Termín porodu - přenášení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
19.9.11 12:53

Termín porodu-přenášení

Zdravím zkušené maminky. Chtěla jsem se zeptat hlavně těch, které první miminko přenášeli, jestli se to opkovalo i u druhého těhu. Měla jsem první porod po deseti dnech po termínu vyvolávaný a byl hodně dlouhý a ve finále ne bez komplikací. Jeden gynekolog ( ne ten můj) říkal, že se to často opakuje, což mě překvapilo, protože jsem myslela, že druhorodičky přenášejí málokdy. Tak prosím, podělte se o vaše zkušenosti. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19.9.11 13:04

Ahoj, tak u mě to bylo následovně :
první porod mi po 11 dnech přenášení vyvolali a po druhé jsem přenášela 2 dny a porod byl přirozený :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
19.9.11 13:06

Ahoj moje mamka měla všchny 3 porody vyvolávaný a rychlý…já rodila jen jednou a porod vyvolávaný a rychlý … její setra měla první porod přirozený a rychlý druhý vyvolávaný a dlouhý… takže já bych řekla jak která ženská :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
19.9.11 13:08

Doktor si může říkat co chce, sám neví, co kdy bude. To se nedá ani předpokládat, ani vyloučit. Já měla první dítě přesně na termín, a druhé jsem 4 dny přenášela. Druhý porod byl v pohodě, čekala jsem 12hod trpění jako u prvního, a u druhého porodu bylo po 4 hod hotovo. Nestresuj se, co přijde, přijde, 10 dní přenášet je dost, ale doktoři dnes miminko sledují bedlivě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
19.9.11 13:41

Tak mi zásadně přenášíme, naštěstí děti si to vždycky včas rozmysleli abych nemusela na vyvolání :pankac:
První-jsem přenášela 9 dní a porod-12 hod. nic moc :lol:
druhý- přenášela jsem 6 dní a za 4 hod. hotovo :dance:
třetí-uvidíme, ale už se těšíme :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2316
19.9.11 13:49

Ahoj, tak já jsem první dceru přenášela 10 dní. Dali mi vyvolávačku, 8 hodin bolesti jako kráva, ale neotevírala jsem se, takže nakonec šla císařem :-( Čekáme přírůstek až příští rok a už teď se děsím jestli budu přenášet. Chtěla bych rodit přirozeně a bez vyvolávání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4890
19.9.11 14:00

Ahoj, já myslím, že to určitě není pravidlem. Já jsem měla syna o tři týdny dřív a teď mě všichni strašili už od 34. týdne, že to zas bude dřív a že se mám víc šetřit a nakonec se mi před 10 dny narodila holčička ve 40. týdnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
19.9.11 19:32

Ahoj tak já 1 porod 10 dní po termínu vyvolávaný, trval skoro 2 dny,ale dalo se to…no a 2 porod opět vyvolávaný 10 dní po termínu a za Hodinu byla malá venku, ale bolesti horší než u prvního :cry:
takže u mě ano, potvrdilo se to :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
20.9.11 21:47

Děkuji za reakce. Termín mám v polovině října, tak se za krátko dozvím, jak to bude u mě:). Na holčičku se moc těšíme, ale být možný odlkad, ještě by nějaký čas pobyla v bříšku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
23.9.11 09:24

Ahoj, já první „přenášela“ 12 dní a porod relativně rychlý a spontánní (bez vyvolání) :palec: Teď čekám druhý a jsem zvědavá, jak to bude tentokrát. Ale to, o čem se tady mluví není přenášení. Do 41+6 to není přenášení, ale normální délka těhotenství. Mohly jsem otěhotnět později, nebo prostě jen mimi nespěchá. Nemá smysl se upínat na to vypočtené datum porodu a nechat tomu volný průběh. Ale samozřejmě vyžadovat utz a průtoky pupečníkem, aby bylo vše hlídané :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí