Přezůvky do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35029
18.8.15 08:29
@Tapa píše:
@ity Kupuji Befado a do nich anatomicky tvarovanou stélku od Fare.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
18.8.15 08:30
@ity píše:
Super, diky moc holky…a ty fare a befada…kde v Brne bych je sehnala??? Zítra jedu do Brna, tak bych zrovna mrkla…

fare kupuji na netu, mají přesně uvedené délky stélek a sedí to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
18.8.15 10:32

Jj, Fare jsou super, máme je aktuálně nové (první) a i ta tvarovaná vložka je bezvadná. Jen pro děti s vysokým nártem bych asi volila variantu na suchý zip, lépe se jim tam poleze. Syn má nožičku štíhlou, tak naopak nám vyhovují ty klasické na gumičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.8.15 10:52

@vodolejka Souhlasím. Syn má vysoký nárt a ještě k tomu ortopedické vložky, takže potřebuje dostatečně prostornou botu. Paní v obchodě nám doporučila tento typ: http://www.fare.cz/…aci-4012403/, prý jsou nejprostornější, v těch nízkých je mezi stélkou a vrškem boty méně místa a jsou pro děti s celkově menší nožkou a bez vložek. Máme už druhé a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
18.8.15 12:22
Jo jo, přesně ty jsem myslela :palec:
@Fima píše:
@vodolejka Souhlasím. Syn má vysoký nárt a ještě k tomu ortopedické vložky, takže potřebuje dostatečně prostornou botu. Paní v obchodě nám doporučila tento typ: http://www.fare.cz/…aci-4012403/, prý jsou nejprostornější, v těch nízkých je mezi stélkou a vrškem boty méně místa a jsou pro děti s celkově menší nožkou a bez vložek. Máme už druhé a jsem spokojená.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
18.8.15 14:26

Na normalni az sirsi nozicku Fare (nosi mladsi dcera), na velmi uzkou nozicku jedine balerinky Befado nebo Superfit (nosi starsi dcera, vse ostatni se ji vyzouva) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
18.8.15 16:40

Holky mají úplně obyčejné bačkůrky, starší má teď vel 27-28 a zatím z nich dřív vyroste, než by je zničila. Takže dražší by se nevyplatily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
19.8.15 11:19
@zuzouš píše:
Holky mají úplně obyčejné bačkůrky, starší má teď vel 27-28 a zatím z nich dřív vyroste, než by je zničila. Takže dražší by se nevyplatily.

U nás je to stejné. Papučky za první rok nezničila, jen ošlapala, takže bych ani dražší nekupovala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ity
535
19.8.15 12:15

@Maty1989 tak treba u nas klasicke papucky stoji 200,takze ta cena taky neni nijak mala, na to, ze to jsou papucky.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
19.8.15 12:37

Já si právě říkám, co je tím myšleno, Fare stojí 280,– Kč a jsou to bačkorky s kvalitní ortopedickou vložkou :nevim: co je jako obyč levná bačkurka - za 100,–? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
19.8.15 12:42
@vodolejka píše:
Já si právě říkám, co je tím myšleno, Fare stojí 280,– Kč a jsou to bačkorky s kvalitní ortopedickou vložkou :nevim: co je jako obyč levná bačkurka - za 100,–? :mrgreen:

co vím, tak i ty obyč stojí kolem dvou stovek, tak jako to už bych neřešila :nevim: Jo jako bačkorky Superfit stojí asi 600, ale jsou stejné jako ty Fare, co jsem tak koukala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
19.8.15 12:55

Jj, Superfit jsou děsně drahé a ani nemají tu vložku, měli jsme je jednou. Tyhle Fare mi příjdou skvělé a i cena, proto mne zajímá, co to jsou zmiňované obyč papučky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3088
19.8.15 17:50
@ity píše:
@Maty1989 tak treba u nas klasicke papucky stoji 200,takze ta cena taky neni nijak mala, na to, ze to jsou papucky.. :think:

U nás klasika do 180kč, o prázdninách slevy v marketech a to jsou do 130kč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
19.8.15 17:52

Kupuju pro obě z DPK, stojí pod pětistovku, ale vydržely celý školní rok. Kdyby z nich holky nevyrostly, mohly by je nosit dál, vypadají jako nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.8.15 08:34

My dávame tiež len HP Čechtín. Klasický typ, na doma aj do školy pre obidve deti. Mali sme aj papuče klasické z Deichmanna, ale tie nie sú kvalitné. Naozaj keď pozriete prezuvky napr. od Cechtina, alebo od iných so Žirafkou, tie sú kvalitné, pevné a nezničia sa tak rýchlo ako napodobeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin