Vysoka horecka a ryma po MMR ockovani?

1380
17.10.22 08:17

Vysoka horecka a ryma po MMR ockovani?

Ahoj, dcera je 12 dni po mmr ockovani a dnes v noci dostala fakt silenou rymu, celou noc jsme nespali. No a do toho horecku, mela 39,5 a ani po paralenu to nechtelo jit dolu, tak jsem ji dala vlaznou sprchu a diky bohu je teplota trochu nizsi..

Spis me zajima jestli to mam fakt prisuzovat ockovani? Takhle vysoke teploty a ryma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
573
17.10.22 08:23

No těžko říct je podzim. Hodně dětí marodí. Třeba se někde nakazila už před očkováním. Spíš to zní jako příznaky nějaký virózy než alergická reakce, ale tak uvidíš jak to bude pokračovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
17.10.22 08:33

Mozna viroza, mozna NU..myslim, ze pokud je to NU, bude to max za 3 dny dobre..pokud je to viroza, muze trvat dyl…na horecku paralen stridat s nurofenem, dceri u paralenu taky neklesla horecka, pak jsem zjistila, ze ji davam malo, lepsi jsou sirupy, lip se davkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
17.10.22 09:16

My ted meli to same po mmr, horecka, ryma, pak uz jen zvysena teplota, do 4 dnu byl klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
3.11.22 13:53

Jak to dopadlo? Taky jsme byli začátkem října na MMR, 7 dní nato teploty, po dvou dnech přešly v horečku. Přisuzovala jsem to NÚ, takže jsem jen trpělivě srážela, a nakonec se ukázalo, že má angínu jak hrom a rychle antibiotika. Nevím, kde k tomu přišel, že zrovna se to sešlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
3.11.22 13:55
@klenott píše:
Ahoj, dcera je 12 dni po mmr ockovani a dnes v noci dostala fakt silenou rymu, celou noc jsme nespali. No a do toho horecku, mela 39,5 a ani po paralenu to nechtelo jit dolu, tak jsem ji dala vlaznou sprchu a diky bohu je teplota trochu nizsi..Spis me zajima jestli to mam fakt prisuzovat ockovani? Takhle vysoke teploty a ryma?

Je sezona na rymy, virozy a nachlazeni, proc to prisuzujes ockovani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9762
3.11.22 18:16
@warita píše:
Je sezona na rymy, virozy a nachlazeni, proc to prisuzujes ockovani?

Aby byla senzace. Pokud by dítě bylo v nějakém sterilním vědeckém prostředí NASA, tak bych to na očkování svedl. Ale teď? Všude řádí virózy jako černá ruka. Nehledě na to, že rýma jako následek očkování jaksi nejde dohromady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
3.11.22 18:19
@Doctus píše:
Aby byla senzace. Pokud by dítě bylo v nějakém sterilním vědeckém prostředí NASA, tak bych to na očkování svedl. Ale teď? Všude řádí virózy jako černá ruka. Nehledě na to, že rýma jako následek očkování jaksi nejde dohromady.

to jsem tim presne chtela rict ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
4.11.22 06:53

@Majuskaaa do par dnu byla ok, lekar nam potvrdil, ze je to po ockovani. Pry ten dvanacty den je pro to typicky. Nikde v kolektivu tou dobou nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
4.11.22 06:54

@warita lekar nam potvrdil, ze to bylo ockovanim s nejvetsi pravdepodobnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí