Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
U nás zápis probíhá právě jenom tak, že tam dáš vyplněnou přihlášku, vůbec se tam nemusí chodit, takže stačí si přihlášku vyzvednout, doma v klidu vyplnit a odevzdat, pak už dají většinou do týdne vědět, jestli jste přijatý nebo ne… Ale je potřeba si to individuálně zjistit, určitě to všude neprobíhá stejně…
Ahoj, ja nevim, jak je to u nas na Praze 3 s prihlaskama nebo nejakym vyplnovanim, ale treba zapis do skolek je ted v unoru, tak si radsi dopredu zjisti, jestli uz se vam to neblizi ![]()
HK: zápisy v dubnu s přihláškou, alespoň tak to bylo vloni, dala se stáhnout na netu, na stránkách školek, letos marně hledám, zatím nikdo nic nevyvěsil…doufám, že nám dítě vezmou, když už rok chodí do jeslí a bude mít 3 v dubnu! úplatky budu nabízet na všechny strany …jen komu a kolik a neurazit…
No ja myslim, ze ty prihlasky se vydavaji s predstihem hlavne proto, ze je tam i kolonka Potvrzení zamestnavatele, ze nastupujete na zajistene prac.misto a potrebujete umistit dite do skolky… ![]()
Tak holky psala jsem mail do školky,kam se chystáme k zápisu a přišla mi odpověd,že zápis se koná v dubnu,sebou přinést občanku a rodný list dítěte.Vše ostatní se prý vyřizuje u zápisu.Tak jsem zase o něco klidnější a moudřejší
Je to zvláštní,že v každým městě to mají jinak.Ale aspon vím,co a jak.
Tak holki moje zlaté,já jdu do hajan,mě chytla nějaká unava.Tak se s váma loučím a zítra se ozvu.
![]()
Mam asi hloupy dotaz, ale zeptam se. Kdyz budou dceri v unoru dva, kdy se dava prihlaska do MS az pristi rok nebo uz letos? ![]()
@Anonymní píše:
Mam asi hloupy dotaz, ale zeptam se. Kdyz budou dceri v unoru dva, kdy se dava prihlaska do MS az pristi rok nebo uz letos?
Kdy chces, aby sla do skolky?
@Anonymní píše:
Mam asi hloupy dotaz, ale zeptam se. Kdyz budou dceri v unoru dva, kdy se dava prihlaska do MS az pristi rok nebo uz letos?
Máme stejnou situaci. Ráda bych, aby ve třech letech šel do školky, takže teoreticky by měl jít k zápisu teď. Šance, že ho v Praze vezmou, je však téměř nula. Tak nevím, jestli to aspoň nezkusit, když nám tu teď staví novou skolku
@Svistice pristi rok v unoru ji budou tri, takze nekdy v tom prostim roce
@Anonymní píše:
@Svistice pristi rok v unoru ji budou tri, takze nekdy v tom prostim roce
Tak musíš k zápisu teď na jaře. Jen měj případně záložní variantu, pokud Ti ji nevezmou. Někde je přetlak na školky velký.
Resim to stejne, syn mel v prosinci 2 roky a pujdeme to zkusit letos, snad by ho od pololeti mohli vzit.Do prace proste musim, hlidani neni a nebude a soukromou skolku jsem nasla jednu a to bych opravdu vydelavala temer jen na tu skolku
@MirkaO jo, ty ceny soukromých školek jsou děsný
to se opravdu na nic jiného nevydelava
A jak je to s tim, kdyz je unorova? Odkdy by ji pripadne vzaly?
Ted na jare, ale treba u nas v Pze byste moc sanci nemeli, taky jsme unorovy a prihlasku nam ani reditelka nedala, ze je to uplne zbytecne. Ale je mozne, ze ti ji vezmou v tom unoru, od 3 let a nebo i od zari. Zalezi jak je u vas ve skolkach narvano…
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.