Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zdravim adminy…dneska se snazim pridat si do oblibenych diskuzi jednu diskuzi a misto ni se mi tam pridalo „holky co myslite ano ci ne“ a ta nejde ani smazat!! a ta co chcu ta mi pridat nejde!
mikitaa píše:
zdravim adminy…dneska se snazim pridat si do oblibenych diskuzi jednu diskuzi a misto ni se mi tam pridalo „holky co myslite ano ci ne“ a ta nejde ani smazat!! a ta co chcu ta mi pridat nejde!
zkusila jsem to (pridat tuhle diskuzi do oblibenych) a taky mi to dela.
ale smazat mi to slo.
Anielkha píše:mikitaa píše:
zdravim adminy…dneska se snazim pridat si do oblibenych diskuzi jednu diskuzi a misto ni se mi tam pridalo „holky co myslite ano ci ne“ a ta nejde ani smazat!! a ta co chcu ta mi pridat nejde!zkusila jsem to (pridat tuhle diskuzi do oblibenych) a taky mi to dela.
ale smazat mi to slo.
Ahoj,prosim tě a jak vymažeš z oblíbených,mě to nejde ![]()
dagmariana píše:Anielkha píše:Ahoj,prosim tě a jak vymažeš z oblíbených,mě to nejdemikitaa píše:
zdravim adminy…dneska se snazim pridat si do oblibenych diskuzi jednu diskuzi a misto ni se mi tam pridalo „holky co myslite ano ci ne“ a ta nejde ani smazat!! a ta co chcu ta mi pridat nejde!zkusila jsem to (pridat tuhle diskuzi do oblibenych) a taky mi to dela.
ale smazat mi to slo.
kdyz si v tech oblibenych tak na radku kde je diskuze je na konci odstranit.
no a kdyz uz sme u toho tak mi nejde dat do oblibenych ani tahle ![]()
mikitaa píše:
no a kdyz uz sme u toho tak mi nejde dat do oblibenych ani tahle
Já si tuhle nepřidala a mám ji tam a kolonku odstranit nikde nemám nebo jsem slepá ![]()
Problém s přidáváním témat do oblíbených diskusí by měl být odstraněn, vyzkoušejte.
Pokud rozkliknete „Moje oblíbené diskuse“ - vpravo je červené kolečko s možností „Odstranit“, tím zase diskusi z této složky vyjmete.
Tereza
admin píše:
Problém s přidáváním témat do oblíbených diskusí by měl být odstraněn, vyzkoušejte.Pokud rozkliknete „Moje oblíbené diskuse“ - vpravo je červené kolečko s možností „Odstranit“, tím zase diskusi z této složky vyjmete.
Tereza
Jsem tu docela dlouho,ale tuhle ikonu nevidim,prostě jsem asi neschopák ,ale nevidim jí.