Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Maminky, potrebuju radu.Jedeme v breznu na lyze. Potrebuju si koupit naky ohrivac,kde bych mohla male na hotelu ohrivat sklenicky s masozeleninou apod. Poradite,který je dobrý? Diky ![]()
angel a netrva to nejak moc dlouho? Ja tu ted prave cetla na miminu,ze to trva dlouho a jeste to neni teply. Tak to bych nerada ![]()
Ahoj,
a nebude jednodušší si ohřát v konvici horkou vodu a ohřívat v horké lázni?
Já mám taky Avent a naprostá spokojenost, je to na láhve i na příkrmy ![]()
Nejlepsi ohrivac na lahve je rychlovarna konvice s moznosti regulace teploty a s moznosti udrzovani teploty.
Simi123 píše:
angel a netrva to nejak moc dlouho? Ja tu ted prave cetla na miminu,ze to trva dlouho a jeste to neni teply. Tak to bych nerada
ty nevim ti jak kdysi, my mame novy ted od září…tři stupně teploty a na trojku je ohřáté všecko rychle a i docela hodně teplé… malý jak se probudí tak dám hřát láhev 150 na skoro 2. stupeň a než se přebalíme tak můžem rovnou krmit.
Holky a na trhu jsou dva typy ohrivacu avent digitalni a elektricky. Ktery mam koupit?
Angel ty mas jaky typ?
Tedys píše:
Já mám tento a jsem spokojená
Dekuju, uz objednavam ![]()
Simi123 píše:
Holky a na trhu jsou dva typy ohrivacu avent digitalni a elektricky. Ktery mam koupit?
Angel ty mas jaky typ?
ano taky mám tenhle ![]()
http://www.aventbaby.cz/…y-elektricky
obnovuji diskuzi
Chtěla jsem se zeptat zda se dá ohřívat mražený příkrm v ohřívačce či ohřívačce avent parní. Díky ![]()
Holky,
potrebovala by som ohrivac na lahvicky, ktory bude mat i adpater do auta. Nemate niektora skusenost? Budem ohrievat rozmrazene MM.
Dakujem.