Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky, zakládám tuto novou diskusi pro nováčky jako jsem já
Všechny ostatní diskuse jsou už dost rozjeté a jako nováček nevím kam se přidat, doufám že je nás tady takových víc, a doufám že se někdo PŘIDÁ!!!!
takže se na Vás moc těším!!!!
ahoj Míša ![]()
já nováček nejsem a nepřidám se,ale jen by mě zajímalo o čem ta diskuze bude? To by jsi měla jaksi doplnit…
Jinak i do rozjetých diskuzí se můžeš přidat, většinou to nikomu nevadí,taky proč.
Jsi těhule nebo mamina, z jakého jsi města.. Jsou tu diskuze dle dat narození miminek, dle termínu porodu, i dle měst.. Stačí pohledat v uzavřených skupinách ![]()
Ahoj Míšo,
diskuse jsou sice rozjeté, ale určitě ne uzavřené pro nové uživatelky
Můžeš si vyhledat diskusi dle tématu, které Tě zajímá. Taktéž i dle data narození dítěte či podle města. K tomu slouží Skupiny - zpravidla ty uzavřené ![]()
Pokud bys měla nějaké otázky k fungování stránek, klikni vedle nicku admin na ikonku obálky a pošli mi Soukromou Zprávu (SZ).
Tereza ![]()
Já si myslím, že není nutné ani vhodné vždy zakladatelce doporučovat, aby se přidala do rozjeté diskuze „podle termínu porodu“, „podle místa bydliště“..
I já jsem si kdysi jako úplný nováček podobnou diskuzi založila, jsme uzavřená skupinka a fungujeme už skoro 2 roky..Nové členy ale už nepřibíráme..
Víte, do rozjetého vlaku se špatně nasedá, zvlášť, pokud se jedná do diskuzi, kde je víc mamin a která už pár měsíců nebo let funguje..Taky jsem si měla možnost vyzkoušet(byla jsem tenkrát na základě své diskuze pozvána), ale nestíhala jsem číst, reagovat a navíc jsem si tam připadala „navíc“, nikdo na mé dotazy pořádně nereagoval, jen, aby se neřeklo,tak jsem zase odešla..
Míšo, možná by bylo fajn, kdybys napsala hned do úvodu něco víc o sobě..Potom se určitě brzy dočkáš reakce, někdo se v tom „najde“, neboj
..
Jana206 píše:
Já si myslím, že není nutné ani vhodné vždy zakladatelce doporučovat, aby se přidala do rozjeté diskuze „podle termínu porodu“, „podle místa bydliště“..I já jsem si kdysi jako úplný nováček podobnou diskuzi založila, jsme uzavřená skupinka a fungujeme už skoro 2 roky..Nové členy ale už nepřibíráme..
Víte, do rozjetého vlaku se špatně nasedá, zvlášť, pokud se jedná do diskuzi, kde je víc mamin a která už pár měsíců nebo let funguje..Taky jsem si měla možnost vyzkoušet(byla jsem tenkrát na základě své diskuze pozvána), ale nestíhala jsem číst, reagovat a navíc jsem si tam připadala „navíc“, nikdo na mé dotazy pořádně nereagoval, jen, aby se neřeklo,tak jsem zase odešla..
Míšo, možná by bylo fajn, kdybys napsala hned do úvodu něco víc o sobě..Potom se určitě brzy dočkáš reakce, někdo se v tom „najde“, neboj..
Výstižně napsané.
Každopádně jsem na tom úplně stejně - do rozjetého vlaku se špatně naskakuje. Takže Míšo, já se do diskuze přidávám
Jsem mamina osmiměsíčního Tomáše, jsem ze Severní Moravy a jsem snad normální
(připadám si jako v seznamce
) Kdyžtak piš i do zpráv, budu ráda =o)
Ahoj Míšo,já se klidně přidám.Jsem tu v podstatě taky nová a jak píšeš,těžko se přidává do diskuse,která už funguje déle.Mám skoro 2 roky starého Kubíka a ráda si popovídám.
ahojky hoolky (omlouvám se za to oslovení) mohu se taky přidat?jsem tady v podstatě nová, přesně jak zde někdo zminoval, snažila jsem se nastoupit do rozjetého vlaku, ale bohužel už to není ono…
jestli neurazím zakladatelku, tak bych si ráda povídala s těhulkama, maminkama…snažilky mohou vejít též
proč píši…přecházím z diskuze snažilek..... včera jsem totiž zjistila dvě čárky na testu… potřebuji s o tom s někým popovídat…s rodinou a známými zatím nechci…maminky určitě vědí proč…
beruloušek píše:
ahojky hoolky (omlouvám se za to oslovení) mohu se taky přidat?jsem tady v podstatě nová, přesně jak zde někdo zminoval, snažila jsem se nastoupit do rozjetého vlaku, ale bohužel už to není ono…jestli neurazím zakladatelku, tak bych si ráda povídala s těhulkama, maminkama…snažilky mohou vejít též
proč píši…přecházím z diskuze snažilek..... včera jsem totiž zjistila dvě čárky na testu… potřebuji s o tom s někým popovídat…s rodinou a známými zatím nechci…maminky určitě vědí proč…
Tak to moc gratuluju. A když přecházíš ze snažilek - snažili jste se dlouho?
Zrovna před chvílí jsme leželi s manželem na gauči a říkali jsme si, že ještě před rokem jsme ani nevěděli, jestli nosím chlapečka nebo holčičku ![]()
beruloušek píše:
ahojky hoolky (omlouvám se za to oslovení) mohu se taky přidat?jsem tady v podstatě nová, přesně jak zde někdo zminoval, snažila jsem se nastoupit do rozjetého vlaku, ale bohužel už to není ono…jestli neurazím zakladatelku, tak bych si ráda povídala s těhulkama, maminkama…snažilky mohou vejít též
Taky moc gratuluji.Jsem také z Jižní Moravy a taky doufám,že se mi za nějaký měsíc ukáží na testu dvě čárky.
Ja nejsem novacek, ale nejsem v zadne skupine, tak jestli nevadi, ze nesplnuji jednu podminku
.
Jinak jsem puvodne z Brna a jsem v 37 tt.
Ahoj Weru,já jsem kousek od Brna.Tak to už se ti pomalu blíží ke konci.To je tvoje první mimčo?
Samé jihomoravačky
A zakladatelka se neozvala?
A Weru, ty už to máš za chvíli =o) Víte, co to bude? A doma už je všechno připravené?
tak to jsme se pěkně sešli… taky jsem kousek od Brna
no snažili jsme se půl roku…pak jsem začala pít femigard no a do měsíce jsem byla v tom…já jsem měla po vysazení HA problémy s cyklem…neustále se mi prodlužoval…začaly mi padat vlasy, dělat uhry..no a ten femigard mi pomohl…