Přihlášky do školky

2769
27.1.10 08:55

přihlášky do školky

zdravím mamimy,maminky a mamči

Chci se zeptat kdy se dávají přihlášky do mateřské školky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jjelena
27.1.10 08:59

Ahoj, je to všude jinak a info dostaneš v příslušné školce nebo na magistrátu. Většinou to bývá v období březen- duben, u nás - KLadno- je zápis 4. a 5. 3.2010

• Citovat
  • Upravit
1024
27.1.10 09:02

ahoj Sylvajs, tak u nás se dávají někdy kolem půlky dubna, takže zatím času dost..Mamka dělá ve školce, takže to vím, u nás je to taky aktuální téma, protože mám mateřskou na 2 roky.. ale bojim, bojim, že mi jí nevezmou, ani když tam mamka dělá, prý mají v první řadě přednost starší a už nikoho nezajímá, zda ten rodič jde nebo nejde do práce:-((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
27.1.10 09:17

děkuji děvčátka…moc děkuji…já mám strach abych to nepropásla…jinak mě končí mateřská letos v červenci…taky mám obavy,že když budu mít práci nebudu mít školku a opačně…i když vím,že na mě už teď čeká vypověd pro nabytečnost… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
27.1.10 09:26

Holki,já nevím vůbec,že se mají dávat nějaký přihlášky do školky? :nevim: Mně říkali,že stačí přijít na zápis,tak ted jsem z toho na prášky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
27.1.10 09:40

Ahojky my máme přihlášku doma a máme jí vyplnenou přinést k zápisu(březen duben)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
27.1.10 09:42

U nas ve skolce se davaji uz zacatkem unora, zjisti si to radeji v prislusne skolce, kterou mas vybranou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
27.1.10 09:43

To si tu přihlášku máme vyzvednout ve školce?A tam nám to dá ředitelka nebo kdo?Abych byla v obraze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
27.1.10 09:43

To si tu přihlášku máme vyzvednout ve školce?A tam nám to dá ředitelka nebo kdo?Abych byla v obraze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
27.1.10 09:51

Taky nemám žádnou přihlášku do školky ani u syna jsem neměla. Prostě jsme přišli v daný termín na zápis a bylo :-D a letos jdem s mladší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
27.1.10 09:51

Jo,jo, daji ti ji primo v MŠ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
27.1.10 09:59

Tak to tam je nejlepší zajít se zeptat co nejdřív,vidte?A to mám se jít zeptat spíš za ředitelkou asi,že jo?Ta mi snad nejlíp řekne,jak to vlastně je a jestli dávají tu přihlášku,nebo stačí přijít k zápisu.Poradte mi prosím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
27.1.10 11:09

U nás se přihláška vyplnuje přímo u zápisu, je to zdržování, ale myslím, že kdybych chtěla přihlášku k vyplnění doma, že mi jí dají, zvlášt když starší dcerauž do školky chodí. :-D

• Citovat
  • Upravit
708
27.1.10 11:27

Skusím se tam zajít zeptat a uvidíme,pak napíšu,jak jsem dopadla.My máme 3.8.3roky,tak jsem zvědavá,jak dopadneme,jestli už od 9měsíce nastopíme nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
27.1.10 12:46

ahojda,

tak u nás se to má se školkama tak že když se naroděj tak už je pozdě na přihlášku :)

Ne opravdu - já dávala přihlášku do školky když bylo Aničce 9 měsíců - paní ředitelka si nás zapsala a říká tak pro září 2011 jste 31 - bereme jich 15 - tak uvidíte. :zed:
Tak jsme dali ještě do jedný školky přihlášku a uvidíme jestli se na nás dostane místo.

Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin