Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Katush píše:
Ahoj Weru,já jsem kousek od Brna.Tak to už se ti pomalu blíží ke konci.To je tvoje první mimčo?
Ja mam kousek od Brna rodice,me rodne mesto
.
Nene, uz mam 8mi letou dceru a jedno tehu dopadlo spatne.
MrsDuck píše:
Samé jihomoravačkyA zakladatelka se neozvala?
A Weru, ty už to máš za chvíli =o) Víte, co to bude? A doma už je všechno připravené?
Toz Morava vede, koukam. Bude to holcicka. No a ta chvile mi prijde nekonecna
, neverila jsem, kdyz jsem cetla, ze jak se porod blizi, tak ze se ty dny zacinaji vlect a ono fakt ![]()
Ahoj, ráda bych se k vám přidala. Jsem z Brna, mám 2,5letýho kluka a v prosinci čekáme holčičku. Ráda s váma pokecám ![]()
Weru píše:Katush píše:Ja mam kousek od Brna rodice,me rodne mesto
Ahoj Weru,já jsem kousek od Brna.Tak to už se ti pomalu blíží ke konci.To je tvoje první mimčo?.
A jak se těší malá na sestřičku?
Yfka31 píše:
Ahoj, ráda bych se k vám přidala. Jsem z Brna, mám 2,5letýho kluka a v prosinci čekáme holčičku. Ráda s váma pokecám
Ahojky,tak vidím,že Brno a okolí tady má zatím převahu ![]()
Katush píše:Weru píše:A jak se těší malá na sestřičku?Katush píše:Ja mam kousek od Brna rodice,me rodne mesto
Ahoj Weru,já jsem kousek od Brna.Tak to už se ti pomalu blíží ke konci.To je tvoje první mimčo?.
Mala se tesi na sestricku moc, neni to ten typickej jedinacek, nastesti, i kdyz trosku zarliva je i sobecek, ale na druhou stranu to chape, ze se musi delit atd. ucim ji to od malicka, ma 3 bratranky, takze doufam, ze tohle bude v pohode.
Navic exmanzel ma s pritelkyni rocni holcicku, kdyz tam byla naposledy, tak mela pul roku a kdyz plakala, tak ji vydelala sama s postylky a postarala se oni, uplne sem koukala.
A co ty mas jen jedno mimco? Jak stare?
Weru,mám zatím jednoho malýho zlobivce,Kubíka a budou mu 2 roky.A začínáme už pomalu přemýšlet,že bysme mu pořídili sourozence,aby nebyl na to zlobení sám ![]()
Weru píše:
To jsme se sesly brnandy a okoli. To je osud
Tak snad se to tady rozjede ![]()
Katush píše:
Weru,mám zatím jednoho malýho zlobivce,Kubíka a budou mu 2 roky.A začínáme už pomalu přemýšlet,že bysme mu pořídili sourozence,aby nebyl na to zlobení sám
My právě s manželem byli na večeři a měli jsme rozhovor o druhém mimču
Ale teda nakonec prd, zatím nebude
Mám pocit, že ten můj mrňous strašně rychle vyrostl a chtěla bych zase to malé miminko ![]()
MrsDuck píše:Katush píše:
Weru,mám zatím jednoho malýho zlobivce,Kubíka a budou mu 2 roky.A začínáme už pomalu přemýšlet,že bysme mu pořídili sourozence,aby nebyl na to zlobení sámMy právě s manželem byli na večeři a měli jsme rozhovor o druhém mimču
Mám pocit, že ten můj mrňous strašně rychle vyrostl a chtěla bych zase to malé miminko
To máš pravdu,strašně rychle to uteklo.Už to není to mimčo,ale taky je to krásný,když už tochu mluví a rozumuje ![]()
MrsDuck píše:Katush píše:
Weru,mám zatím jednoho malýho zlobivce,Kubíka a budou mu 2 roky.A začínáme už pomalu přemýšlet,že bysme mu pořídili sourozence,aby nebyl na to zlobení sámMy právě s manželem byli na večeři a měli jsme rozhovor o druhém mimču
Mám pocit, že ten můj mrňous strašně rychle vyrostl a chtěla bych zase to malé miminko
Hrozně rychle ty děti rostou, si ještě pamatuju, když byl Paťa druhá čárka na testu
a už je mu 2,5. U nás se teda nic neplánovalo, protože i první trvalo přes rok, tak i ted jsme tomu dávali volnej průběh, až se zadaří, tak se zadaří ![]()
Katush píše:MrsDuck píše:To máš pravdu,strašně rychle to uteklo.Už to není to mimčo,ale taky je to krásný,když už tochu mluví a rozumujeKatush píše:
Tak to náš Tomajs ještě nemluví (pokud nepočítám „bababa“, „mamama“ a „dajdajdaj“
).
Ale já jsem typický příkal toho, že chci jen to, co nemám. Když byl mimino, říkala jsem si, ať už reaguje, ať už sedí, ať už… a ono je to všechno tady a já bych chtěla zase zpátky to miminko ![]()
A zrovna teď nechce spát a já už mám nervy na krajíčku. ![]()
Yfka31 píše:MrsDuck píše:Hrozně rychle ty děti rostou, si ještě pamatuju, když byl Paťa druhá čárka na testuKatush píše:
a už je mu 2,5. U nás se teda nic neplánovalo, protože i první trvalo přes rok, tak i ted jsme tomu dávali volnej průběh, až se zadaří, tak se zadaří
To je nejlepší způsob ![]()
Yfka31 píše:MrsDuck píše:Hrozně rychle ty děti rostou, si ještě pamatuju, když byl Paťa druhá čárka na testuKatush píše:
a už je mu 2,5. U nás se teda nic neplánovalo, protože i první trvalo přes rok, tak i ted jsme tomu dávali volnej průběh, až se zadaří, tak se zadaří
My to taky necháváme tak nějak volně,akorát jsme si řekli,že bysme to mohli začít zkoušet.A uvidíme…až to bude,tak to bude.Zatím si užívám toho našeho mrňouska a ten vydá někdy i za dva ![]()