Při stresu přestanu jíst

Anonymní
22.12.21 22:58

Při stresu přestanu jíst

Co s tím? Jakmile je období nějakého stresu, něco mě rozhodí, nebo na mě přijde depka, rapidně se sníží můj příjem potravy. Momentálně jsem mínus osm kg, když si myji vlasy tak mi zůstávají v ruce, docela mě to obtěžuje.. vím že to je v hlavě ale nedokážu to překonat. Když se vše uklidní, jídlo se vždy zas srovná..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
22.12.21 23:15

Jsem na tom uplne stejne.. :hug:

• Citovat
  • Upravit
15332
22.12.21 23:21

Eliminovat stres?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dlouhá punčoška
23.12.21 01:32

Zkusila jsi psychologa? Pokud už padají vlasy, viděla bych to na odbornou pomoc.
Držím palce🙋‍♀️

• Citovat
  • Upravit
53518
23.12.21 04:59

A co že tě tak stesíruje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
23.12.21 06:34

Při stresu taky nejím a hubnu, ale teda vlasy mi nepadají. Jak dlouho to období trvá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
23.12.21 06:36

Taky jsem to tak mívala, stačily i menší nerviky. Teď mám opak, při stresu žeru :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
23.12.21 07:16
@Anonymní píše:
Co s tím? Jakmile je období nějakého stresu, něco mě rozhodí, nebo na mě přijde depka, rapidně se sníží můj příjem potravy. Momentálně jsem mínus osm kg, když si myji vlasy tak mi zůstávají v ruce, docela mě to obtěžuje.. vím že to je v hlavě ale nedokážu to překonat. Když se vše uklidní, jídlo se vždy zas srovná..

Co na to rika lekar? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.21 07:21
@Dlouhá punčoška píše:
Zkusila jsi psychologa? Pokud už padají vlasy, viděla bych to na odbornou pomoc.
Držím palce🙋‍♀️

Nezkusila jsem zatím

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.21 07:22
@Russet píše:
A co že tě tak stesíruje?

Asi nic tak hrozného, jde o běžné věci ze života ale asi nejsem schopna to zvládat. Všem připadám neschopná. Podrobnosti nechci rozebírat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.21 07:24
@Meggiska píše:
Při stresu taky nejím a hubnu, ale teda vlasy mi nepadají. Jak dlouho to období trvá?

Nyní cca dva, s celým prosincem i tři mesice

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.21 07:25
@cecetka píše:
Co na to rika lekar? :think:

U toho jsem nebyla…

• Citovat
  • Upravit
3724
23.12.21 07:44

V životě jsem měla jen pár velkých stresů (týkající se zdraví a pak miminka). To jdu dolů s váhou rapidně. Takže není to až tak neobvyklá vlastnost. Někdo stres zajídá naopak. Ale píšu o opodstatněných životních kopancích. Hlad teda necítím, ani když jsem z něčeho nervózní (nějaká velká pracovní věc přede mnou atd.), ale to se člověk nají, když to opadne a je to zas v pořádku. To jsou myslím normální projevy.

Pokud takto prožíváš běžné klopýtnutí, nebo dokonce běžné každodenní starosti, které přicházejí X krát do měsíce, tak pak bys měla asi řešit psychiku. Píšeš, „něco mě rozhodí, nebo na mě přijde depka“, to bys měla řešit spíš s odborníkem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
23.12.21 07:54
@Meggiska píše:
Při stresu taky nejím a hubnu, ale teda vlasy mi nepadají. Jak dlouho to období trvá?

Buď ráda, že to tak máš, protože, co by za to daly jiné baby, které při stresu nabírají kila. Stres neovlivníš, ten se nedá vymýtit. S ním už budeš žít do smrti. Radit se k doktorům jsou jen vyhozené peníze. To by jsi musela změnit temperament a stát se flegmatikem. A to nejde, s tím se člověk narodí. Kamarádka má to samé. Stačí, aby její syn, který měl přijít domů v deset hodin večer nepřišel /přišel o půl jedenácté/ a už jí bolelo břicho, stres, byla dvakrát na WC. Syn přišel domů, spadlo to z ní a bylo to vše OK. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
23.12.21 08:14
@opozice píše:
Buď ráda, že to tak máš, protože, co by za to daly jiné baby, které při stresu nabírají kila. Stres neovlivníš, ten se nedá vymýtit. S ním už budeš žít do smrti. Radit se k doktorům jsou jen vyhozené peníze. To by jsi musela změnit temperament a stát se flegmatikem. A to nejde, s tím se člověk narodí. Kamarádka má to samé. Stačí, aby její syn, který měl přijít domů v deset hodin večer nepřišel /přišel o půl jedenácté/ a už jí bolelo břicho, stres, byla dvakrát na WC. Syn přišel domů, spadlo to z ní a bylo to vše OK. :mrgreen: :mavam:

Stres opravdu bude zažívat celý život, povahu nezmění, ale lze se naučit nehroutit se z každého prdu :roll:
Právě proto, že zakladatelce už i padají vlasy, jak píše, tak bych to řešila. Být plešatá kvůli něčemu, co se mi bude dít ještě 40 let 5 x do měsíce mi přijde trošku zbytečný… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí