Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, jak postupovat. Mám tady už delší dobu profil, diskutuji, bavím se. Ale občas se chci podívat třeba na nějakou uživatelku a napíše mi to, že se mám přihlásit, registrovat, že je profil uzamčen pro nepřihlášené. Je tady ještě nějaká vyšší liga přihlášení nebo mi to blbne? Né, že bych tak chorobně potřebovala o všech všechno vědět
ale ráda mám ve věcech púořádek
a občas se chci podívat s kým mluvím. děkuji za reakci.
To by tambylo napsané, že se ukaže jen přátelum, ale je tam jen registrovaným uživatelům.
Mě se tohle stalo jednou, když jsem se chtěla podívat na jednu konkrétní uživatelku. Taky mi to napsalo že nejsem registrovaná a přitom jsem byla normálně přihlášená. Řekla bych že je to nějaká chyba. Zkus napsat soukromou zprávu přímo na admina.
Zdravím,
opravili jsme - při zhlédnutí uzamčeného profilu už zůstanete přihlášené.
Monika
Zdravím…na mojem počítači se registrovala moje kamarádka která měla zájem tady diskutovat, ale bohužel jí ted nejde net a mě se tu načítá její nick. Mohli byste její profil smazat a ona až příští rok bude mít net tak se zaregistruje sama ze svého…děkuji její email je …
Ahojky, snazime se o miminko a 2 týdny zpět jsem měla ovulaci a snažili jsme se každý den..
Myslela sem že nic ale 3 dny meškam MS tak jsem si zkusila udelat test a vyšel hned takhle.
Poradíte prosím jestli se můžu radovat v patek letím k doktorovi
Dekuju ![]()
Dobrý deň,
@Kristýna.bergg skúste sa opýtať v diskuciách, ktoré sa týkajú tehotenských testov, alebo si kľudne založte novú.
Obávam sa, že v tejto diskusii si to skoro nikto nevšimne..
S pozdravom,
Kristína ![]()
Zdravím, rozhodla jsem se založit diskuzi, protože už fakt nevím.
Je to měsíc, co jsem zjistila že jsem těhotná. S přítelem jsme miminko chtěli. jenže jak mele sem za ním přišla s novinkou, že jsem těhotná, tak mi řekl dlouho nám to nešlo. podvedl jsem tě.
Jsem z toho špatná prostě se mi povedlo otěhotnět, a on mě podvedl.
Děkuji za Vaše reakce na situaci
Omlouvám se, nejde mi založit nová diskuze.