Přihlášení psa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Billi
15.2.12 16:47
PetaP píše:
Tak já mám teda psa nahlášeného tam, kde mám TP.. a bobky (trošku větší, je to retrívr) sbírám, sama nesnáším, když do něčeho šlápnu.. :cert:
Mám ale jinou otázku, nevíte, kdy chodí ta složenka na zaplacení psa? Myslím, že splatnost je do konce března, ale že chodila vždycky už v lednu nebo únoru, zatím nic nepřišlo.. Nebo je možné, že to má každé město jinak? Díky :)

Řekla bych, že to bude různé. My musíme platit osobně na úřadě.

• Citovat
  • Upravit
1348
15.2.12 16:48

Já myslím, že to má každý jinak. My na vsi to musíme zaplatit do konce ledna společně s odpadem. A v Benešově je splatnost do konce dubna a složenka už přišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
15.2.12 16:49

aha, tak to bude různé, tak nic :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
30.5.12 19:32

Holky, nevíte kolik se platí za jorkšíra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
30.5.12 19:34

Penelopko, stejně jako za většího psa, na rase nezáleží, záleží na městě či vsi, to je různé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.12 23:17

My teď máme štěně, a asi ho nahlásíme na mamku co je v důchodu, stejně bydlíme v jednom domě a občas ho vezme ven..;) tak nebudem zbytečně vyhazovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
3.7.12 12:03

Ach jo :( Já vždycky když čtu takovéhe diskuse, tak si připadám jako totální debil, že poctivě platím tam, kde bydlím, o kolik si město řekne, všechny exkrementy, i ty nejmenší, poctivě sbírám (do vlastních sáčků, protože koše tu nemáme a sáčky, co dává město při uhrazení poplatku, vydrží tak na měsíc), vodím psa ve městě poctivě na vodítku a učím ho, že nemá očůrávat jiným lidem záhonky a rohy baráků. Jenomže si připadám, že to dělám naprosto zbytečně a akorát ze sebe dělám blbce, když pak většina ostatních pejskařů zaujme takový postoj jako vy tady v diskusi. Pak se člověk nemůže divit, že nepejskaři na nás nadávají a hážou nás šmahem do jednoho pytle. Lidi, zamyslete se nad sebou. Jednou jste si pořídili psa, tak máte taky nějakou zodpovědnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
3.7.12 20:02
@Kassy píše:
Ach jo :( Já vždycky když čtu takovéhe diskuse, tak si připadám jako totální debil, že poctivě platím tam, kde bydlím, o kolik si město řekne, všechny exkrementy, i ty nejmenší, poctivě sbírám (do vlastních sáčků, protože koše tu nemáme a sáčky, co dává město při uhrazení poplatku, vydrží tak na měsíc), vodím psa ve městě poctivě na vodítku a učím ho, že nemá očůrávat jiným lidem záhonky a rohy baráků. Jenomže si připadám, že to dělám naprosto zbytečně a akorát ze sebe dělám blbce, když pak většina ostatních pejskařů zaujme takový postoj jako vy tady v diskusi. Pak se člověk nemůže divit, že nepejskaři na nás nadávají a hážou nás šmahem do jednoho pytle. Lidi, zamyslete se nad sebou. Jednou jste si pořídili psa, tak máte taky nějakou zodpovědnost.

Ale to je v pořádku, mám to stejně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.12 19:51

No nevím holky, ale četla jsem, že plátcem za psa je ne majitel ale držitel psa. To znamená, že případný postih bude hrozit tomu u koho se zrovna psík bude nacházet a nikoho nebude zajímat, že jste si pejska půjčili (nebo jiná výmluva) od toho kdo ho má napsanýho na sebe? Díky za vysvětlení

• Citovat
  • Upravit
5411
8.11.12 20:01

Já jsem teda měla svýho hafana přihlášenýho na sebe dokud moje mamka nešla do důchodu, protože ten fin. rozdíl je dost znatelnej. Ale hovnouse sbírám teda, protože mám taky dítě co běhá v trávě.. a hlavně kdyby opravdu nikdo nesbíral, tak to tady bude fakt zaplavený.. :)
ale je fakt rozdíl platit 1500,– a 100,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.19 21:41

Dobrý večer, prosím, kontroluje se někde při přihlášení věk pejska? Jde mi o to, že pejska máme už déle, ale až teď ho budeme přihlašovat…dekuji

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.9.19 21:53
@Anonymní píše:
Dobrý večer, prosím, kontroluje se někde při přihlášení věk pejska? Jde mi o to, že pejska máme už déle, ale až teď ho budeme přihlašovat…dekuji

podle mě ne, my nemáme psa přihlašeného dodneška a nikdo nezjištoval proč ne, tak pochybuji že by zjištovali věk

• Citovat
  • Upravit
12095
16.9.19 21:55
@Anonymní píše:

U nás nic nekontrolovali. My jsme přihlašovali hned štěně, ale nikde jsem nic nevyplňovala, jen jsme začali platit obci roční poplatek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59487
16.9.19 22:28
@Anonymní píše:

ne věk tam nikdy neřešili, jsou rádi když tam lidi psy přihlásí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.9.19 23:03
@Markéta80 píše:
ne věk tam nikdy neřešili, jsou rádi když tam lidi psy přihlásí ;)

Na věk se koukají do očkováku, po stěhování jsme přihlašovali 1,5 psa a úřednice se ptala jestli jsme ho měli už přihlášenýho, popravdě jsme řekli že ne, že jsme věděli o stěhování a tak jsme neřešili - bylo nám řečeno, že už to zpětně nikdo dohledávat nebude, musel by nás někdo v tý době udat třeba, ale pak už se to neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný