Diskuse pro nováčky :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
22.9.11 13:20
Yfka31 píše:
Weru píše:
Yfka, je ty jsi taky tehotna? nejak jsem to nepostrehla.

Katush nekdy mi pripadne, ze uz predmaturantku, jak s ni ta predpuberta mlati a nejparadnejsi je, jak se ji buduje na pevno charakter, vlastnosti atd. Bohuzel, cela ja :lol: . Pripadnu si jak 80ti leta babicka :lol:

Vsak on si zvykne na skolu, skolku, zalezi jak ma rad deti, mala se strasne tesila, s ucitelkama byla vzdycky nejvetsi kamoska :lol:
Já to myslím ani nepsala :lol: . 31.12. čekáme holčičku :dance: . Ty už to máš za pár co?

Ahaaa, tak to vam pekne vyslo, chlapecek, holcicka.
Ja uz to mam za necele 3 tydny, doufam :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
22.9.11 13:22
Katush píše:
Weru píše:

Katush nekdy mi pripadne, ze uz predmaturantku, jak s ni ta predpuberta mlati a nejparadnejsi je, jak se ji buduje na pevno charakter, vlastnosti atd. Bohuzel, cela ja :lol: .

Vsak on si zvykne na skolu, skolku, zalezi jak ma rad deti, mala se strasne tesila, s ucitelkama byla vzdycky nejvetsi kamoska :lol:
Děti má rád,ale nechce si s nima moc hrát.Když je vidí,tak je nadšený,během chvíli ho to přejde a už je u mě.Přitom od mala je zvyklý na děti,chodíme plavat,ven s kamarádkami,ale raději je se mnou.Ale já myslím že to přejde.

Mamanek :mrgreen: , ja taky myslim, ze si zvykne, kamoska mela dceru, co se ji drzela taky jak kliste, ale jak sla do skolky tak si zvykla na deti, i kdyz nekdy pofnukavala, ze ji tam ublizuji atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
22.9.11 13:48
Weru píše:
Katush píše:
Weru píše:

Katush nekdy mi pripadne, ze uz predmaturantku, jak s ni ta predpuberta mlati a nejparadnejsi je, jak se ji buduje na pevno charakter, vlastnosti atd. Bohuzel, cela ja :lol: .

Děti má rád,ale nechce si s nima moc hrát.Když je vidí,tak je nadšený,během chvíli ho to přejde a už je u mě.Přitom od mala je zvyklý na děti,chodíme plavat,ven s kamarádkami,ale raději je se mnou.Ale já myslím že to přejde.
Mamanek :mrgreen: , ja taky myslim, ze si zvykne, kamoska mela dceru, co se ji drzela taky jak kliste, ale jak sla do skolky tak si zvykla na deti, i kdyz nekdy pofnukavala, ze ji tam ublizuji atd.

Přesně tak :-D .Ale třeba nemá problém jít k našim a být tam beze mě nebo když mi ho např.hlídá sestra,protože jdu třeba k doktorovi.To je spokojený.
Do jeho 1,5 roku s ním nebyl vůbec žádný problém,nevadilo mu jestli tam máma je nebo není.Pak najednou přišel zlom a už si začal víc všímat, kde jsem.Ale jak jsem psala, u našich mu to nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
22.9.11 14:05

Rekla bych, ze to bude jen obdobi. Treba to bude takhle i se skolkou, pujde tam bude tam stastnej, ale jak uvidi mamcu tak jedine maminka :mrgreen: .
A jinak paradoxne ve skolce mel nejvetsi problem syn od kamosky, co jsme spolu takhle kamaradily, kterej byl spis opak te holcicky, o ktere jsem psala. Nechtel tam jist, spat, plakal, pak si pohral s detmi, ale vseobecne byl mimo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí