Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, potřebovala bych poradit s výběrem příboru pro malýho, jde mi samozřejmě hlavně o vidličku a lžíci. Zatím krmíme plastovými lžičkami a už moc nestačí, občas malej zkouší sám, ale lžičku používá spíš jako vidličku, takže se moc nenají ![]()
Koukala jsem na dětské příbory do Ikey, ale ráda bych slyšela nějaké zkušnosti. A taky aby nestály víc jak příbory pro dospělýho ![]()
Děkuji ![]()
My jsme používali lžíci z dětské sady příborů Ikea. Vidličku a nůž jsme zkoušeli, ale nic moc s ní neuměl syn zacházet. Nůž teda vůbec (byl na něj ještě malý) a na vidličkou bych se asi nenajedla ani já. Lžíce byla dobrá na kašovitou stravu nebo na hustou polívku, doteď jí používáme na jogurty.
Teď už má ale Luky dva a půl roku a zaúkolovala jsem babičku ať mu dá pod stromeček normální dětskou sadu kovových příborů. Lžíce je víc hluboká, takže nabere víc polívky a s příborem už si taky umí docela poradit.
Malej právě hlavně napichuje, takže myslim, že s tou vidličkou by si poradil
a ta lžíce mě právě taky zajímá, aby do ní šlo vůbec něco nabrat, některý ty dětský lžíce jsou děsně mělký a ty malý plastový už nám fakt nestačej, takže jsem chtěla normální nerez.
jo tak ta z ikey je na polívku nanic, to pořiďte radši normální nerez příbor, s tím jsme spokojení
přidávám se k Tescomě nebo pak máme druhý příbor koupený v hypernově nerez příbor s obrázky zvířátek a ten je naprosto super. malý ho má rád a zvládá s ním krásně papat polévku ale i perfektně zvládá vidličku
můžu jen doporučit - cena byla kolem 100,–Kč
Máme tento a spokojenost - nejradši bych jím jedla i já ![]()
Vidlička není nebezpečně ostrá, ale zase ne úplně tupá, takže napichovat jde dobře, lžíce je hlubší než plastové a nůž zatím nepoužívá, tož nevím ![]()
Mají ho normálně v lékárnách.
My máme plastové z ikea a spokojenost.Lžička je dost velká aby se na ni dalo nabrat a vidlička dost špičatá aby šlo napíchnout a zároveň se dítě nepřizabilo.Malá nechce kovový příbor, tak zatím dětský nekupuju.
Ahoj,
máme vyzkoušené ty z ikei a nejsou špatné, ale spíš pro děti, co už dobře drží příbor. Fajn jsou ty canpol, s těmi jedí děti teď a není problém.
Ty z teskomy, myslím bambino sada, se musejí kupovat v celku ještě s talířky a miskami atd., takže ty jsem odmítla brát, ale vypadají taky dobře.
mě se líbí toto, máte někdo vyzkoušeno? ti naše drobci mám pocit furt bojují s tou rovnou lžicí,tak zvažuji jako bonus tu zahnutou a až to budou umět pořádně, tak příbor ![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Boriska píše:
mě se líbí toto, máte někdo vyzkoušeno? ti naše drobci mám pocit furt bojují s tou rovnou lžicí,tak zvažuji jako bonus tu zahnutou a až to budou umět pořádně, tak příbor
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Zajímavá. Zkušenosti nemám, my máme spíš problém, že když malej nabere polívku, tak lžíci zakloní, tak se mu trochu vylije - neudrží ji v rovině. Ale nají se, ještě mu trochu pomáhám…
Ikea ma nejmit 3 druhy detskych priboru, mate nekdo takove to megabaleni byrevnych plastovych v pytli za 49? Asi si je prozatjit.im koupime, zadny kloudny nerezovy v dostupnych cenach totiz nemuzem najit. Nedoporucuji detsky pribor Tescoma, vidlicka je naprd - prilis tupe hroty.
Pudloslava píše:
Ikea ma nejmit 3 druhy detskych priboru, mate nekdo takove to megabaleni byrevnych plastovych v pytli za 49? Asi si je prozatjit.im koupime, zadny kloudny nerezovy v dostupnych cenach totiz nemuzem najit. Nedoporucuji detsky pribor Tescoma, vidlicka je naprd - prilis tupe hroty.
My je máme a já jsem s nima moc spokojená,hlavně jich je hodně za super cenu, dají se mýt v myčce a dobře s nimi malá jí(16.měsíců) Lžičky jsou pěkně hluboké a madla hezky širší, takže padnou do ruky.Za ty peníze fakt super.
zichisek píše:Pudloslava píše:
Ikea ma nejmit 3 druhy detskych priboru, mate nekdo takove to megabaleni byrevnych plastovych v pytli za 49? Asi si je prozatjit.im koupime, zadny kloudny nerezovy v dostupnych cenach totiz nemuzem najit. Nedoporucuji detsky pribor Tescoma, vidlicka je naprd - prilis tupe hroty.dik, dobra zprava
My je máme a já jsem s nima moc spokojená,hlavně jich je hodně za super cenu, dají se mýt v myčce a dobře s nimi malá jí(16.měsíců) Lžičky jsou pěkně hluboké a madla hezky širší, takže padnou do ruky.Za ty peníze fakt super.
@Temaho píše:
Ahoj, potřebovala bych poradit s výběrem příboru pro malýho, jde mi samozřejmě hlavně o vidličku a lžíci. Zatím krmíme plastovými lžičkami a už moc nestačí, občas malej zkouší sám, ale lžičku používá spíš jako vidličku, takže se moc nenají
Koukala jsem na dětské příbory do Ikey, ale ráda bych slyšela nějaké zkušnosti. A taky aby nestály víc jak příbory pro dospělýho
Děkuji
Já jsem koupila moji dceři tady tuhle lžíci. A zvykla si na ni velmi
rychle. Navíc ty křidélka jí naučili strkat si tu lžičku správně do pusy.
Kuchyňské doplňky