Příbor pro batole

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.8.13 09:22

Dětský příbor od 1 roku

Ahoj holky, nemáte nějaký tip na dětský příbor 3-dílný? Naší malé bude za chvíli rok. Koukala jsem na Tescomu ale u toho píšou že vhodné až od 3 let tak nevím jaký je v tom rozdíl :nevim:.Našla jsem i příbory od 1 roku ale ty stojí skoro 700Kč a to se mi dávat nechce. Neznáte nějaké stránky kde mají nerez a ne tak drahý, nejlépe s barevným obrázkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.8.13 09:26

To 3leté omezení je jen kvůli atestům na materiál, že je vhodný buď až od 3let nebo i do 3let, proto jsou od toho 1r tak drahé, někdo ten atest musí zaplatit :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.13 09:32

Tak to je super :(.Myslíte že ty od 1 roku vydrží pár let, jestli nejsou třeba menší než ty od 3 let? Nějak se v tom nevyznám a nechci dávat takový peníze když to moc dlouho nevydrží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
10.8.13 09:46

Dcera má 23 měs. my ji vše nakrájíme a ona si pak sama napichává na dezertní vidličku, že ta není tak veliká, napřed to vypadlo, že vidlička je pro ni nebezpečná zbraň, protože se s ní učila jíst od nějakých 15 měs. ale už se naučila a jí s ní hezky, lžičku máme z Ikey a příborový nůž zatím nedávám, na jogurt nebo zmrzlinu nebo něco takového tekutého používá normální čajovou lžičku.
A pak má takovou barevnou sadu plastových příborů z Ikey s tím se jí taky dobře.
Ale vyloženě dětský set příborů doma nemáme, jsme našli jiné řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
10.8.13 10:03

My máme pro děti příbory od Toneru a jsme spokojení. Nějak jsem nezkoumala, od kolika let jsou, je to prostě nerez, český výrobce, tak v poho. Používáme ho asi tak od toho jednoho roku věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.13 10:09

Ty od Toneru vypadají celkem dobře, cena je přijatelná a vypadají kvalitně. Jen škoda že ten obrázek nemají barevný ale to si myslím že bude holce asi jedno. Díky za tip :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
10.8.13 11:03

Máme plastový mam a roční holčička už ho používá sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
10.8.13 11:48

My mame pro starsiho od Tescomy pribor FUNNY MUMMY: http://eshop.tescoma.cz/…funny-mummy/ Koukam, ze ho maji za 199 Kc a nas starsi ho miluje, i u kamaradky, ktera ma vic druhu priboru a barevnejsi, si vybere vzdy tento. On miluje ty oblicejicky. Nas rocni uz se s tou vidlickou tez cpe testovinami. Neni tak ostra, ale napichuje pekne a sousta se na ni pekne drzi. ;)

Ja zaroven kupovala tenkrat od Tescomy jeste i tyto: http://eshop.tescoma.cz/…olovani/baby Bala jsem se totiz, ze ty FUNNY MUMMY maji tu lzici moc sirokou a jestli nam to s ni vubec pujde, ale kupodivu to jde vazne dobre a tyto 2. pribory se nechytly.

Ted tam koukam jeste na tyto, ty by se mohly libit: http://eshop.tescoma.cz/…auticka-4-ks Maji i jine obrazky.

U techto pisi od 18 mesicu, pro zacatek budou mozna tvarove a velikostne lepsi, ale ja bych za ne asi nevyhazovala, nevim… http://eshop.tescoma.cz/…bambini-3-ks

Aha, koukam, ze ty „nase“ - prvni dvoje uvadi pro deti od 4 let, ty treti pro deti od 3 let. :nevim: Musim jedte vyzkouset tu nasi lzici, jak se vejde do pusy rocnimu. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
10.8.13 13:12

@ježourek x.x.x Pokud se rozhodneš pro ten Toner, tak serie Pipi má menší lžíci, než Baby, takže pro menší dítě asi lepší. My máme doma obě lžíce a tou Baby děti moc jíst nechtějí, víc se jim líbí ten zakulacený okraj s kuřátkama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.8.13 18:15

@Levandule121
Na ty od Tescomy s těma barevnýma obrázkama jsem taky koukala a líbí se mi, pro ty bych byla jen u nich píšou od 3 let, to mě zarazilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
1.1.14 10:23

A od kdy davate pribor my budeme mit 18m a zatim jen lzicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
1.1.14 10:29

Starší zkouší příborem tak cca od 3,5-4, už nevím, kdy jsme začali. Do té doby buď lžička nebo samostatně vidlička. Mladší dvouleté příbor ještě nedávám. I ve školce jsem se ptala, jestli máme přes prázdniny potrénovat (chodí převážně s tříletýma) a bylo mi řečeno, že jsou rádi, když se ty děti nají lžící :mrgreen: Takže bych to nehrotila, kolem toho čtvrtého roku je na příbor čas. Aby to dítě umělo, než půjde do školy, myslím si já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
2.1.14 08:31

Diky za radu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
30.10.23 06:47
@RyBANA píše:
Máme tento a spokojenost - nejradši bych jím jedla i já :mrgreen:

Vidlička není nebezpečně ostrá, ale zase ne úplně tupá, takže napichovat jde dobře, lžíce je hlubší než plastové a nůž zatím nepoužívá, tož nevím 8)

Mají ho normálně v lékárnách.

Který to prosím je? Na webovkách už se nedá dohledat. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

První dýně

• (4.2) + 69 recenzí

Kapsička mango/hruška

• (4.8) + 40 recenzí