Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Yfka31 píše:Weru píše:Já to myslím ani nepsala
Yfka, je ty jsi taky tehotna? nejak jsem to nepostrehla.Katush nekdy mi pripadne, ze uz predmaturantku, jak s ni ta predpuberta mlati a nejparadnejsi je, jak se ji buduje na pevno charakter, vlastnosti atd. Bohuzel, cela ja
Vsak on si zvykne na skolu, skolku, zalezi jak ma rad deti, mala se strasne tesila, s ucitelkama byla vzdycky nejvetsi kamoska. Pripadnu si jak 80ti leta babicka
. 31.12. čekáme holčičku
. Ty už to máš za pár co?
Ahaaa, tak to vam pekne vyslo, chlapecek, holcicka.
Ja uz to mam za necele 3 tydny, doufam
.
Katush píše:Weru píše:Děti má rád,ale nechce si s nima moc hrát.Když je vidí,tak je nadšený,během chvíli ho to přejde a už je u mě.Přitom od mala je zvyklý na děti,chodíme plavat,ven s kamarádkami,ale raději je se mnou.Ale já myslím že to přejde.
Yfka, je ty jsi taky tehotna? nejak jsem to nepostrehla.Katush nekdy mi pripadne, ze uz predmaturantku, jak s ni ta predpuberta mlati a nejparadnejsi je, jak se ji buduje na pevno charakter, vlastnosti atd. Bohuzel, cela ja
Vsak on si zvykne na skolu, skolku, zalezi jak ma rad deti, mala se strasne tesila, s ucitelkama byla vzdycky nejvetsi kamoska.
Mamanek
, ja taky myslim, ze si zvykne, kamoska mela dceru, co se ji drzela taky jak kliste, ale jak sla do skolky tak si zvykla na deti, i kdyz nekdy pofnukavala, ze ji tam ublizuji atd.
Weru píše:Katush píše:MamanekWeru píše:Děti má rád,ale nechce si s nima moc hrát.Když je vidí,tak je nadšený,během chvíli ho to přejde a už je u mě.Přitom od mala je zvyklý na děti,chodíme plavat,ven s kamarádkami,ale raději je se mnou.Ale já myslím že to přejde.
Vsak on si zvykne na skolu, skolku, zalezi jak ma rad deti, mala se strasne tesila, s ucitelkama byla vzdycky nejvetsi kamoska.
, ja taky myslim, ze si zvykne, kamoska mela dceru, co se ji drzela taky jak kliste, ale jak sla do skolky tak si zvykla na deti, i kdyz nekdy pofnukavala, ze ji tam ublizuji atd.
Přesně tak
.Ale třeba nemá problém jít k našim a být tam beze mě nebo když mi ho např.hlídá sestra,protože jdu třeba k doktorovi.To je spokojený.
Do jeho 1,5 roku s ním nebyl vůbec žádný problém,nevadilo mu jestli tam máma je nebo není.Pak najednou přišel zlom a už si začal víc všímat, kde jsem.Ale jak jsem psala, u našich mu to nevadí.
Rekla bych, ze to bude jen obdobi. Treba to bude takhle i se skolkou, pujde tam bude tam stastnej, ale jak uvidi mamcu tak jedine maminka
.
A jinak paradoxne ve skolce mel nejvetsi problem syn od kamosky, co jsme spolu takhle kamaradily, kterej byl spis opak te holcicky, o ktere jsem psala. Nechtel tam jist, spat, plakal, pak si pohral s detmi, ale vseobecne byl mimo