Přihlášení a registrace

7376
15.10.12 15:12

přihlášení a registrace

Zdravím, chtěla jsem se zeptat, jak postupovat. Mám tady už delší dobu profil, diskutuji, bavím se. Ale občas se chci podívat třeba na nějakou uživatelku a napíše mi to, že se mám přihlásit, registrovat, že je profil uzamčen pro nepřihlášené. Je tady ještě nějaká vyšší liga přihlášení nebo mi to blbne? Né, že bych tak chorobně potřebovala o všech všechno vědět :DD ale ráda mám ve věcech púořádek :) a občas se chci podívat s kým mluvím. děkuji za reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5230
15.10.12 15:18

To je tím, že to má zamčené, profil se ukáže jen přátelům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
15.10.12 15:30

To by tambylo napsané, že se ukaže jen přátelum, ale je tam jen registrovaným uživatelům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
15.10.12 16:10

Mě se tohle stalo jednou, když jsem se chtěla podívat na jednu konkrétní uživatelku. Taky mi to napsalo že nejsem registrovaná a přitom jsem byla normálně přihlášená. Řekla bych že je to nějaká chyba. Zkus napsat soukromou zprávu přímo na admina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21079
15.10.12 22:41

Zdravím,
opravili jsme - při zhlédnutí uzamčeného profilu už zůstanete přihlášené.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
16.10.12 09:26

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
20.12.12 20:32

prosím administrátora o smazání kamarádčino profilu

Zdravím…na mojem počítači se registrovala moje kamarádka která měla zájem tady diskutovat, ale bohužel jí ted nejde net a mě se tu načítá její nick. Mohli byste její profil smazat a ona až příští rok bude mít net tak se zaregistruje sama ze svého…děkuji její email je …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21079
21.12.12 11:32

@jesenka33

Zdravím,
OK, nick mažu.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.22 01:20

Potřebuji radu

Ahojky, snazime se o miminko a 2 týdny zpět jsem měla ovulaci a snažili jsme se každý den..
Myslela sem že nic ale 3 dny meškam MS tak jsem si zkusila udelat test a vyšel hned takhle.
Poradíte prosím jestli se můžu radovat v patek letím k doktorovi :think: :srdce: Dekuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21079
7.2.22 10:18

Dobrý deň,

@Kristýna.bergg skúste sa opýtať v diskuciách, ktoré sa týkajú tehotenských testov, alebo si kľudne založte novú. :kytka: Obávam sa, že v tejto diskusii si to skoro nikto nevšimne..

S pozdravom,
Kristína :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.4.23 12:03

Přítel mě podvedl

Zdravím, rozhodla jsem se založit diskuzi, protože už fakt nevím.

Je to měsíc, co jsem zjistila že jsem těhotná. S přítelem jsme miminko chtěli. jenže jak mele sem za ním přišla s novinkou, že jsem těhotná, tak mi řekl dlouho nám to nešlo. podvedl jsem tě.

Jsem z toho špatná prostě se mi povedlo otěhotnět, a on mě podvedl.
Děkuji za Vaše reakce na situaci
Omlouvám se, nejde mi založit nová diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová