PrF MU - kombinované studium
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
PrF MU - kombinované studium
Ahoj,
najde se tu někdo, kdo při dítěti studuje Právnickou fakultu MU v Brně? V červnu mě čeká zápis do kombinované formy studia Veřejné správy. Přemýšlím, jak to asi zvládnu, a tak by mě zajímalo, jak to dávají ty, co už studují. I když ty asi nemají čas na emimino… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
mohla bych mít na Tebe otázku? Uvažuji o navazujícím magisterském KOMBI studiu toho samého oboru, na který chodíš/jsi chodila, mohla bys mi prosím napsat nějaké info? Hlavně by mě zajímala ta docházka, jak moc tam na ní trvají (jsem z Prahy a ke škole pracuji, tak bych to měla komplikovanější), jak často a v jaké dny probíhá výuka, pokud už jsi studium dokončila, tak klidně i nějaké shrnutí, dojmy, atd, kdybys byla tak hodná.. Hrozně by mi to pomohlo, chtěla bych mít jasnější představu „co dál“ (teprve ted budu psát bakalářku
)
Díky!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Brusi Tak to tě asi zklamu, ale o Mgr. studiu na PrF MU nic nevím. Studuji bakaláře. A Mgr. z jiné fakulty MU má stejnou vypovídající hodnotu, jako bych ti popisovala studium třeba z Karlovky… Ale na IS MU existují různá diskuzní vlákna na všechna možná témata, tak se poptat třeba tam? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Fakulta je to stejná
Taky bych se hlásila na PrF. Každopádně díky, zkusím se poptat na IS MU. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Veřejnou správu studovala v kombinované formě kamarádka a podle ní to není nijak těžké studium, teď studuje Mgr program Právo na pět let a to je prý nepoměrně náročnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A studovala ji jako navazující magisterské na MUNI? Jak často měla výuku, nevíš náhodou? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen jako Bc. studium, na navazující nechtěla a na Právo šla znovu od začátku a studuje to jako denní studium, takže v tom ti moc neporadím. Každá fakulta to má jinak, ale zkus projít diskuze, třeba bude někdo vědět víc. Já studuji navazující Mgr., ale na FF, takže ani neznám nikoho, kdo si dělá navazující Mgr. Veřejnou správu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit