Přihlášky do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1024
27.1.10 15:01

U nás zápis probíhá právě jenom tak, že tam dáš vyplněnou přihlášku, vůbec se tam nemusí chodit, takže stačí si přihlášku vyzvednout, doma v klidu vyplnit a odevzdat, pak už dají většinou do týdne vědět, jestli jste přijatý nebo ne… Ale je potřeba si to individuálně zjistit, určitě to všude neprobíhá stejně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
27.1.10 22:46

Ahoj, ja nevim, jak je to u nas na Praze 3 s prihlaskama nebo nejakym vyplnovanim, ale treba zapis do skolek je ted v unoru, tak si radsi dopredu zjisti, jestli uz se vam to neblizi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená majdina
28.1.10 08:52

HK: zápisy v dubnu s přihláškou, alespoň tak to bylo vloni, dala se stáhnout na netu, na stránkách školek, letos marně hledám, zatím nikdo nic nevyvěsil…doufám, že nám dítě vezmou, když už rok chodí do jeslí a bude mít 3 v dubnu! úplatky budu nabízet na všechny strany …jen komu a kolik a neurazit…

• Citovat
  • Upravit
469
28.1.10 11:25

No ja myslim, ze ty prihlasky se vydavaji s predstihem hlavne proto, ze je tam i kolonka Potvrzení zamestnavatele, ze nastupujete na zajistene prac.misto a potrebujete umistit dite do skolky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
28.1.10 12:24

Tak holky psala jsem mail do školky,kam se chystáme k zápisu a přišla mi odpověd,že zápis se koná v dubnu,sebou přinést občanku a rodný list dítěte.Vše ostatní se prý vyřizuje u zápisu.Tak jsem zase o něco klidnější a moudřejší :lol: :dance: Je to zvláštní,že v každým městě to mají jinak.Ale aspon vím,co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
1.2.10 21:45

Tak holki moje zlaté,já jdu do hajan,mě chytla nějaká unava.Tak se s váma loučím a zítra se ozvu. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.16 08:51

Mam asi hloupy dotaz, ale zeptam se. Kdyz budou dceri v unoru dva, kdy se dava prihlaska do MS az pristi rok nebo uz letos? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33005
3.1.16 08:52
@Anonymní píše:
Mam asi hloupy dotaz, ale zeptam se. Kdyz budou dceri v unoru dva, kdy se dava prihlaska do MS az pristi rok nebo uz letos? :mrgreen:

Kdy chces, aby sla do skolky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
3.1.16 08:57
@Anonymní píše:
Mam asi hloupy dotaz, ale zeptam se. Kdyz budou dceri v unoru dva, kdy se dava prihlaska do MS az pristi rok nebo uz letos? :mrgreen:

Máme stejnou situaci. Ráda bych, aby ve třech letech šel do školky, takže teoreticky by měl jít k zápisu teď. Šance, že ho v Praze vezmou, je však téměř nula. Tak nevím, jestli to aspoň nezkusit, když nám tu teď staví novou skolku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.16 08:57

@Svistice pristi rok v unoru ji budou tri, takze nekdy v tom prostim roce

• Citovat
  • Upravit
33005
3.1.16 09:02
@Anonymní píše:
@Svistice pristi rok v unoru ji budou tri, takze nekdy v tom prostim roce

Tak musíš k zápisu teď na jaře. Jen měj případně záložní variantu, pokud Ti ji nevezmou. Někde je přetlak na školky velký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
3.1.16 09:03

Resim to stejne, syn mel v prosinci 2 roky a pujdeme to zkusit letos, snad by ho od pololeti mohli vzit.Do prace proste musim, hlidani neni a nebude a soukromou skolku jsem nasla jednu a to bych opravdu vydelavala temer jen na tu skolku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
3.1.16 09:06

@MirkaO jo, ty ceny soukromých školek jsou děsný :( to se opravdu na nic jiného nevydelava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.16 09:11

A jak je to s tim, kdyz je unorova? Odkdy by ji pripadne vzaly?

• Citovat
  • Upravit
23298
3.1.16 09:11

Ted na jare, ale treba u nas v Pze byste moc sanci nemeli, taky jsme unorovy a prihlasku nam ani reditelka nedala, ze je to uplne zbytecne. Ale je mozne, ze ti ji vezmou v tom unoru, od 3 let a nebo i od zari. Zalezi jak je u vas ve skolkach narvano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin