Levná soukromá školka - jesle od 1,5 roku - Praha 4, 9, 10

668
7.3.12 21:09

levná soukr.školka-jesle od 1,5 r.- Praha 4, 9,10

Prosím o tipy na soukr.školku, jesle za rozumnou cenu od 1,5 roku. Praha 9 - Černý Most, Háje nebo Uhříněves a okolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101920
7.3.12 21:13

Jo, tak to by mě zajímalo taky :-) hlavně ta Praha 9…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9887
7.3.12 21:21

Co Kyje? A co je rozumná cena?
Dcera chodí sem - http://www.skolicka-domecek.cz/domu Je tu na emiminu o té školce taková „kontroverzní“ diskuse plná poloanonymů, ale já jsem spokojená, zvlášť teď po rozšíření a zavedení montessorských pomůcek… „Levná“ bych to nenazvala, ale „za rozumnou cenu“ už jo:) Rozhodně v porovnání s okolím.
Na ČM pak vím o Heřmánku. j.a.n.i, byla ses tam nakonec kouknout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101920
7.3.12 21:24

Viking Zatím ne, chystám se příští týden, ten minulý den otevřených dveří mi utekl, byla jsem v práci a zapomněla jsem se tam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
7.3.12 21:35
Ivana_xxx píše:
Prosím o tipy na soukr.školku, jesle za rozumnou cenu od 1,5 roku. Praha 9 - Černý Most, Háje nebo Uhříněves a okolí

zakladatelko to už je dnes třetí diskuze na stejná téma 8o

• Citovat
  • Upravit
668
8.3.12 07:18

to mi neříkejte maminky, že všechny sedíte doma do 3-let a nechystáte se do práce…?:)). Všimla jsem si, že je v Praze přeškolkováno, v té soukromé sféře, tak možná dám na doporučení, jinak mi to přijde vše na stejné bro a nevyznám se v tom, která ze školek je lepší a která horší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
8.3.12 07:24

šalamoun,maxlík,ťunťa,heřmánek,jahůdka,Iq-school,piškotiště,kostička,domeček,orangery,veselý čertík...... a to jsou jen školičky které se mi vybavují okamžitě… záleží na tom co od školky očekáváš.

• Citovat
  • Upravit
sophinka
8.3.12 07:25
  • Citovat
  • Upravit
2977
13.3.12 19:22

V blízkosti metra Háje doporučuji soukromou miniškoličku Pilné včelky.
cena za měsíc celodenní docházky je momentálně 9.600,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petra 28
21.3.12 14:15

Byla jsem se podívat ve foxíkovo jesličkách www.foxikovaskolka.cz. Mají více školek a já byla na Jahodnici Praha 9. Na ceně se dá i domluvit, co jsem tak pochopila. Krásné prostředí a milí lidé

• Citovat
  • Upravit
668
21.3.12 19:50

Já našla MŠ Beruška v Běchovicích, super ceny i otevírací doba 7,30- 18,00, po Starokolínské jsou autem po cestě úpně super, ale i na Černý Most nebo Háje jsou po cestě, dá se dojem i autobusem, bez auta, jsou u autobusu č.240, zastávky Otakara Vrby nebo Hasičská.Tak dlouho jsem hledala až jsem našla, konečně jesle-školka dle mých představ i cena super. A hlavně co mě mile překvapilo, tak fungují 15-let a mají zkušenosti, krásně se chovají k dětem, né jako jinde, kde myslí jen na peníze a ani se nezeptají, jak se Vaše dítě jmenuje. Tyhle mě ohromily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin