Priessnitz lázně 2023

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35
17.10.22 12:08

Priessnitz lázně 2023

Dobrý den, je tu někdo kdo by se k nám přidal do lázní 2023 duben/květen? Už pojedeme po 4 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7
29.12.22 11:53

Dobrý den, nám letos paní doktorka doporučila lázně vybrali jsme si tyto. Ještě ale nemáme nic schvale a rezervované říkala jsem si že duben / květen by byl fajn… Můžete mi prosím napsat jak to chodí rezervujte si termín do předu už jsem na stránkách všechno načetla.
Zajímalo by mě třeba když si to zarezervuje dopředu a zaplatím potom mám schválení od doktora a pojišťovny tak ten rezervovaný termín jedu 🙂 jelikož jsem doprovod jsou tam nějaké doplatky za jídlo ubytování?
Co když nás bude chtít na víkend navštívit tatínek musí si asi zajistit nějaké ubytování jinde že?
S Pracovni neschopnosti není problém?
Děkuji za informaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
29.12.22 12:17

@Bajaik Na lázně čerpáte neschopenku. Vyplňuje ji a ukončuje lékař v lázních. Tady je odkaz na diskuzi,, kde si maminky vyměňují zkušenosti s pobytem v lázních.
 https://www.emimino.cz/…vila-221621/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.1.23 12:30

Ahoj není tady někdo kdo nastupuje 30.1.2023? Wolker …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.1.23 12:36

@lucie565
Ahojky já bych měla s dcerou nastoupit 30.1🙂pokud to zdraví dovolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.23 14:53

@n.i.k369 4.4. Také jedeme :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
21.1.23 19:49

Super mi jedeme od 15.4 -11.5 na jubilejní vilu :)

Příspěvek upraven 22.01.23 v 22:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
22.1.23 08:52

Ahoj holky my od 12.4. do 10.5 tak na jubilejku 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
22.1.23 08:57

Super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
30.12.23 15:18

Někdo do lázní v červnu 2024?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.2.24 13:37

Priessnitz Lázně 2024

Zdravím všechny, máme schválené Priessnitz Lázně, ale ještě nám nepřišel přesný datum nástupu. Mohu se zeptat zdali tu je někdo už má zkušenosti s pobytem, jak to v Lázních funguje? Jedu se synem a dcerou… Hodně mě zaujali ty veselé lázně a animace kterou mají pro děti připravené, popřípadě jaké jsou procedury, jídelny… Minulý rok jsme byli na pobytu v Říčanech a jídelny hrůza za mě, nido neměl svůj samostatný stůl, stoly spojené jak někde v bufetu… Tak bych ocenila zkušenosti zdali se nám zas na něco psychicky připravit :D :lol:
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2358
5.2.24 16:46
@Nency292 píše:
Zdravím všechny, máme schválené Priessnitz Lázně, ale ještě nám nepřišel přesný datum nástupu. Mohu se zeptat zdali tu je někdo už má zkušenosti s pobytem, jak to v Lázních funguje? Jedu se synem a dcerou… Hodně mě zaujali ty veselé lázně a animace kterou mají pro děti připravené, popřípadě jaké jsou procedury, jídelny… Minulý rok jsme byli na pobytu v Říčanech a jídelny hrůza za mě, nido neměl svůj samostatný stůl, stoly spojené jak někde v bufetu… Tak bych ocenila zkušenosti zdali se nám zas na něco psychicky připravit :D :lol:
Děkuji

A víš kde budete ubytování? Dětských budov je v Jeseníku laznich vícero.
Jsou lepší a horší.
Klienti si dávají rezervace za 2100kc aby dostali lepší pokoje v hezčí budově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.2.24 16:57

@jejjej, Rezervaci jsme si chtěli zaplatit ale bohužel paní která vyřizuje nám řekla že to není možné že mají až do Září plno. My máme schválené lázně s tím že musíme do nejpozději 6mesicu nastoupit, paní řekla ze buď nám to bude přidělené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.24 19:46

Ahoj. Je tu někdo kdo jede s dítkem do lázní teď od září do října??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí