Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@ity píše:
Super, diky moc holky…a ty fare a befada…kde v Brne bych je sehnala??? Zítra jedu do Brna, tak bych zrovna mrkla…
fare kupuji na netu, mají přesně uvedené délky stélek a sedí to ![]()
Jj, Fare jsou super, máme je aktuálně nové (první) a i ta tvarovaná vložka je bezvadná. Jen pro děti s vysokým nártem bych asi volila variantu na suchý zip, lépe se jim tam poleze. Syn má nožičku štíhlou, tak naopak nám vyhovují ty klasické na gumičky ![]()
@vodolejka Souhlasím. Syn má vysoký nárt a ještě k tomu ortopedické vložky, takže potřebuje dostatečně prostornou botu. Paní v obchodě nám doporučila tento typ: http://www.fare.cz/…aci-4012403/, prý jsou nejprostornější, v těch nízkých je mezi stélkou a vrškem boty méně místa a jsou pro děti s celkově menší nožkou a bez vložek. Máme už druhé a jsem spokojená.
@Fima píše:
@vodolejka Souhlasím. Syn má vysoký nárt a ještě k tomu ortopedické vložky, takže potřebuje dostatečně prostornou botu. Paní v obchodě nám doporučila tento typ: http://www.fare.cz/…aci-4012403/, prý jsou nejprostornější, v těch nízkých je mezi stélkou a vrškem boty méně místa a jsou pro děti s celkově menší nožkou a bez vložek. Máme už druhé a jsem spokojená.
Na normalni az sirsi nozicku Fare (nosi mladsi dcera), na velmi uzkou nozicku jedine balerinky Befado nebo Superfit (nosi starsi dcera, vse ostatni se ji vyzouva) ![]()
Holky mají úplně obyčejné bačkůrky, starší má teď vel 27-28 a zatím z nich dřív vyroste, než by je zničila. Takže dražší by se nevyplatily.
@zuzouš píše:
Holky mají úplně obyčejné bačkůrky, starší má teď vel 27-28 a zatím z nich dřív vyroste, než by je zničila. Takže dražší by se nevyplatily.
U nás je to stejné. Papučky za první rok nezničila, jen ošlapala, takže bych ani dražší nekupovala ![]()
@Maty1989 tak treba u nas klasicke papucky stoji 200,takze ta cena taky neni nijak mala, na to, ze to jsou papucky.. ![]()
Já si právě říkám, co je tím myšleno, Fare stojí 280,– Kč a jsou to bačkorky s kvalitní ortopedickou vložkou
co je jako obyč levná bačkurka - za 100,–? ![]()
@vodolejka píše:
Já si právě říkám, co je tím myšleno, Fare stojí 280,– Kč a jsou to bačkorky s kvalitní ortopedickou vložkouco je jako obyč levná bačkurka - za 100,–?
co vím, tak i ty obyč stojí kolem dvou stovek, tak jako to už bych neřešila
Jo jako bačkorky Superfit stojí asi 600, ale jsou stejné jako ty Fare, co jsem tak koukala ![]()
Jj, Superfit jsou děsně drahé a ani nemají tu vložku, měli jsme je jednou. Tyhle Fare mi příjdou skvělé a i cena, proto mne zajímá, co to jsou zmiňované obyč papučky ![]()
@ity píše:
@Maty1989 tak treba u nas klasicke papucky stoji 200,takze ta cena taky neni nijak mala, na to, ze to jsou papucky..
U nás klasika do 180kč, o prázdninách slevy v marketech a to jsou do 130kč ![]()
Kupuju pro obě z DPK, stojí pod pětistovku, ale vydržely celý školní rok. Kdyby z nich holky nevyrostly, mohly by je nosit dál, vypadají jako nové.
My dávame tiež len HP Čechtín. Klasický typ, na doma aj do školy pre obidve deti. Mali sme aj papuče klasické z Deichmanna, ale tie nie sú kvalitné. Naozaj keď pozriete prezuvky napr. od Cechtina, alebo od iných so Žirafkou, tie sú kvalitné, pevné a nezničia sa tak rýchlo ako napodobeniny.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.