Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den jsem tady nová. Minulý týden jsem zjistila , že jsem těhotná po špatných zkušenostech z předchozích těhotenství jsem šla brzy na UTZ. V pátek HCG 41 nic doktor neviděl, dnes HCG 193 těhotná jsem ale stále se neví kde.Stalo se Vám, to? Bojím se mimoděložního již jednou se mi to stalo. ![]()
Ahoj, kdy jsi měla poslední ms? v kolikátém jsi týdnu? Dr. něco uvidí až v 5tt.
No já si vzpomínám, že jsem kdysi vyčetla, že při dobrém ultrazvuku jde něco vidět až cca od hcg 1000, tak fakt klid. Navíc ti to za ty tři dny narostlo ukázkově ![]()
opravdu máš pocit, že to narostlo krásně. Jdu zase ve středu na kontrolu, tak snad už mi řeknou, že je tam kde má ![]()
Takže jsi 4+1, to je docela brzo. A HCG by se mělo každý druhý den zdvojnásobovat, tak si to spočítej, mě to vychází dobře.
mink píše:
Dobrý den jsem tady nová. Minulý týden jsem zjistila , že jsem těhotná po špatných zkušenostech z předchozích těhotenství jsem šla brzy na UTZ. V pátek HCG 41 nic doktor neviděl, dnes HCG 193 těhotná jsem ale stále se neví kde.Stalo se Vám, to? Bojím se mimoděložního již jednou se mi to stalo.
tak malé hcg nemuže být ani nic vidět!je to znát až od hcg cca 1000
14.1 hCG 33,5(pátek), v pondělí pak 280, ve čtvrtek byl gest.váček no a tuhle středu mám TP… takže zatím všechno vypadá super, věř mimču ![]()