Přihláška do více jeslí najednou

1366
13.3.12 12:04

Přihláška do více jeslí najednou

ahoj holky, mám dotaz: ve městě máme troje jesličky, bývá hodně velký nácvak a zájem. můžu jít k zápisu do všech třech? pro jistotu nebo se to nesmí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7576
13.3.12 12:16

Smí, jen si zjisti, jestli máte bodový systém. U nás do MŠ automaticky snižuje bodové ohodnocení pro přijetí, když dají rodiče víc přihlášek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
13.3.12 12:19
Jana F píše:
ahoj holky, mám dotaz: ve městě máme troje jesličky, bývá hodně velký nácvak a zájem. můžu jít k zápisu do všech třech? pro jistotu nebo se to nesmí?

u nás v jeslích funguje systém „kdo dřív příjde, ten dřív mele“, máme doma měsíční holčičku a je přihlášená do jeslí od r.2014 (5 dětí už je před náma)a vím, že ji vezmou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
13.3.12 13:03
Neoenc píše:
Jana F píše:
ahoj holky, mám dotaz: ve městě máme troje jesličky, bývá hodně velký nácvak a zájem. můžu jít k zápisu do všech třech? pro jistotu nebo se to nesmí?
u nás v jeslích funguje systém „kdo dřív příjde, ten dřív mele“, máme doma měsíční holčičku a je přihlášená do jeslí od r.2014 (5 dětí už je před náma)a vím, že ji vezmou

fíha, tak u nás to tak naštěstí neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
13.3.12 13:10

To je teda divnej system :-D

Ja jsem ted objizdela ctvery jesle v Praze,
je to podle bydliste ci podnikani a taky
prihlizej k tomu,jestli matka pracuje.
Dokonce mi doporucili,at zkusim co
nejvice jesli!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
13.3.12 13:12
Háta_x píše:
Smí, jen si zjisti, jestli máte bodový systém. U nás do MŠ automaticky snižuje bodové ohodnocení pro přijetí, když dají rodiče víc přihlášek.

Jestli to není pravda, tak se omlouvám, ale mám pocit, žes plzeňačka? Já dávám přihlášku do 3 školek a nikdo se o ničem takovém nezmiňoval, kde jsi k té info přišla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20189
13.3.12 13:26

U nás je taky vícero jesliček. Obvolali jsme si je, zda mají ještě místečko, šli na informativní schůzku a vybrali si ty, které nám přirostli tak nějak k srdci. Ostatním jsme samozřejmě oznámili své rozhodnutí.Dnes je tam prďolka poprvé a co vím, tak děti jsou tam různě. Každý den je jinak plný. Takže asi tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
13.3.12 13:44
Neoenc píše:
Jana F píše:
u nás v jeslích funguje systém „kdo dřív příjde, ten dřív mele“, máme doma měsíční holčičku a je přihlášená do jeslí od r.2014 (5 dětí už je před náma)a vím, že ji vezmou

To jde takhle dopředu „rezervovat“? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
13.3.12 13:48
Tereza1986 píše:
Neoenc píše:
Jana F píše:

U nás jsou jen jedny jesle a mají to nastavené tímhle způsobem. Beru to jako výhodu, protože vím už teď, že se můžu vrátit do práce a mám zajištěnou péči o dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
13.3.12 15:28
Neoenc píše:
Tereza1986 píše:
Neoenc píše:
Jana F píše:
U nás jsou jen jedny jesle a mají to nastavené tímhle způsobem. Beru to jako výhodu, protože vím už teď, že se můžu vrátit do práce a mám zajištěnou péči o dítě.
Škoda,že to takhle nejde všude :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
13.3.12 16:33

Nene, nejsem z Plzně.

mag píše:
Háta_x píše:
Jestli to není pravda, tak se omlouvám, ale mám pocit, žes plzeňačka? Já dávám přihlášku do 3 školek a nikdo se o ničem takovém nezmiňoval, kde jsi k té info přišla?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
13.3.12 17:47
Háta_x píše:
Nene, nejsem z Plzně.
mag píše:
Háta_x píše:

Aha, tak to se omlouvám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin