Může růst mimi nepravidelně?

20885
20.9.11 08:03

Může růst mimi nepravidelně?

Ahoj holky,
váhala jsem zda založit toto téma neboť jsem psala i do poradny ale než příjde odpověď tak se zeptám vás,které máte třeba s tímto zkušenost.Myslíte že může růst mimi v prvním trimestru nepravidelně?Mě se totiž stalo že jsem v 8.tt byla n akontrole a mimi vyrostlo za posledních 10 dní o víc jak 10 mm (na 16 mm),pak jsem šla na kontrolu opět po 10 dnech a mimi vyrostlo jen o nějaké 4 mm (na 20 mm).Popravdě jsem čekala že vyroste teda víc.Je to normální že třeba jednou roste rychleji a pak zas pomaleji nebo jsou mé obavy na místě.Od té poslední kontroly myslím jen nato zda je to v pořádku.Děkuji všem kdo odpoví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69013
20.9.11 08:14

Dle mého sice roste +- rovnoměrně, ale v těchhle raných fázích se doktor o ten kousek velice snadno uklikne, jednou by to samé naměřil 7 a podruhé 10 mm. Mně za prvních 14 dní vyrostl o týden, za dalších 14 dní o tři :-) Pokud srdíčko tluče, embryo roste a doktora to neznepokojuje, neznepokojovala bych se taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
20.9.11 08:22

AHojky,
vzhledem k tomu, že v těchto týdnech jde při měření o milimetry, někdy i jejich desetiny, neznepokojovala bych se. Dr by určitě řekl, jestli je něco v nepořádku. Důležité je, že roste, a že bije srdíčko. Ale chápu, že je to boj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
20.9.11 08:25

no on se nad tím nepozastavil protože on nevěděl že před 10 dny mělo mimi 16 mm protože to jsem byla na kontrole u jiného doktora a tomu mému jsem to rači neřekla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69013
20.9.11 08:33

No tak tim spis - jiny doktor, jiny ultrazvuk, jestli to +- odpovida datu otehotneni, tak v tech prvnich tydnech to lita opravdu dost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
20.9.11 08:38

no podle ms 8+6 a podle uzv 8+3,jo byl to jiný uzv to je fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
20.9.11 08:57
ugluk píše:
No tak tim spis - jiny doktor, jiny ultrazvuk, jestli to +- odpovida datu otehotneni, tak v tech prvnich tydnech to lita opravdu dost :-)

Tak to je ten zádrhel :-) Neboj, do 12tt se to všechno srovná. A týden sem, týden tam, to je nedůležité :-) Všechno je v pořádku :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
20.9.11 09:05

já vím jsm hrozná ale po mých zkušenostech…prostě mám strach že se ten vývoj zbrzdil což by nebylo dobré :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
20.9.11 09:09

chápu, ale věř miminku, potřebuje to :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle
20.9.11 09:47
Bajča píše:
Ahoj holky,
váhala jsem zda založit toto téma neboť jsem psala i do poradny ale než příjde odpověď tak se zeptám vás,které máte třeba s tímto zkušenost.Myslíte že může růst mimi v prvním trimestru nepravidelně?Mě se totiž stalo že jsem v 8.tt byla n akontrole a mimi vyrostlo za posledních 10 dní o víc jak 10 mm (na 16 mm),pak jsem šla na kontrolu opět po 10 dnech a mimi vyrostlo jen o nějaké 4 mm (na 20 mm).Popravdě jsem čekala že vyroste teda víc.Je to normální že třeba jednou roste rychleji a pak zas pomaleji nebo jsou mé obavy na místě.Od té poslední kontroly myslím jen nato zda je to v pořádku.Děkuji všem kdo odpoví :kytka:

ahoj, to znám, já byla v 9 tt a řekli mi že z toho zase nic nebude, ale že mám přijít za pár dní a uvidíme. Na další kontrole sice bylo :srdce: ale já byla dle MS 9+6 a dle utz 8+4 (rozdíl 9 dní), pak ve 13+6 (dle MS) jsme odpovídali 12+0 (rozdíl 13 dní) a v 16+6 jsme porostli do 16+0 (rozdíl 6 dní)
doktor mi na velkým UTZ sám řekl, že mohlo dojít i k mýlce při měření a proto oni nepřikládají velkou váhu tomu když je rozdíl do dvou týdnů. Do dnes jsem z toho krapet nervní, ale na velkým UTZ řekli že vývoj je naprosto v pořádku, tak se snažím tomu věřit, víš jak, ty miminka se kroutěj a sem tam jim někam ty milimetry utečou, to bude dobrý, uvidíš!!

• Citovat
  • Upravit
20885
20.9.11 10:09

tak to by moje nervy asi už nevydržely :mrgreen: ono vlastně můj doktor říká že to odpovídá takže toho se budu držet,jen mi je divné že jednou to roste jak hrom a podruhé zas tak pomalu.ale jak říkáte všechny,může to být i tím samotným měřením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
20.9.11 12:40

Ahoj na 99,9% je to ultrazvukem (pokaždé jiný)a že to měří i jiný doktor.Ke konci těhotenství,pokud bude dělat utz pokaždý jiný doktor a na jiném přístroji,tak zase lítají váhy mimísků +- 300g i více (vlastní zkušenost).Neboj určitě bude vše dobré a jak píší ostatní,hlavně že bije srdíčko a že růst je znát.Ale chápu,že to nervy jsou,taky jsem měla strach. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle
23.9.11 10:50
Bajča píše:
tak to by moje nervy asi už nevydržely :mrgreen: ono vlastně můj doktor říká že to odpovídá takže toho se budu držet,jen mi je divné že jednou to roste jak hrom a podruhé zas tak pomalu.ale jak říkáte všechny,může to být i tím samotným měřením.

pokud ti dr. tvrdí že vše odpovídá, tak hoď nohy nahoru a kašli na vše… hlavně buď v klidu, to bude OK :palec:

• Citovat
  • Upravit
20885
23.9.11 11:04

no plus mínus odpovídá.rozdíl 3 dny což je asi v pořádku.po pravdě už nato ani moc nemyslím,přesvědčily jste mě že to nic neznamená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle
23.9.11 11:16
Bajča píše:
no plus mínus odpovídá.rozdíl 3 dny což je asi v pořádku.po pravdě už nato ani moc nemyslím,přesvědčily jste mě že to nic neznamená :mrgreen:

mě bylo řečeno že do dvou týdnů je rozdíl v pohodě, jelikož si prostě mohla mít později ovulaci, proto to neřeší… a né všechna mimča (plody) jsou tabulkově velké… dobře děláš že to neřešíš, užívej si těhotenství a zbytečně se nezatěžuj myšlenkami na to že je něco blbě…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky