Přihlášení psa

Anonymní
10.1.12 10:19

Přihlášení psa

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jestli můžu přihlásit psa na důchodce,co žije v domově důchodců? Asi to nepůjde,co? Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mag
12889
10.1.12 10:29

Ten pes asi toho důchodce není, když žije v DD. Tak to je hlavně podvod, žejo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.12 11:09

Pes má být nahlášenej tam, kde žije, tohle vyčůraný hlášení na babičky, tetičky nebo snad do důchoďáku je neuvěřitelný. Kdo je potřebnej po pár stovkách na poplatku, nemá mít psa, protože pak nechci vidět, co takový zvíře chudák žere… :zed:

• Citovat
  • Upravit
378
10.1.12 11:17
Anonymní píše:
Pes má být nahlášenej tam, kde žije, tohle vyčůraný hlášení na babičky, tetičky nebo snad do důchoďáku je neuvěřitelný. Kdo je potřebnej po pár stovkách na poplatku, nemá mít psa, protože pak nechci vidět, co takový zvíře chudák žere… :zed:

Proč se ti zdá? Normálně se to tak dělá, no a co:-) Proč anonym? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.12 11:23

Zakladatelka.
Tady u nás to bohužel nefunguje tak,že je pes hlášenej tam kde je,ale podle pobytu majitele. Máme psa na zahradě mimo město,ale poplatek je tu 1500,– jako bysme ho měli v bytě. Proto to zjištuju,a proto jsem to psala jako anonym-kvůli těmhle narážkám.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.12 11:24

A navíc nám to doporučila i sama paní na úřadě,kde se tohle vyřizuje. Dělá se to tak všude,tak prosím nemoralizujte to tak.

• Citovat
  • Upravit
17565
10.1.12 11:29

Bubu - až nějaké kolemjdoucí batole vezme minibobek do ručičky a šup s ním do pusinky, tak mi věř, že to za řeč stát bude a to velmi

do domova důchodců pes přihlásit nejde, bych řekla, pokud teda nejsou psi v tom DD povoleni, pak by to asi šlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
10.1.12 11:29
Bubu25 píše:
Anonymní píše:
Pes má být nahlášenej tam, kde žije, tohle vyčůraný hlášení na babičky, tetičky nebo snad do důchoďáku je neuvěřitelný. Kdo je potřebnej po pár stovkách na poplatku, nemá mít psa, protože pak nechci vidět, co takový zvíře chudák žere… :zed:
Tak ja osobne nebudu u nas ve meste platit za psa 2000 za rok a priznam se ze ani nesbiram hovinka po nem a to jen z duvodu, ze je ostatni nesbiraji taky takze klasickej alibismus proc ja, ze? :P navic ty minibobky ty nasi cubiny nestoji ani za rec :mrgreen:
Psa mam nahlasenyho takhle pac jako cpat nekomu 2000 za to ze mam nekde nahlasenyho psa kdyz o par km dal za to samy dam 90 kc tak to jako resim jen z principu :mrgreen: a na jeho jidelnicku se to nijak neprojevi poplatky za psa versus jeho kvalitni krmivo :pankac:

Hele a to jde mít psa nahlášenýho jinde, než máš trvalej pobyt? Já mysleal, že právě ne… :think:

Ale s tím sbíráním… On i minibobek na botě smrdí stejně jako maxibobek, mě teda naštve, ať šlápnu do čehokoliv… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
10.1.12 11:39
Bubu25 píše:
Anonymní píše:
Tak ja osobne nebudu u nas ve meste platit za psa 2000 za rok a priznam se ze ani nesbiram hovinka po nem a to jen z duvodu, ze je ostatni nesbiraji taky takze klasickej alibismus proc ja, ze? :P navic ty minibobky ty nasi cubiny nestoji ani za rec :mrgreen:
Psa mam nahlasenyho takhle pac jako cpat nekomu 2000 za to ze mam nekde nahlasenyho psa kdyz o par km dal za to samy dam 90 kc tak to jako resim jen z principu :mrgreen: a na jeho jidelnicku se to nijak neprojevi poplatky za psa versus jeho kvalitni krmivo :pankac:

Klasika, všichni takhle ochcávají poplatky, budu i já, nikdo nesbírá h.vna, já taky nebudu… Pak to tady má nějak vypadat že jo.. Sama psa mám a všechny prasata, co se s potěšením koukají, jak jejich čokl dělá potřebu a bez uzardění pokračují bych pokutovala. A je jedno, jestli je to čivava nebo bernardýn.. Fuj to jsem se naštvala, že sem lezu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12889
10.1.12 11:42

No to je argument, tak protože soused neuklízí po svém psovi tak já taky nebudu… No protože já nejsem prase, tak po svém psovi uklízím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
10.1.12 11:46
Bubu25 píše:
priznam se ze ani nesbiram hovinka po nem a to jen z duvodu, ze je ostatni nesbiraji taky takze klasickej alibismus proc ja, ze?

Hezky :cert: a kdyz bude na sidlisti dvacet takovejch malej psu, po kterejch ikdo sbirat nebude, tak se lidi zachvili zacnou brodit v hovnech. Kdyby takhle uvazovali vsichni, tak kde to jsme :evil: Trochu se zamysli. Nemluve o sireni ruznejch nakaz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
10.1.12 11:46

po psech uklízím, akorát jsem se chtěla zeptat, jak je to teda s tím poplatkem, kdybych je přihlásila u nás ve městě, kde mám TP já, tak za ně dám 2000, když je přihlásím u manžela na vsi kde má TP on, tak dám 600. Psi i manžel samo bydlí se mnou ve městě, ale může to někdo napadnout, když budou přihlášeni na té vsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
10.1.12 12:05
Koblížek21 píše:
po psech uklízím, akorát jsem se chtěla zeptat, jak je to teda s tím poplatkem, kdybych je přihlásila u nás ve městě, kde mám TP já, tak za ně dám 2000, když je přihlásím u manžela na vsi kde má TP on, tak dám 600. Psi i manžel samo bydlí se mnou ve městě, ale může to někdo napadnout, když budou přihlášeni na té vsi?

myslím, že teď už to nikdo nějak moc nekontroluje. Jestliže je pes někde přihlášený a má známku, tak to snad stačí, I psi mohou pobývat na návštěvách, že :mrgreen:
Dřív družstva hlásily na úřad, kolik nájemníků má psa a úřad si to kontroloval a pak problémy mohly být, ale dneska už se asi žádné reporty neposílají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59487
10.1.12 14:53

a nevíte někdo jak se řeší když pes umře? Nevim co vše budou chtít? Nebo si jen psa vyškrtnou z evidence :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
10.1.12 14:57

Tak já nevím, ale cpát městu nehorázný prachy, když ve finále ani není schopno zajistit koše na ho.na? Já po psovi sbírám, kvůli dětem, cizím i těm mým… No, tohle mě štve, a jako pár stovek mi to nepřijde…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný