Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
MrsDuck píše:Katush píše:Tak to náš Tomajs ještě nemluví (pokud nepočítám „bababa“, „mamama“ a „dajdajdaj“MrsDuck píše:To máš pravdu,strašně rychle to uteklo.Už to není to mimčo,ale taky je to krásný,když už tochu mluví a rozumujeKatush píše:
Weru,mám zatím jednoho malýho zlobivce,Kubíka a budou mu 2 roky.A začínáme už pomalu přemýšlet,že bysme mu pořídili sourozence,aby nebyl na to zlobení sámMy právě s manželem byli na večeři a měli jsme rozhovor o druhém mimču
Ale teda nakonec prd, zatím nebude
Mám pocit, že ten můj mrňous strašně rychle vyrostl a chtěla bych zase to malé miminko
).
Ale já jsem typický příkal toho, že chci jen to, co nemám. Když byl mimino, říkala jsem si, ať už reaguje, ať už sedí, ať už… a ono je to všechno tady a já bych chtěla zase zpátky to miminko
A zrovna teď nechce spát a já už mám nervy na krajíčku.
Tak u nás naštěstí se už spí,trochu to bylo s pláčem,ale dal si říct a usnul po pohádce.
Katush píše:MrsDuck píše:Tak u nás naštěstí se už spí,trochu to bylo s pláčem,ale dal si říct a usnul po pohádce.Katush píše:Tak to náš Tomajs ještě nemluví (pokud nepočítám „bababa“, „mamama“ a „dajdajdaj“MrsDuck píše:To máš pravdu,strašně rychle to uteklo.Už to není to mimčo,ale taky je to krásný,když už tochu mluví a rozumujeKatush píše:
Weru,mám zatím jednoho malýho zlobivce,Kubíka a budou mu 2 roky.A začínáme už pomalu přemýšlet,že bysme mu pořídili sourozence,aby nebyl na to zlobení sámMy právě s manželem byli na večeři a měli jsme rozhovor o druhém mimču
Mám pocit, že ten můj mrňous strašně rychle vyrostl a chtěla bych zase to malé miminko
).
Ale já jsem typický příkal toho, že chci jen to, co nemám. Když byl mimino, říkala jsem si, ať už reaguje, ať už sedí, ať už… a ono je to všechno tady a já bych chtěla zase zpátky to miminko
Tak u nás už je to snad taky dobrý
Pomohla oblíbená hračka ![]()
Katush píše:MrsDuck píše:Tak u nás naštěstí se už spí,trochu to bylo s pláčem,ale dal si říct a usnul po pohádce.Katush píše:Tak to náš Tomajs ještě nemluví (pokud nepočítám „bababa“, „mamama“ a „dajdajdaj“MrsDuck píše:To máš pravdu,strašně rychle to uteklo.Už to není to mimčo,ale taky je to krásný,když už tochu mluví a rozumujeKatush píše:
).
u nás se spaním je to ted taky zajímavý, odpoledne už spát nechce, to jsem po 3 histerických scénách vzdala a naivně si myslela, že nejpozději ve 20h bude klid haha
a nejhorší na tom všem je, že budíček máme maximálně v 6 ráno
. Nechápu, kde bere pořád tu enrgii, já už kolikrát padám na hubu ![]()
Tak to Kubík se ještě nechá přemluvit k odpolednímu spánku,i když to někdy trvá docela dlouho,ale nakonec usne a pak mám problém ho vzbudit kolem 4h.
Katush píše:
Tak to Kubík se ještě nechá přemluvit k odpolednímu spánku,i když to někdy trvá docela dlouho,ale nakonec usne a pak mám problém ho vzbudit kolem 4h.
