohu! Připadám si jak důchodce, když si furt sedám a něčeho přidržuju :-). Doufám, že všechno dobře dopadne, ty peníze nejsou na prvním místě, ale je mi líto manžela, že se tu tak poflakuju, všude bordel, dva úvěry na krku a on se chudák dře každý den. Je to moje zlatíčko. :hug:

• Citovat
  • Upravit
3620
20.9.11 11:38
Holma píše:
Díky holky,nevím, co se ještě považuje za rizikový těhu a co už ne. Někdo prostě řekne, že se to musí vydržet, ale ten pád ze schodů mě fakt totálně rozklepal! Kdybych se zřítila přímo od shora, tak nevím, jak by to dopadlo, máme takový debilní schody! Nekrvácela jsem, díky bohu! Připadám si jak důchodce, když si furt sedám a něčeho přidržuju :-). Doufám, že všechno dobře dopadne, ty peníze nejsou na prvním místě, ale je mi líto manžela, že se tu tak poflakuju, všude bordel, dva úvěry na krku a on se chudák dře každý den. Je to moje zlatíčko. :hug:

myslím že to zmákne pokud Tě miluje a záleží mu na Tobě tak to bude dělat s láskou a věř že mu to za to bude stát! a Ty na sebe dávej pozor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí