Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Já ne. Ani jsem pak nezhubla to, co jsem přibrala během období depresí za pár týdnů (přesněji 11kg). Momentálně jsme bez, po druhém porodu a snažím se to dát pryč…:)
Brala jsem cipralex a trittico
ahoj tak to co psala Gábinka je upne presne i u me, takze za sebe: Já ne. Ani jsem pak nezhubla to, co jsem přibrala během období depresí za pár týdnů (přesněji 5kg). Momentálně jsme bez, po druhém porodu a snažím se to dát pryč
Brala jsem jenom cipralex
ahoj, ja pri depresi hodne zhubla, tim ze neslo jist a spat.....takze po AD jsem pak nejak extra nepribrala.....az po vysazeni, ale to bylo cilene, abych nevypadala jak z koncentraku…
ja brala Zoloft a Trittico
Užívám AD Derin a Coaxil, přibíráte po nich? ![]()
To je těžké říct. Každý to má jinak. Já brala AD Fevarin, přibrala jsem hodně, byla jsem z toho nešťastná, teď beru už několik let Escitalopram Teva a nepřibrala jsem vůbec.
PO citalonu 20mg denně jsem nepřibrala, respektive nevážím se, ale vizuálně jsem nic nezaznamenala.
Já po AD přibrala asi dvacet kilo…Akorát si přesně nepamatuju název. Doktor mi dal tenkrát na výběr, jestli mi víc záleží na vzhledu nebo na tom, aby mi bylo líp
. Po čase jsem dostala jiná AD (Cipralex) a ten už byl v pohodě. Po něm jsem nepřibrala vůbec…ale těch 20 kg už mi teda zůstalo
.
Kamarádka skoro třicet kilo, navíc je docela malá (162 cm) takže to na ní bylo fakt hodně vidět… Ale je pravda, že tehdy brala patery různé prášky denně. Za poslední rok to snížila na dvoje a zhubla asi osm, deset kilo, ale vyloženě dřinou a dietou… Ale zase je v pohodě a kilama navíc se nijak zvlášť netrápila ![]()
Každý to má individuální, ale spíše podle mě jde o to, že tím, že ti antidepresiva začnou zabírat a ty začneš mít i větší chuť na jídlo, tím pádem přibíráš, pokud se vyloženě nebudeš přejídat, tak nějakých pár zdravých kilo přibereš, ale hlídat se
Já osobně nemám pocit, že bych přibrala, brala jsem Esoprex na úzkosti ![]()
Přibrali jste někdo prosím po antidepresivech? Napíšete mi prosím svoje zkušenosti?