A kolik je Kubíkovi? Jejda spát do 4h, to teda nevím, kdy by ten náš raubíř šel spát večer, asi o půlnoci
. On jak nespí ani přes den, tak stejně usne až mezi 20-21h. Jinak, když ještě chodil spát po obědě, tak si dal hodku, hodku a půl a vyjímečně i dvě ![]()
Yfka31 píše:Katush píše:A kolik je Kubíkovi? Jejda spát do 4h, to teda nevím, kdy by ten náš raubíř šel spát večer, asi o půlnoci
Tak to Kubík se ještě nechá přemluvit k odpolednímu spánku,i když to někdy trvá docela dlouho,ale nakonec usne a pak mám problém ho vzbudit kolem 4h.. On jak nespí ani přes den, tak stejně usne až mezi 20-21h. Jinak, když ještě chodil spát po obědě, tak si dal hodku, hodku a půl a vyjímečně i dvě
Kubík bude mít v listopadu 2 roky.Já ho dávám spát v 1h,než usne jsou skoro 2h a pak ve 4 ho musím jít vzbudit,aby večer v 8 usnul.Zatíím to takhle funguje,tak jsem ráda ![]()
Katush píše:Yfka31 píše:Kubík bude mít v listopadu 2 roky.Já ho dávám spát v 1h,než usne jsou skoro 2h a pak ve 4 ho musím jít vzbudit,aby večer v 8 usnul.Zatíím to takhle funguje,tak jsem rádaKatush píše:A kolik je Kubíkovi? Jejda spát do 4h, to teda nevím, kdy by ten náš raubíř šel spát večer, asi o půlnoci
Tak to Kubík se ještě nechá přemluvit k odpolednímu spánku,i když to někdy trvá docela dlouho,ale nakonec usne a pak mám problém ho vzbudit kolem 4h.. On jak nespí ani přes den, tak stejně usne až mezi 20-21h. Jinak, když ještě chodil spát po obědě, tak si dal hodku, hodku a půl a vyjímečně i dvě
Tak to uspávání znám moc dobře
. Někdy usnul během chvilky a jindy to trvalo strašně dlouho než zabral
. Večer, naštěstí usne sám, tak když ho dám do postele, mám už relativně klid ![]()
Jeee, tak to ja vam tu pak budu zavidet az to moje malinke bude vetsi
.
Jinak , ani mi nerikejte, jak rychle to utika
. Ja si pamatuju, jak byla Lauruska jeste miminko a ted uz je ji 8 let. Strasne to leti
.
Weru píše:
Jeee, tak to ja vam tu pak budu zavidet az to moje malinke bude vetsi.
Jinak , ani mi nerikejte, jak rychle to utika. Ja si pamatuju, jak byla Lauruska jeste miminko a ted uz je ji 8 let. Strasne to leti
.
Letí to šíleně
. Mě to za chvilku čeká všechno znova, tak už se těším ![]()
Weru píše:
Jinak , ani mi nerikejte, jak rychle to utika. Ja si pamatuju, jak byla Lauruska jeste miminko a ted uz je ji 8 let. Strasne to leti
.
tak to už máte doma školačku,že? Já si nedovedu představit až půjde ten náš prcek do školky,to bude řev ![]()
Katush píše:Weru píše:tak to už máte doma školačku,že? Já si nedovedu představit až půjde ten náš prcek do školky,to bude řev
.
Třeba ne
. Ten náš, když dojedem k budoucí tchyni co má 3 děti 4,5 a 6 let, tak ten hned maže za nima a máma a táta ho už nezajímaj. Miluje děti, tak uvidíme jak to bude ve školce ![]()
Yfka, je ty jsi taky tehotna? nejak jsem to nepostrehla.
Katush nekdy mi pripadne, ze uz predmaturantku, jak s ni ta predpuberta mlati a nejparadnejsi je, jak se ji buduje na pevno charakter, vlastnosti atd. Bohuzel, cela ja
.
Vsak on si zvykne na skolu, skolku, zalezi jak ma rad deti, mala se strasne tesila, s ucitelkama byla vzdycky nejvetsi kamoska ![]()
Weru píše:
Yfka, je ty jsi taky tehotna? nejak jsem to nepostrehla.Katush nekdy mi pripadne, ze uz predmaturantku, jak s ni ta predpuberta mlati a nejparadnejsi je, jak se ji buduje na pevno charakter, vlastnosti atd. Bohuzel, cela ja
Vsak on si zvykne na skolu, skolku, zalezi jak ma rad deti, mala se strasne tesila, s ucitelkama byla vzdycky nejvetsi kamoska.
Já to myslím ani nepsala
. 31.12. čekáme holčičku
. Ty už to máš za pár co?
Weru píše:
Yfka, je ty jsi taky tehotna? nejak jsem to nepostrehla.Katush nekdy mi pripadne, ze uz predmaturantku, jak s ni ta predpuberta mlati a nejparadnejsi je, jak se ji buduje na pevno charakter, vlastnosti atd. Bohuzel, cela ja
Vsak on si zvykne na skolu, skolku, zalezi jak ma rad deti, mala se strasne tesila, s ucitelkama byla vzdycky nejvetsi kamoska.
Děti má rád,ale nechce si s nima moc hrát.Když je vidí,tak je nadšený,během chvíli ho to přejde a už je u mě.Přitom od mala je zvyklý na děti,chodíme plavat,ven s kamarádkami,ale raději je se mnou.Ale já myslím že to přejde.
Yfka31 píše:Weru píše:Já to myslím ani nepsala
. 31.12. čekáme holčičku
. Ty už to máš za pár co?
Tak to krásně přivítáte nový rok ![]()