Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
chtěla bych vás poprosit o radu, jak vyplnit přihlášku do MŠ, když jsme se právě přestěhovali, ale bohužel ještě nemáme přepsané trvalé bydliště. Jestli mám jako trvalý pobyt dítěte a zástupce napsat ještě staré nebo už nové, ale nemám to ještě papírově doloženo. Nebo popřípadě na koho se obrátit. Předem moc děkuji.
Já jsem měla trvalé ( a stále i po víc jak dvou letech mám
) 200km od místa kde jsem bydlela. Normálně jsem u zápisu vysvětlila ředitelce že trvalé máme pořád ve starém městě. Napsala jsem trvalé a ona si tam udělala poznámku s adresou pobytu ![]()
@ohýnek píše:
Já jsem měla trvalé ( a stále i po víc jak dvou letech mám) 200km od místa kde jsem bydlela. Normálně jsem u zápisu vysvětlila ředitelce že trvalé máme pořád ve starém městě. Napsala jsem trvalé a ona si tam udělala poznámku s adresou pobytu
Njn, ale pokud žije v obci s nedostatkem míst ve školce, spadne rázem na konec.
Zakladatelko, je nějaký problém s přehlášením TP?
@Gina108 v obci je celkem asi pět školek a jen v té jediné bylo poslední volné místo
takže jsme měli trošku i štěstí ![]()
U nas chteji bud TP nebo najemni smlouvu a nebo potvrzeni o dlouhodobem pobytu. Nestacila by jim tedy kupni smlouva treba?
Leena: a mate uz zazadane o trvaly pobyt? pokud ste uz zazadali a oni vam ustrihli ruzek u stare obcanky a dali vam k ni zluty listecek s nynejsi adresou, tak ode dne zazadani o trvaly pobyt jste vedeni, ze mate trvaly pobyt v miste, kde o nej zadate. Takze pokud nemate jeste zazadano, jdete, i kdyz budete na novou obcanku cekat skoro tri tydny, od podani zadosti je vam nove bydliste vedeno jako trvale bydliste.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.