Přihláška do MŠ - trvalé bydliště

551
11.2.13 20:47

Přihláška do MŠ - trvalé bydliště

Ahoj,

chtěla bych vás poprosit o radu, jak vyplnit přihlášku do MŠ, když jsme se právě přestěhovali, ale bohužel ještě nemáme přepsané trvalé bydliště. Jestli mám jako trvalý pobyt dítěte a zástupce napsat ještě staré nebo už nové, ale nemám to ještě papírově doloženo. Nebo popřípadě na koho se obrátit. Předem moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ohýnek
11.2.13 20:51

Já jsem měla trvalé ( a stále i po víc jak dvou letech mám :-D ) 200km od místa kde jsem bydlela. Normálně jsem u zápisu vysvětlila ředitelce že trvalé máme pořád ve starém městě. Napsala jsem trvalé a ona si tam udělala poznámku s adresou pobytu :-)

• Citovat
  • Upravit
23847
11.2.13 21:19
@ohýnek píše:
Já jsem měla trvalé ( a stále i po víc jak dvou letech mám :-D ) 200km od místa kde jsem bydlela. Normálně jsem u zápisu vysvětlila ředitelce že trvalé máme pořád ve starém městě. Napsala jsem trvalé a ona si tam udělala poznámku s adresou pobytu :-)

Njn, ale pokud žije v obci s nedostatkem míst ve školce, spadne rázem na konec.
Zakladatelko, je nějaký problém s přehlášením TP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
11.2.13 21:22

@Gina108 v obci je celkem asi pět školek a jen v té jediné bylo poslední volné místo :-) takže jsme měli trošku i štěstí :-)

• Citovat
  • Upravit
5009
11.2.13 21:36

U nas chteji bud TP nebo najemni smlouvu a nebo potvrzeni o dlouhodobem pobytu. Nestacila by jim tedy kupni smlouva treba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
12.3.13 16:07

Leena: a mate uz zazadane o trvaly pobyt? pokud ste uz zazadali a oni vam ustrihli ruzek u stare obcanky a dali vam k ni zluty listecek s nynejsi adresou, tak ode dne zazadani o trvaly pobyt jste vedeni, ze mate trvaly pobyt v miste, kde o nej zadate. Takze pokud nemate jeste zazadano, jdete, i kdyz budete na novou obcanku cekat skoro tri tydny, od podani zadosti je vam nove bydliste vedeno jako trvale bydliste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin