Přezůvky do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2170
30.8.15 08:42

@Rita79 :pankac: taky tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
30.8.21 18:05

Holky syn jde do státní školky a ve vsech backorach se mu strasne potí nohy. Minuly rok v soukrome chodil v crocsech, v nich se nepoti, ale nevím zda je to do státní školky přijatelné. Nevíte někdo jestli mu je mužů dat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
30.8.21 18:08

@zudina Ne, dej mu buď boty s otevřenou špičkou nebo klasické sandály, co bude nosit jen dovnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
30.8.21 18:10

V obouch školkách co jsem měla deti byly pantofle včetně crocsek zakázány z bezpečnostních důvodů. Ale ptát se musíš v konkrétní školce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
30.8.21 18:10

@zudina crocsky jsou absolutně nevhodné pro tříleté dítě na nošení i mimo školku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
30.8.21 18:11
@Svistice píše:
@zudina Ne, dej mu buď boty s otevřenou špičkou nebo klasické sandály, co bude nosit jen dovnitř.

No mohla bych mu ještě dat sandály co nosil v lete normálně ven a vyčistit je, to se muže? Jinak proč ne crocsy? Chodí se v nich dobre a mají takovou tu pásku přes patu takže nepadaji a syn v nich chodí doma pořad. Zatím jsem nesehnala backory co by se mu v nich noha nepotila, nemůže mít zavřené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
30.8.21 18:15

@zudina Učitelka nebude hlídat, zda si dítě neudělá s croksek pantofle.
Kup mu čisté bavlněné nebo bambusové ponožky a sežeň bačkory s otevřenou špičkou z prodyšné ho materiálu, nebo ty sandalky (běžné děti dotahavaji na podzim očištěné letní sandály).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30965
30.8.21 18:18

@zudina to je zvláštní, já crocs na dlouhodobé nošení nesnasim právě kvůli pocení. Ale u nás ve školce jsou zakázané, asi kvůli běhání, které je mimochodem zkazané také. Davam barefootove sandálky, kvůli sezení na patách. Ale klidně umyj, co nosil v létě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
30.8.21 18:18
@Svistice píše:
@zudina Učitelka nebude hlídat, zda si dítě neudělá s croksek pantofle.
Kup mu čisté bavlněné nebo bambusové ponožky a sežeň bačkory s otevřenou špičkou z prodyšné ho materiálu, nebo ty sandalky (běžné děti dotahavaji na podzim očištěné letní sandály).

Ok tak ja mu asi vycistim letní sandaly a dam mu je místo prezuvek. Syn má strasne úzkou nohu a nikdy mu žádný otevřeny backory nesedely. Dík za tip! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
30.8.21 18:28

@zudina teď bych dala sandálky z léta a až budeš kupovat větší, můžeš zkusit látkové sandálky Befado. Naši kluci je měli ve školce oblíbené.

https://www.malacek.cz/…28-d1000.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.8.21 18:29
@zudina píše:
No mohla bych mu ještě dat sandály co nosil v lete normálně ven a vyčistit je, to se muže? Jinak proč ne crocsy? Chodí se v nich dobre a mají takovou tu pásku přes patu takže nepadaji a syn v nich chodí doma pořad. Zatím jsem nesehnala backory co by se mu v nich noha nepotila, nemůže mít zavřené

Gumové boty opravdu nesplňují požadavky na vyvýjející se dětskou nohu. Spíš bych nakoupila kvalitní bavlněné ponožky. A sandály jem dovnitř. I v první třídě má syn zákaz kroksů a pantoflí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
30.8.21 18:31
@Titty píše:
@zudina teď bych dala sandálky z léta a až budeš kupovat větší, můžeš zkusit látkové sandálky Befado. Naši kluci je měli ve školce oblíbené.https://www.malacek.cz/…28-d1000.htm

Ty Befado mu jsou strasne široké už jsem je zkoušela. Každopádně dam teda ty letní sandalky zatím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
30.8.21 18:31

Někde jsou crossky zakázané. Kvůli bezpečnosti dětí. I učitelé ve školách je neradi vidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
30.8.21 18:32
@Cuddy píše:
@zudina to je zvláštní, já crocs na dlouhodobé nošení nesnasim právě kvůli pocení. Ale u nás ve školce jsou zakázané, asi kvůli běhání, které je mimochodem zkazané také. Davam barefootove sandálky, kvůli sezení na patách. Ale klidně umyj, co nosil v létě.

Mě crocsy pravé vyhovují nejvíc a synovi taky:) nevěděla jsem ze jsou vyloženě zakázané ale dobre teď už to vím :) už drhnu letní sandály! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42091
30.8.21 18:36

Dcera nosila takové látkové sandálové bačkory, ten popruh okolo nohy šel stáhnout přezkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin