Diskuse pro nováčky :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46867
21.9.11 13:24
Katush píše:
Ahoj Weru,já jsem kousek od Brna.Tak to už se ti pomalu blíží ke konci.To je tvoje první mimčo?

Ja mam kousek od Brna rodice,me rodne mesto :mrgreen: .
Nene, uz mam 8mi letou dceru a jedno tehu dopadlo spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
21.9.11 13:27
MrsDuck píše:
Samé jihomoravačky :-D A zakladatelka se neozvala?
A Weru, ty už to máš za chvíli =o) Víte, co to bude? A doma už je všechno připravené?

Toz Morava vede, koukam. Bude to holcicka. No a ta chvile mi prijde nekonecna :roll:, neverila jsem, kdyz jsem cetla, ze jak se porod blizi, tak ze se ty dny zacinaji vlect a ono fakt :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
21.9.11 13:46

Ahoj, ráda bych se k vám přidala. Jsem z Brna, mám 2,5letýho kluka a v prosinci čekáme holčičku. Ráda s váma pokecám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
21.9.11 16:59
Weru píše:
Katush píše:
Ahoj Weru,já jsem kousek od Brna.Tak to už se ti pomalu blíží ke konci.To je tvoje první mimčo?

A jak se těší malá na sestřičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
21.9.11 17:02
Yfka31 píše:
Ahoj, ráda bych se k vám přidala. Jsem z Brna, mám 2,5letýho kluka a v prosinci čekáme holčičku. Ráda s váma pokecám :lol:

Ahojky,tak vidím,že Brno a okolí tady má zatím převahu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
21.9.11 17:42
Katush píše:
Weru píše:
Katush píše:
A jak se těší malá na sestřičku?

Mala se tesi na sestricku moc, neni to ten typickej jedinacek, nastesti, i kdyz trosku zarliva je i sobecek, ale na druhou stranu to chape, ze se musi delit atd. ucim ji to od malicka, ma 3 bratranky, takze doufam, ze tohle bude v pohode.
Navic exmanzel ma s pritelkyni rocni holcicku, kdyz tam byla naposledy, tak mela pul roku a kdyz plakala, tak ji vydelala sama s postylky a postarala se oni, uplne sem koukala.
A co ty mas jen jedno mimco? Jak stare?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
21.9.11 17:42

To jsme se sesly brnandy a okoli :D. To je osud :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
21.9.11 19:18

Weru,mám zatím jednoho malýho zlobivce,Kubíka a budou mu 2 roky.A začínáme už pomalu přemýšlet,že bysme mu pořídili sourozence,aby nebyl na to zlobení sám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
21.9.11 19:50
Weru píše:
To jsme se sesly brnandy a okoli :D. To je osud :mrgreen:

Tak snad se to tady rozjede :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
21.9.11 20:04
Katush píše:
Weru,mám zatím jednoho malýho zlobivce,Kubíka a budou mu 2 roky.A začínáme už pomalu přemýšlet,že bysme mu pořídili sourozence,aby nebyl na to zlobení sám :mrgreen:

:palec: My právě s manželem byli na večeři a měli jsme rozhovor o druhém mimču :mrgreen: Ale teda nakonec prd, zatím nebude :cry: Mám pocit, že ten můj mrňous strašně rychle vyrostl a chtěla bych zase to malé miminko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
21.9.11 20:11
MrsDuck píše:
Katush píše:
Weru,mám zatím jednoho malýho zlobivce,Kubíka a budou mu 2 roky.A začínáme už pomalu přemýšlet,že bysme mu pořídili sourozence,aby nebyl na to zlobení sám :mrgreen:
:palec: My právě s manželem byli na večeři a měli jsme rozhovor o druhém mimču :mrgreen: Ale teda nakonec prd, zatím nebude :cry: Mám pocit, že ten můj mrňous strašně rychle vyrostl a chtěla bych zase to malé miminko :-)

To máš pravdu,strašně rychle to uteklo.Už to není to mimčo,ale taky je to krásný,když už tochu mluví a rozumuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
21.9.11 20:19
MrsDuck píše:
Katush píše:
:palec: My právě s manželem byli na večeři a měli jsme rozhovor o druhém mimču :mrgreen: Ale teda nakonec prd, zatím nebude :cry: Mám pocit, že ten můj mrňous strašně rychle vyrostl a chtěla bych zase to malé miminko :-)

Hrozně rychle ty děti rostou, si ještě pamatuju, když byl Paťa druhá čárka na testu :lol: a už je mu 2,5. U nás se teda nic neplánovalo, protože i první trvalo přes rok, tak i ted jsme tomu dávali volnej průběh, až se zadaří, tak se zadaří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
21.9.11 20:19
Katush píše:
MrsDuck píše:
Katush píše:
To máš pravdu,strašně rychle to uteklo.Už to není to mimčo,ale taky je to krásný,když už tochu mluví a rozumuje :lol:

Tak to náš Tomajs ještě nemluví (pokud nepočítám „bababa“, „mamama“ a „dajdajdaj“ :mrgreen: ).
Ale já jsem typický příkal toho, že chci jen to, co nemám. Když byl mimino, říkala jsem si, ať už reaguje, ať už sedí, ať už… a ono je to všechno tady a já bych chtěla zase zpátky to miminko :-D
A zrovna teď nechce spát a já už mám nervy na krajíčku. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
784
21.9.11 20:22
Yfka31 píše:
MrsDuck píše:
Katush píše:
Hrozně rychle ty děti rostou, si ještě pamatuju, když byl Paťa druhá čárka na testu :lol: a už je mu 2,5. U nás se teda nic neplánovalo, protože i první trvalo přes rok, tak i ted jsme tomu dávali volnej průběh, až se zadaří, tak se zadaří :-)

To je nejlepší způsob ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
21.9.11 20:26
Yfka31 píše:
MrsDuck píše:
Katush píše:
Hrozně rychle ty děti rostou, si ještě pamatuju, když byl Paťa druhá čárka na testu :lol: a už je mu 2,5. U nás se teda nic neplánovalo, protože i první trvalo přes rok, tak i ted jsme tomu dávali volnej průběh, až se zadaří, tak se zadaří :-)

My to taky necháváme tak nějak volně,akorát jsme si řekli,že bysme to mohli začít zkoušet.A uvidíme…až to bude,tak to bude.Zatím si užívám toho našeho mrňouska a ten vydá někdy i za dva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí