Diskuse pro nováčky :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
869
21.9.11 20:26
MrsDuck píše:
Katush píše:
MrsDuck píše:
Katush píše:
Weru,mám zatím jednoho malýho zlobivce,Kubíka a budou mu 2 roky.A začínáme už pomalu přemýšlet,že bysme mu pořídili sourozence,aby nebyl na to zlobení sám :mrgreen:
:palec: My právě s manželem byli na večeři a měli jsme rozhovor o druhém mimču :mrgreen: Ale teda nakonec prd, zatím nebude :cry: Mám pocit, že ten můj mrňous strašně rychle vyrostl a chtěla bych zase to malé miminko :-)
To máš pravdu,strašně rychle to uteklo.Už to není to mimčo,ale taky je to krásný,když už tochu mluví a rozumuje :lol:
Tak to náš Tomajs ještě nemluví (pokud nepočítám „bababa“, „mamama“ a „dajdajdaj“ :mrgreen: ).
Ale já jsem typický příkal toho, že chci jen to, co nemám. Když byl mimino, říkala jsem si, ať už reaguje, ať už sedí, ať už… a ono je to všechno tady a já bych chtěla zase zpátky to miminko :-D
A zrovna teď nechce spát a já už mám nervy na krajíčku. :twisted:

Tak u nás naštěstí se už spí,trochu to bylo s pláčem,ale dal si říct a usnul po pohádce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
21.9.11 20:39
Katush píše:
MrsDuck píše:
Katush píše:
MrsDuck píše:
Katush píše:
Weru,mám zatím jednoho malýho zlobivce,Kubíka a budou mu 2 roky.A začínáme už pomalu přemýšlet,že bysme mu pořídili sourozence,aby nebyl na to zlobení sám :mrgreen:
:palec: My právě s manželem byli na večeři a měli jsme rozhovor o druhém mimču :mrgreen: Ale teda nakonec prd, zatím nebude :cry: Mám pocit, že ten můj mrňous strašně rychle vyrostl a chtěla bych zase to malé miminko :-)
To máš pravdu,strašně rychle to uteklo.Už to není to mimčo,ale taky je to krásný,když už tochu mluví a rozumuje :lol:
Tak to náš Tomajs ještě nemluví (pokud nepočítám „bababa“, „mamama“ a „dajdajdaj“ :mrgreen: ).
Ale já jsem typický příkal toho, že chci jen to, co nemám. Když byl mimino, říkala jsem si, ať už reaguje, ať už sedí, ať už… a ono je to všechno tady a já bych chtěla zase zpátky to miminko :-D
Tak u nás naštěstí se už spí,trochu to bylo s pláčem,ale dal si říct a usnul po pohádce.

Tak u nás už je to snad taky dobrý ;-) Pomohla oblíbená hračka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
21.9.11 20:42
Katush píše:
MrsDuck píše:
Katush píše:
MrsDuck píše:
Katush píše:

u nás se spaním je to ted taky zajímavý, odpoledne už spát nechce, to jsem po 3 histerických scénách vzdala a naivně si myslela, že nejpozději ve 20h bude klid haha :twisted: a nejhorší na tom všem je, že budíček máme maximálně v 6 ráno :zed:. Nechápu, kde bere pořád tu enrgii, já už kolikrát padám na hubu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
22.9.11 08:05

Tak to Kubík se ještě nechá přemluvit k odpolednímu spánku,i když to někdy trvá docela dlouho,ale nakonec usne a pak mám problém ho vzbudit kolem 4h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
22.9.11 08:17
Katush píše:
Tak to Kubík se ještě nechá přemluvit k odpolednímu spánku,i když to někdy trvá docela dlouho,ale nakonec usne a pak mám problém ho vzbudit kolem 4h.

A kolik je Kubíkovi? Jejda spát do 4h, to teda nevím, kdy by ten náš raubíř šel spát večer, asi o půlnoci :roll: . On jak nespí ani přes den, tak stejně usne až mezi 20-21h. Jinak, když ještě chodil spát po obědě, tak si dal hodku, hodku a půl a vyjímečně i dvě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
22.9.11 08:34
Yfka31 píše:
Katush píše:
Tak to Kubík se ještě nechá přemluvit k odpolednímu spánku,i když to někdy trvá docela dlouho,ale nakonec usne a pak mám problém ho vzbudit kolem 4h.
A kolik je Kubíkovi? Jejda spát do 4h, to teda nevím, kdy by ten náš raubíř šel spát večer, asi o půlnoci :roll: . On jak nespí ani přes den, tak stejně usne až mezi 20-21h. Jinak, když ještě chodil spát po obědě, tak si dal hodku, hodku a půl a vyjímečně i dvě :-)

Kubík bude mít v listopadu 2 roky.Já ho dávám spát v 1h,než usne jsou skoro 2h a pak ve 4 ho musím jít vzbudit,aby večer v 8 usnul.Zatíím to takhle funguje,tak jsem ráda :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
22.9.11 08:40
Katush píše:
Yfka31 píše:
Katush píše:
A kolik je Kubíkovi? Jejda spát do 4h, to teda nevím, kdy by ten náš raubíř šel spát večer, asi o půlnoci :roll: . On jak nespí ani přes den, tak stejně usne až mezi 20-21h. Jinak, když ještě chodil spát po obědě, tak si dal hodku, hodku a půl a vyjímečně i dvě :-)
Kubík bude mít v listopadu 2 roky.Já ho dávám spát v 1h,než usne jsou skoro 2h a pak ve 4 ho musím jít vzbudit,aby večer v 8 usnul.Zatíím to takhle funguje,tak jsem ráda :-D

Tak to uspávání znám moc dobře :zed: . Někdy usnul během chvilky a jindy to trvalo strašně dlouho než zabral :cert: . Večer, naštěstí usne sám, tak když ho dám do postele, mám už relativně klid :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
22.9.11 08:52

Jeee, tak to ja vam tu pak budu zavidet az to moje malinke bude vetsi :-D .
Jinak , ani mi nerikejte, jak rychle to utika :(. Ja si pamatuju, jak byla Lauruska jeste miminko a ted uz je ji 8 let. Strasne to leti :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
22.9.11 09:03
Weru píše:
Jinak , ani mi nerikejte, jak rychle to utika :(. Ja si pamatuju, jak byla Lauruska jeste miminko a ted uz je ji 8 let. Strasne to leti :roll: .

Letí to šíleně :roll: . Mě to za chvilku čeká všechno znova, tak už se těším :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
22.9.11 09:14
Weru píše:
Jinak , ani mi nerikejte, jak rychle to utika :(. Ja si pamatuju, jak byla Lauruska jeste miminko a ted uz je ji 8 let. Strasne to leti :roll: .

tak to už máte doma školačku,že? Já si nedovedu představit až půjde ten náš prcek do školky,to bude řev :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
22.9.11 09:26
Katush píše:
Weru píše:
tak to už máte doma školačku,že? Já si nedovedu představit až půjde ten náš prcek do školky,to bude řev :lol:

Třeba ne :-) . Ten náš, když dojedem k budoucí tchyni co má 3 děti 4,5 a 6 let, tak ten hned maže za nima a máma a táta ho už nezajímaj. Miluje děti, tak uvidíme jak to bude ve školce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
22.9.11 12:19

Yfka, je ty jsi taky tehotna? nejak jsem to nepostrehla.

Katush nekdy mi pripadne, ze uz predmaturantku, jak s ni ta predpuberta mlati a nejparadnejsi je, jak se ji buduje na pevno charakter, vlastnosti atd. Bohuzel, cela ja :lol: .

Vsak on si zvykne na skolu, skolku, zalezi jak ma rad deti, mala se strasne tesila, s ucitelkama byla vzdycky nejvetsi kamoska :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
22.9.11 13:01
Weru píše:

Katush nekdy mi pripadne, ze uz predmaturantku, jak s ni ta predpuberta mlati a nejparadnejsi je, jak se ji buduje na pevno charakter, vlastnosti atd. Bohuzel, cela ja :lol: .

Vsak on si zvykne na skolu, skolku, zalezi jak ma rad deti, mala se strasne tesila, s ucitelkama byla vzdycky nejvetsi kamoska :lol:

Já to myslím ani nepsala :lol: . 31.12. čekáme holčičku :dance: . Ty už to máš za pár co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
22.9.11 13:15
Weru píše:

Vsak on si zvykne na skolu, skolku, zalezi jak ma rad deti, mala se strasne tesila, s ucitelkama byla vzdycky nejvetsi kamoska :lol:

Děti má rád,ale nechce si s nima moc hrát.Když je vidí,tak je nadšený,během chvíli ho to přejde a už je u mě.Přitom od mala je zvyklý na děti,chodíme plavat,ven s kamarádkami,ale raději je se mnou.Ale já myslím že to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
22.9.11 13:16
Yfka31 píše:
Weru píše:

Já to myslím ani nepsala :lol: . 31.12. čekáme holčičku :dance: . Ty už to máš za pár co?

Tak to krásně přivítáte nový rok :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky