Při těle

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3224
2.4.17 20:38

@Rabuna při těle je - take jsme se ve třídě smali 2 holkám s takovouhle postavou - za nas byli jeste vsichni hubení - ted je asi už jina situace.. NICMENE! z tech dvou holek jsou ted superstihlý kočky a naopak ze spousta tenkrát koček jsou po porodu matrony :-) takže spíš bych jí vedla nadale ke sportu a zdravemu živ. stylu…rozhodne žádne diety v tomto veku a blbe poznamky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
2.4.17 20:39
@Rabuna píše:
Krásné odpoledne, mohu se zeptat? Má tu někdo dítě, holku v pubertě? Já ano.

V poslední době mi příjde že je taková… otylejší než ostatní holky. Prý se vážily na tělocviku a holky se jí smály. Také se prý měřila v pase a má 70 cm. Přes zadek 88cm mně se to zdá trochu více než by mělo. Má 154cm. :nevim:

Příspěvek upraven 02.04.17 v 20:34

Tak na to pozor. Pokud se jí smály holky kvůli váze, a jestli ještě ty to nějak doma přiživíš, pak se může stát, že taková holčina v pubertě skončí na dlouhá léta jako anorektička. Je prostě v pubertě, tak se začíná zakulacovat, krom toho hrají hodně roli i geny, stravování, pohyb a tak. Jestli máš pocit, že se třeba přejídá, nebo má málo pohybu, můžete spolu třeba začít běhat, nebo plavat, nebo může začít dělat nějaký sport, tanec, a podobně. Ale chce to hodně taktu.
A ty fotky smaž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
2.4.17 20:40

Řekla bych, ze ma normální postavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7776
2.4.17 20:43

Chudak holka. Mne přijde podle fotek normalni uplne. Ale diky takovym rodicum jako jsi ty jsem vyhazovala jidlo z okna a jedla jeden jogurt denne. Behala jsem do zemdleni a malem skoncila v léčebně, kdyz jsem uz i sledovala jestli ma pasta nějaké kalorie. Tatka mi taky rikal, ze jsem tlusta a nemam zrat. A ty jeste vystavis jeji fotky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
2.4.17 20:46

Chudák holka, fotky smaž! Při těle není, je úplně normální, jestli dbáte na zdravou výživu a sportujete (i jako rodina), tak jste na dobré cestě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
2.4.17 20:48

Je to v pohodě (ať už jsi máma, nebo holka). Pokud navíc sportuje/š (tzn. dá se čekat, že podstatná část těch centimetrů jsou svaly), tak je to absolutně v pořádku. Navíc se ta postava může ještě hodně změnit - vytáhne se a je to.

A i kdyby ne: Nemusí každá ženská mít míry 90 - 60 - 90.

Pokud to psala matka, není rozhodně na místě o něčem takovém vůbec přemýšlet: je to holka akorát, a předhodit jí slovní spojení „při těle“, to jen zproblematizuje přijetí vlastního těla, které je přitom v přádku.

Nadváha vypadá takto.

PS: Prosím @admin o smazání (nebo aspoň rozmazání) fotek v úvodním příspěvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
2.4.17 21:06

Je normalni, dbala bych na dobrou stravu a pohyb a ona z toho vyroste, neomezovala bych ji, aby neměla odmala komplexy. Až bude chtít, zhubne sama. Já se taky v pubertě zakulatila, ačkoli jsem vždycky byla hubená, ale narostou prsa a zadek a holka pak vypadá jinak, než když ji je deset. Znám ale pár holek, který byly od malička vyloženě obézní a jsou doteď. Proto bych ji vedla ke sportu a zdravý stravě, nikoli proto, že by byla tlustá, ale proto, aby si zvykla, že se nemá cpat nezdravyma vecma a aby nebyla následně tlustá a nemusela se nijak omezovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
2.4.17 21:12

@Rabuna určitě smaž fotky. Určitě by bylo dobré jí podporovat a dodávat sebevědomí. Je to hezká slečna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
2.4.17 21:13

Dle první fotky je to krásná slečna. Na komentáře kamarádek ať se vyprdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
2.4.17 21:29

Moji dceri je 12,5roku meri 167cm/55kg a kdyz stoji vedle vetsiny svych spoluzacek tak je nejsilnesi, dneska jsou holky jen kosti v elastakach co na nich visi
Najdete si Bmi deti kde date i vek a vyjde vam jestli je nadvaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2751
2.4.17 21:30

Moji dceri je 12,5roku meri 167cm/55kg a kdyz stoji vedle vetsiny svych spoluzacek tak je nejsilnesi, dneska jsou holky jen kosti v elastakach co na nich visi
Najdete si Bmi deti kde date i vek a vyjde vam jestli je nadvaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.17 22:04

Chudák holčina, pokud se jí nějaké puberťačky smály, tak ty ji máš jako matka podpořit a dodat sebedůvěru a ne dávat její fotografie na net a ještě k tomu s viditelným obličejem 8o 8o Tvoje dcera je úplně normální holčina. Místo toho aby jsi byla ráda, že je zdravá, tak tu řešíš že se ´zakulacuje´. To se prostě holkám v tomhle věku stává. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
2.4.17 22:18

Dozvědět se, ze se moje dcera směje spoluzacce, ze je tlustá, tak ji srovnam do late. Všichni nemůžou bejt hubeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15320
2.4.17 22:22

@Rabuna Nepíšeš věk, ani váhu, což je důležité… Holka vypadá normálně, pokud má pohyb, nepřejídá se, není co řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
2.4.17 22:55

žádné starosti

Milá slečno- milující matka by nikdy nedala obrázky své krásné dcery na internet s tak hloupou otázkou, a taky by nevybrala druhou fotku;), prosím, věř, že tvoje postava je v pořádku, úměrná tvému věku a počínajícímu ženství. Také jsem měla jako první ze třídy prsa, zadek, boky. Dnes mám normální hezkou postavu, 175 cm, 70 kg a žádní chlapi si nikdy nestěžovali;) PS: máš hezké vlasy a ten psí kamarád vypadá jako sympaťák;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí