Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Pitaya1 píše:
Kluk jde na druhý stupeň a tápu, co se nosí za přezůvky. Předpokládám, že v té době bude mít nohu tak velikosti 41 nebo 42.
nosí se všechno, pantofle, crocsy, tenisky tenké, klasické botasky.
@Pitaya1 píše:
Kluk jde na druhý stupeň a tápu, co se nosí za přezůvky. Předpokládám, že v té době bude mít nohu tak velikosti 41 nebo 42.
Já to radši nechci vidět. Prej si rozstrihal nějaké stare tenisky, co ho tlacil palec. Druhé pololetí nosil důchodky
U nás taky nosí různé tenisky nebo nazouváky. Základ je, ať je jim pohodlně. Už jsem i viděla, že teď na podzim nosí nazouváky. Pak v zimě nosí tenisky, když je někomu chladněji od podlahy.
Naše obliba je třeba nazouváky dedoles. Sama je mám. I puboši ve škole je nosí. Syn má rád Umbro nazouváky. Jen každý rok kupujeme větší velikost.
Syn chce crocsy, já bych viděla nějaké tenisky, protože mají ve škole hodně schodů. U ostatních studentů jsem viděla vše od tenisek po pantofle.
Obě děti nosí crocsy. V teniskach by se jim zbytečně potila noha, ale je fakt, že to někdo nosí.
Syn od cca pate třídy nosí boty tohoto typu. Proste nějaké takoveto jednoduché látkové nazouvaci tenisky.
Taky se možná podívat do školního řádu, jestli nemají nějaký předpis, které přezůvky akceptují. Je pravda, že předpis jsem zažila teprve na střední. Ale když si člověk přečte školní řád. Tím se nic nepokazí.
@Kelsey píše:
Taky se možná podívat do školního řádu, jestli nemají nějaký předpis, které přezůvky akceptují. Je pravda, že předpis jsem zažila teprve na střední. Ale když si člověk přečte školní řád. Tím se nic nepokazí.
většinou je psaná uzavřená obuv, světlá podrážka. ALe většina to nedodržuje a škola to většinou až tak nevymáhá. Dost často se děcka ani nepřezouvají, pokud je přímo nchytneš, tak to taky nikdo nepozná.
Náš školník hlídá nejvíc tělocvičnu. Tam jsou zatím totiž parkety. Už i učitelský sbor se přezouvá. On je denně ráno na dohledu u vchodu a šaten. I to přezouvání si ohlídá.
@Kelsey píše:
Náš školník hlídá nejvíc tělocvičnu. Tam jsou zatím totiž parkety. Už i učitelský sbor se přezouvá. On je denně ráno na dohledu u vchodu a šaten. I to přezouvání si ohlídá.
tak vy jste malá škola. My máme zvlášt šatnu na první a druhý stupen. Ten druhý má skřínky, kdy rozhodně mezi skřínky nevidíš. Jednou stranou vstupuješ (tam stojí školník), druhou vycházíš.
@vokishka píše:
tak vy jste malá škola. My máme zvlášt šatnu na první a druhý stupen. Ten druhý má skřínky, kdy rozhodně mezi skřínky nevidíš. Jednou stranou vstupuješ (tam stojí školník), druhou vycházíš.
U dcery taky hlídá. Vlez a výlez do šatny je jeden.
@vokishka píše:
Nejsme 300 žáků není málo.
@Havlova píše:
U dcery taky hlídá. Vlez a výlez do šatny je jeden.
jak to dělá, když se do šatně nacpe během asi 15 minut třeba 200 děcek.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.