Při rýmě krev z nosu

Anonymní
10.11.10 09:53

Při rýmě krev z nosu

Dcera má už 3.den po spaní naschlou krev v nosní dírce, pokaždé v jiné, nic strašného, ale nevím, z čeho by to mohlo být. Až dnes jsem malé nos vysávala vysávačkou na vysavač a spolu se soplíkem šlo i trošku krve. Napadlo mě, že by to mohlo být, jak si ze spaní plný nos šudlí. Ale 3 dny po sobě? :nevim:
Stalo se to vašim dětem? Co by to mohlo být? Nechci hned plašit a volat mudře.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
419
10.11.10 10:06

moje malá měla to samé akorát si tam i rýpla a vždy byla celá od krve, potom přes noc to vypadalo tak jak popisuješ…většinou to nic není jen podrážděná sliznice, zkus nepouzivat odsavačku a zvlhčovat nějakou vodou, s mořskou solí nebo vincentku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
10.11.10 10:10

ahoj, syn to má právě teď. Je sice už starší, ale má rýmu a spouští se mu krev každou chvíli. Bylo nám doporučeno od Mudry, mazat v nose Opthalmo-Framykoinem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.10 10:13

JJ, stříkám Sterymar a nebo dávám Libenar, takže zvlhčujeme. takže snad to neznamená nic jiného než, že má vysušenou sliznici a nebo si tam prostě rýma a šudlá si nos?

• Citovat
  • Upravit
27263
10.11.10 10:30

Tohle mám já, jakmile rýma trvá několik dní, tak už vyloženě smrkám krev. Prostě je ta sliznice rozdrážděná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
10.11.10 10:33

mě taky často tekla, ale začala jsem před lety používat olejové kapky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
10.11.10 13:48

ahoj
mala to ma pri ryme taky,obcas zaschlou a pri odsati mela i svetlou krev,mudra a sestricka mi rekly,ze to byt muze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.11.10 22:14

Já to mám také tak. Je to u lidí s citlivou sliznicí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.11.10 08:56
Bojko píše:
ahoj, syn to má právě teď. Je sice už starší, ale má rýmu a spouští se mu krev každou chvíli. Bylo nám doporučeno od Mudry, mazat v nose Opthalmo-Framykoinem.

A jak je Tvůj syn starý? Dá se mast koupit bez receptu? Díky.

• Citovat
  • Upravit
13503
11.11.10 10:17
Anonymní píše:
Bojko píše:
A jak je Tvůj syn starý? Dá se mast koupit bez receptu? Díky.

U teto masti se pise,ze je pouze na lekarsky predpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
12.11.10 14:17

Je tak to nevím, jestli se dá koupit bez receptu. Mazat sem to ale měla i tomu mladšímu synovi /18 m/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
25.4.16 18:29

Ahoj syn má druhý den silnou rýmu a kašle. Dnes jsem mu dala ACC sirup pro děti. Jsou mu 3 roky a nevím jestli to souvisí s tím sirupem nebo ne, ale spouští se mu krev z nosu. Ne moc jen jako by v tom hlenu. Je možné že by to mohl způsobit ten sirup. Máte s tím někdo zkušenost? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
25.4.16 18:39

Rýma narušuje sliznici a při tom praskají cévky, žilky. Také se mi při rýmě zbarvuje kapesník do ruda. Pokud to je vyloženě v nudli, tak nic, vyplachovat vincentkou, vitamín C na posilnění žilek a cév.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
25.4.16 18:46

@Halamka Je to jakoby v tom suplu. Kapat nekape jen jak mu stéká ten sopel tak ne soplovej, ale červenej. Ok děkuji..;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
25.4.16 18:47

Mám zkušenost u sebe tak u syna ( 2 roky ). Tím smrkanim se poste naruší sliznice a může to krvácet, mě občas krvácí i hodně, synka většinou jen v nudlí, po pravdě vůbec to neřešim, kdyby tekla proudem ( což mě jako dítěti i tekla ), tak bych resila, ale takhle s tím nic nedělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí