Přezůvky v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ano, do kožených pantoflí, jsem se prezouvala. Pokud jdu mezi lidi, musím mít celokoženou obuv.
Ted na rodicaku si klidně vezmu zimní boty, do práce to neslo.
Kdybyste mi dali tipy na celokožené boty, budu vděčná.
Jo a Dobrý chodit nebo dělat doma důkladně pedikúru
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Chtěla bych se zeptat, jestli se v práci přezouváte do pantoflí, nebo jestli většina zůstává v obuvi na venmně totiž přijde, že jsem snad jediná, které se tak potí nohy, že je zápach cítit i přes boty, takže si budu muset pořídit nějaké pantofle..trápí mě to a už jsem vyzkoušela strašně moc věcí, spreje do obuvi mi nepomáhají, deodorant na nohy taky ne, zkoušela jsem i voňavé vložky do bot a filtry do obuvi, ale nic z toho nepomohlo, už jsem fakt zoufalá, takže budu ráda za všechny rady
V zimě se přezouvám do lodiček. Pantofle bych se silonkama např. k pouzdrovkám fakt neobula. V létě to neřeším, to jdu rovnou z domova v konečném outfitu. Nicméně mám v práci i letní pantofle, bez podpatku, kdyby mě bolely nohy nebo otekly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se prezouvala, ale byla jsem jediná. Když mám na sobě boty celý den, zarustaji mi nehty, takže pěkně do pantofli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neprezouvam ani v zimě. Mám teda kotníčkové zimní boty a na nohy je mne pořád zima, takže se mi ani nijak nepotí. U nás v práci se přezouvají cca dva kolegové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepřezouvám se. Jezdím do kanclu autem a ani v zimě si neberu žádné ultra zateplené boty. V semišovým kozačkách klidně celý den vydržím. Nemám ráda, když mi outfit neladí
A nohy se mi nějak zvlášť nepotí. Mám ve skříni jedny neutrální baleríny, ale spíš jen tak kdyby něco..
Nicméně určitě záleží na profesi, pokud někdo celý den stojí někde ve výrobě nebo laboratoři, je jasné, že by to bez přezůvek nedal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pracuju ve škole, tak se přezouváme, když to chceme po dětech…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Blankaspl píše:
Pracuju ve škole, tak se přezouváme, když to chceme po dětech…
U nas ve skole na zakladce se deti přezouvat nemusi…
- Citovat
- Upravit
U nás se přezouvali všichni kromě kolegů, co přebíhali mezi budovami, a těch kolegyň, co přijely autem až ke dveřím v lodičkách nebo balerínkách a netrápilo je, že venku je třeba po kolena sněhu nebo hustě prší. Já jsem si sněhule nebo promáčené boty ráda přezula. Jednou pršelo tak, že jsem si musela převléct mokré rifle za tepláky, co jsem zrovna naštěstí ten den měla s sebou na cvičení. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přezouvám se.
Celoročně mám v práci jedny pantofle (letní botky na klínku, volná špička, volná pata, kožené, nevýrazná barva) a jedny černé lodičky, na zimu si do kanceláře stěhuji letní boty - sandále na podpatku a tak, mám tu i dvoje silonové ponožky.
Trávit celý den v zimních botách, to by se mi paty poděkovaly!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V zimě jsem se přezouvala protože kdybych měla být 12ku v teplé místnosti v kozačkách nebo prostě zimních botech tak bych se asi zbláznila
Měla bych tak zpocené nohy že by to bylo jak ty píšeš cítit i přes boty
No a v létě jsem to s tím přezouváním měla tak nějak jak kdy jak se mi chtělo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit